Suuri penisrengasopas

Suuri penisrengasopas
Posted in: Ostovinkit, Muut

Tuote, joka herättää paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, on penisrengas. Saatat myös törmätä nimiin kuten erektiorengas, kalurengas, k-rengas tai e-rengas. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Penisrengas on yksi maailman käytetyimmistä seksileluista ja tekee seksistä parempaa niin miehelle kuin naiselle, joten siksi haluamme kertoa lisää tästä upeasta tuotteesta.

Miksi penisrengasta käytetään? Vaikuttaako sillä vaikutusta naisen nautintoon, jos mies käyttää penisrengasta? Onko penisrenkaan käyttö turvallista ja mistä tietää, mikä malli kannattaa valita? Meillä on vastaukset näihin ja moneen muuhun kysymykseen suuressa penisrengasoppaassa.

Tässä löydät meidän penisrengas-kategoriasivu »

Penisrenkaita on saatavana monen eri muotoisena, eri värisenä ja monella eri ominaisuudella. Käymme läpi kaiken penisrenkaisiin liittyvän, mutta joudumme aloittamaan alusta.

Mikä on penisrengas?

Erektiorengas on rengas, joka ympäröi peniksen tiukasti ja näin ollen hidastaa peniksen verenkiertoa. Peniksen paisuvaiskudokset täyttyvät verellä, kun mies saa erektion, mutta penisrengas estää veren virtaamisen peniksestä pois.

Peniksen verenkierron rajoittaminen voi kuulostaa vaaralliselta, mutta se ei ole niin paha asia kuin miltä se kuulostaa. Ei ole kyse peniksen kuristamisesta, vaan vain pienen paineen luomisesta, joka antaa miellyttävän vaikutuksen. Hieman myöhemmin käydään läpi erityyppisiä penisrenkaita ja se, mitä tulee ottaa huomioon ostaessasi ensimmäistä rengasta.

Penisrenkaita on erikokoisia. Jotkut ovat täysin pyöreitä, kun taas jotkut toimivat enemminkin silmukan tapaan, jolloin voit säätää sitä, kuinka tiukasti haluat sen istuvan.

Belladot Bertil värisevä penisnregas oli Testiryhmän testissä! Lue arvostelu »

Penisrenkaita valmistetaan useista eri materiaaleista. Yleisin materiaali on silikoni, joka sopii kaikentyyppisille aikuisten leluille, koska se on allergiatestattu ja helppo puhdistaa. Silikoni tuntuu myös pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten.

Muita valmistusmateriaaleja voivat olla eri muovityypit, kuten TPR, ABS tai TPE. Sitten on olemassa oikeita erikoistuotteita, jotka voidaan tehdä metallista tai nahasta, mutta nämä ovat epätavallisia ja vaativat käyttäjältä hieman enemmän kokemusta.

penisrengas kokemus

Miksi penisrenkaita käytetään?

Mainitsimme jo aikaisemmin, että penisrengas on yksi maailman tavallisimmista seksileluista. Mutta miksi niin monet miehet käyttävät penisrenkaita? Syitä on monia, osa myös terveyteen liittyviä.

Yleisimmät syyt, joiden vuoksi penisrengasta käytetään ja joiden vuoksi siitä pidetään niin paljon, ovat:

  • Penisrengas tarjoaa kovemman erektion
  • Erektio säilyy pidempään, mikä on toivottavaa etenkin pidemmissä sessioissa
  • Mies kokee intensiivisemmän orgasmin
  • Penisrengas saa miehen pidättäytymään pidempään viivästyttämällä laukeamista
  • Voi stimuloida naisen klitorista yhdynnän aikana ja stimuloida molempien nautintoa
  • Penisrengas on helppokäyttöinen ja edullinen seksilelu, joka voi helposti ja nopeasti parantaa seksielämää

Aloitamme nautintoon liittyvistä syistä käyttää penisrengasta, jonka jälkeen siirrymme terveydellisiin syihin käyttää penisrengasta.

Se mitä tapahtuu, kun peniksen verenkiertoa rajoitetaan on, että erektio on kovempi. Se paitsi tuntuu kovemmalta, mutta tulet myös kokemaan sen kovempana. Erektio kestää kauemmin, mikä voi olla hyvä heille, jotka kokevat, että erektio ei kestä koko yhdynnän ajan. On hyvin yleistä, että miehellä on vaikeuksia ylläpitää erektiota koko yhdynnän ajan.

Jotkut käyttäjät kokevat myös, että laukeaminen viivästyy, kun käytetään penisrengasta. Sekä mies että nainen saattavat arvostaa tätä – kuka ei haluaisi seksiä pidempään? Suosituin tapa viivyttää laukeamista rengasrenkaan avulla on asettaa rengas kiveksien taakse. Tämä tarjoaa parhaan vaikutuksen, jos yrität viivästyttää laukeamista. Penisrenkaan käyttäminen klassisella tavalla antaa myös jonkin verran viivyttävän vaikutuksen, mutta ei niin tehokkaan kuin aikaisemmin mainittu.

Penisrengas voi myös saada peniksen vaikuttamaan suuremmalta, varsinkin jos sitä käytetään yhdessä penispumpun kanssa. Penispumpun kanssa suositellaan aina käytettävän jonkinlaista rengasta. Penispumppu on tyhjiöpumppu penikselle, jonka avulla voit saada väliaikaisesti suuremman peniksen ja valtavan paljon kovemman erektion. Vaikutus saavutetaan lisäämällä peniksen verenkiertoa ja siksi lopputulos on pidempiaikainen, kun penisrengasta käytetään samanaikaisesti.

 

Penispumppuja ei pidä sekoittaa irtovaginaan tai muuhun itsetyydytyksessä käytettävään välineeseen. Erektiopumppu on putki, jonka asetat penikseen ja sitten pumppaat kaiken ilman pois putkesta joko käsikäyttöisellä pumpulla tai sähköpumpulla. Tämä luo tyhjiön, joka saa peniksen turpoamaan.

Penisrenkaita eivät käytä vain parisuhteessa olevat miehet, vaan monet käyttävät niitä myös masturboimiseen, koska se saa kaiken tuntumaan paljon mukavammalta ja jännittävältä, uuden kokeilemiselta.

Itsestäänselvien nautintoon liittyvien syiden lisäksi penisrenkaan käyttöön liittyy myös terveydellisiä syitä. Älä siis ylläty, jos lääkärisi suosittelee sinua kokeilemaan penisrenkaan käyttöä erektio-ongelmien hoitona. Useimmat miehet kokevat erektiohäiriöitä joskus elämänsä aikana. Syitä voi olla monia, sydän- ja verisuonitaudeista stressiin, lääkkeiden sivuvaikutuksiin sekä muihin fyysisiin ja psyykkisiin ongelmiin.

Jos erektiohäiriöt eivät ole kovin vakavia, voi penisrenkaan käyttö monessa tapauksessa tuoda ongelmaan apua. Silloin saattaa olla mukavampi harjoitella itse renkaan käyttöä, jotta se tuntuu mukavalta. Jos erektiohäiriöt jatkuvat pitkään, suosittelemme , että otat yhteyttä lääkäriin tai terveyskeskukseen, jotta erektiohäiriön syy selvitetään mahdollisten sydän- ja verisuonisairauksien osalta. Avun hankkimista erektiohäiriön hoitoon ei kannata hävetä, koska useimmat miehet kamppailevat ongelman kanssa.

Kuinka penisrengasta käytetään ja voiko sitä käyttää kondomin kanssa?

Klassisin tapa käyttää penisrengasta on asettaa se peniksen juureen, jotta renkaan alaosa lepää kiveksien päällä, kun saat erektion. Tämän tavan lisäksi on myös heitä, jotka mielellään käyttävät penisrengasta kivesten takana.

Se kuinka penisrengasta käytetään, on jokaisen oma valinta. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan erikokoisia renkaita (tai hankkimaan säädettävän renkaan), jotta voit kokeilla, mikä sinusta tuntuu parhaalta.

Lue myös: 28 seksiasentoa - Suuri seksiasento-opas »

Napakasti istuva rengas antaa paremman tehon kuin väljästi istuva rengas. On yksilöllistä, mikä kenenkin mielestä tuntuu paremmalta, ja itselleen sopivan renkaan löytää vain kokeilemalla. Penisrenkaita myydään joskus tuotepakettina, joka sisältää useita erikokoisia renkaita.

Monet kuvittelevat, että penisrengasta ei voi käyttää kondomin kanssa, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Kondomia voi käyttää hyvin erilaisten renkaiden kanssa, niin kauan kuin näiden kahden välillä ei tule kitkaa.

Näin asetat penisrenkaan

  1. Valitse itse, haluatko pukea penisrenkaan ennen kuin penis on erektiossa vai sen jälkeen, kun olet kovana.
  2. Rengas asetetaan peniksen juureen tai kivesten taakse.
  3. Jos käytät kondomia, rullaa kondomi tavalliseen tapaan sen jälkeen, kun olet asettanut penisrenkaan paikalleen. Älä rullaa kondomia renkaan päälle tai niin lähelle rengasta, että se aiheuttaa kitkaa.

Penisrenkaan käyttäminen ei aiheuta kipua. Jos tunnet kipua rengasta käytettäessä, ota rengas heti pois.

Sen lisäksi, että rengasta käytetään yhdynnän aikana, voi sitä käyttää myös, kun masturboitte yhdessä, suuseksin aikana tai osana esileikkiä.

 

Penisrenkaat, jossa on klitorisvibraattori

belladot bertil

Kuvassa: Belladot Bertil penisrengas klitorisvibraatorilla.

Osassa penisrenkaissa on klitorista stimuloiva vibraattori. Tämä vibraattori on niin miehen kuin naisen nautinnon korostamiseksi, vaikka nimi viittaakin naiseen. Vibraattori antaa myös miehelle täysin uuden tunteen ja tekee erektiosta kovemman.

Vinkki: Onko sinulla kotona suosikkidildo? Pue penisrengas dildon päälle ja nauti uudenlaisesta tunteesta! Kokeile myös penisrengasta vibraattorin päällä, jolloin voit nauttia g-pisteen ja klitoriksen samanaikaisesta stimulaatiosta.

Useimmat naiset tarvitset klitoriksen stimulaatiota orgasmin saamiseksi. Silloin penisrengas, jossa on klitorisvibraattori, voi olla tehokas apu, koska sen lisäksi, että se tekee miehen erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman, se myös stimuloi klitorista yhdynnän aikana. Voitte kokea tuplanautinnon, joka myös jättää molempien kädet vapaiksi muuhun!

Värisevä penisrengas on monipuolinen. Väriseviä penisrenkaita voi käyttää uskomattoman monipuolisesti, niin miehet kuin naiset. Niitä voi käyttää klitoriksen stimuloimiseen vibraattorin tapaan (ilman, että ne istuvat peniksessä), renkaan voi asettaa sormien ympäri masturboinnin aikana tai käyttää pienenä vibraattorina muilla erogeenisillä alueilla, tässä muutamia mainitaksemme. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Vinkki: Kokeile vibraattorin kääntämistä kiveksiin, kun nainen antaa miehelle suuseksiä.

Erityyppisiä penisrenkaita

Penisrenkaita on olemassa monia erilaisia. Inspiroidaksemme sinua löytämään itsellesi täydellisen penisrenkaan, olemme koonneet alle markkinoiden tavallisimpia malleja.

Perinteinen penisrengas

penisrengas

Kuvassa: Black Velvet penisrengas, M-koko

Perinteinen penisrengas on muodoltaan pyöreä ja valmistettu silikonista, lateksista tai pehmeästä muovista. Se on käytännöllinen ja helppokäyttöinen sekä niin huomaamaton käytössä, että kokematon käyttäjä ei välttämättä edes huomaisi sitä!

Tämän penisrenkaan etuja on ehdottomasti se, että se hoitaa itse itsensä ja jakaa paineen tasaisesti peniksen ympärille. Kun olet kerran pukenut penisrenkaan, voit olla varma, että rengas pysyy paikallaan. Perinteinen penisrengas on helpompi pukea, kun penis ei ole erektiossa.

Tämän tyyppinen penisrengas voi olla vaikea pukea tai riisua erektiossa olevasta peniksestä. Tähän ongelmaan auttaa usein tippa tai kaksi liukuvoidetta, joka helpottaa renkaan asettamista tai irrottamista.

Erektiorengas vibraattorilla

penisrengas vibraatorilla

Kuvassa: White Secret - Värisevä penisrengas

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, on vibraattorilla varustettu penisrengas erinomainen vaihtoehto, joka korostaa molempien nautintoa. Tämä on erittäin monipuolinen tuote, jota voi käyttää vibraattorilla tai ilman, riippuen siitä, mitä juuri silloin haluat.

Suuri plussa vibraattorirenkaassa on se, että sitä voi käyttää erikseen klitorisvibraattorina asettamalla renkaan muutaman sormen ympärille. Erinomainen esiliekkiin!

Suosittelemme tutustumaan erilaisiin vibraattorirenkaisiin, sillä niitäkin on erilaisia. Joissain voi olla hyvin hienovarainen värinä, kun taas toisissa on hyvin tehokkaasti klitorista stimuloiva tärinä. Penisrenkaat vibraattorilla on käytetyimpiä renkaita, koska niitä voi käyttää peniksen kanssa tai ilman!

Säädettävät renkaat

penisrengas säädettävä

Kuvassa: Penis-Silmukka

Säädettävä penisrengas on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka olet epävarma renkaan koosta tai haluat säätää istuvuutta. Säädettävät renkaat ovat helppokäyttöisiä ja niissä on usein niin kutsuttu "quick-release"-painike, jonka avulla voit avata renkaan nopeasti, jos se istuu liian tiukasti.

Ongelma näissä säädettävissä renkaissa on itse "kahva", jota käytetään renkaan istuvuuden säätämiseen ja joka voi olla tiellä yhdynnän aikana. Monet kokevat sen häiritseväksi, kun taas toiset eivät huomaa sitä.

Penis- ja kivesrengas

cock ring

Kuvassa: Penis- ja kivesrengas

Penis- ja kivesrengas on niin kutsuttu yhdistelmärengas, jossa on kaksi toisiinsa kiinnitettyä rengasta. Rengas asetetaan normaalisti peniksen juureen ja toinen rengas kivesten ympärille.

Rengas, jossa on anaalitappi

penisrengas

Kuvassa: Penisrengas anustapilla

Miehen g-piste, eturauhanen, on muutaman senttimetrin peräaukon sisällä eikä ole siksi yhtään erikoista, että penisrenkaita on myös anaalitapilla – tämä tarjoaa ultimaattisen nautinnon miehille!

Muista käyttää reilusti liukuvoidetta peräaukkoon menevässä osassa. Jos tuote on valmistettu silikonista, käytä vesipohjaista liukuvoidetta. Silikonipohjaiset liukuvoiteet saattavat pilata tuotteen pinnan.

 

Erityyppisten renkaiden lisäksi on myös olemassa erirakenteisia renkaita, esimerkiksi renkaita, joissa on pieniä palloja tai nystyröitä renkaassa. Jotkut käyttäjät eivät huomaa eroa sileään renkaaseen, kun taas toisten mielestä se tuo enemmän nautintoa! Tämän tyyppinen rengas on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Jos penisrenkaan kanssa käytetään paljon liukuvoidetta, voi olla vaikea saada siitä otetta. Rakennepintaiset renkaat ovat helpompia riisua kuin täysin sileät renkaat.

Kuinka paljon penisrengas maksaa?

Aivan kuten muita tuotteita, myös penisrenkaita on saatavana eri hintaluokissa. Tällä hetkellä edullisin rengas on 4,90€ ja kallein rengas 128,00€. Tavallisesti renkaat maksavat 15–30€.

Katso kaikki penisrenkaat »

Edullisen ja kalliin penisrenkaan erottaa hinnan lisäksi myös laadusta. Edullisempi rengas on useimmiten valmistettu pehmeästä muovista, mikä toimii hyvin, mutta ei välttämättä tarjoa samaa tunnetta kuin laaturengas, joka on valmistettu lääketeknisestä silikonista.

Jos olet hankkimassa vibraattorilla varustettua penisrengasta, on hinta usein noin 15–30€.

Penisrenkaasta on iloa monta vuotta, jos sitä käytetään oikein ja sen kanssa vältetään käyttämästä öljypohjaisia kemikaaleja. Renkaat on helppo puhdistaa, mikä on myös tärkeää käyttöiän pidentämiseksi. Jos haluat huoltaa rengastasi oikein, suosittelemme hankkimaan seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta, joka puhdistaa syvältä ja poistaa bakteereja.

Kuinka valitsen minulle sopivan renkaan?

Sillä aikaa, kun olet lukenut tätä artikkelia, olet varmasti todennut, että et tule omistamaan vain yhtä penisrengasta elämäsi aikana, vaan niitä tulee olemaan monta. Penisrengas on erinomainen apuväline nautinnon korostamiseksi ja kuuluu jokaisen yöpöytälaatikkoon!

Kun olet hankkimassa ensimmäistä penisrengasta, on koko tietenkin oleellinen kysymys. Jos et vielä tiedä peniksesi ympärysmittaa, on nyt korkea aika mitata se. Mittaa penis silloin, kun se on kovimmillaan. Mittaa juuresta tai siitä kohtaa, missä penis on leveimmillään (ei kuitenkaan terskasta).

Kun valitset tuotteen tuotevalikoista, tulet saamaan lisätietoa renkaan leveydestä, mikä auttaa sinua löytämään oikean koon.

Huomioithan, että eri materiaalit joustavat eri tavalla! Jotkut renkaat ovat erittäin napakasti istuvia, vaikka ne ovat valmistettu tavallisesti hyvin joustavasta materiaalista, kuten TPE:stä.

Tiedät, että olet löytänyt sopivan penisrenkaan, kun rengas istuu tukevasti peniksen ympärillä, penis on tavallista kovempi eikä mikään satu tai tunnu epämukavalta.

Emme suosittele esimerkiksi metallista rengasta aloittelevalle käyttäjälle. Metallirenkaat ovat hyvin pidettyjä aktiivisten käyttäjien kesken. Metallisen renkaan käyttö vaatii kuitenkin jonkin verran kokemusta ja varman tiedon peniksen koosta, muuten se voi tuntua epämukavalta.

Jos olet parisuhteessa ja haluat kokeilla penisrengasta, jossa on vibraattori, voi olla hyvä idea keskustella siitä kumppanin kanssa ensin. Tutustukaa valikoimaan yhdessä ja keskustelkaa mikä olisi teille sopiva vaihtoehto. Seksilelujen katsominen kumppanin kanssa on myös opettavaista ja kiihottavaa!

Onko erektiorenkaan käyttö turvallista?

Yleinen suositus on, että penisrengasta käytetään kerrallaan 20–30 minuuttia. Kuin kokeilet rengasta ensimmäistä kertaa, on hyvä pitää sitä vain 5–10 minuuttia, jotta saat tuntumaa renkaaseen.

Jos penis tuntuu kylmältä, tulee sinun välittömästi poistaa rengas. Irrota rengas myös laukeamisen jälkeen, jotta vältät nukahtamisen rengas päällä. Emme suosittele renkaan käyttöä alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena.

Suosittelemme käyttämään hieman liukuvoidetta penisrenkaan kanssa, mikä tekee myös renkaan asettamisesta ja poistamisesta helpompaa.

Penisrenkaan kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta. Älä koskaan käytä öljypohjaista liukuvoidetta, rasvaa tai muuta vastaavaa, koska se voi rikkoa renkaan.

Kaikki vesipohjaiset liukuvoiteet »

Jos sinulla on paljon häpykarvoja, saattaa rengas rypistyä hieman, joten suosittelemme siistimään häpykarvoja vähän ennen renkaan käyttöä. Liukuvoiteet vähentävät myös renkaan rypistymistä. Jos sinulla on ongelmia tämän kanssa, yritä siirtää rengas ulommaksi peniksen varressa, sen sijaan että se olisi painettu kiveksiin.

Intiimipesu ja -sheivaustuotteet »

Kuten muidenkin seksilelujen kanssa, tulee sinun olla tarkka hygienian suhteen. Huuhtele rengas lämpimällä vedellä ja haalealla saippualla jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme aina kaikkien seksilelujen huuhtelua ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Tarkista tuotekohtaiset puhdistusohjeet. Ole erityisen varovainen puhdistaessasi akkukäyttöisiä tai ladattavia penisrenkaita, jotta et vaurioita värinäominaisuutta.

Kuinka pitkään penisrenkaita on ollut saatavilla?

Penisrenkaat tuntuvat hyvin modernilta keksinnöltä ja voisi luulla, että niitä on ollut saatavilla 90-luvulta tai 2000-luvulta asti. Tutkijat ovat kuitenkin löytäneet todisteita siitä, että penisrenkaita on käytetty jo yli 2000 vuotta.

Varhaisimmat todisteet siitä, että jotain on käytetty hidastamaan peniksen verenkiertoa, ovat peräisin Kiinasta. Tähän käyttötarkoitukseen on löydetty norsunluusta, puusta ja kuolleiden eläinten eri osista valmistettuja esineitä.

Penisrenkaiden historian ironiaa on siinä, että historian tietyissä osissa niitä on käytetty estämään erektiota tai aiheuttamaan kipua erektiossa. Voidaan siis kuvitella, että näillä penisrenkailla ei ollut yhtä pehmeitä muotoja kuin nykyisissä renkaissa.

- - -

Olemme nyt käyneet läpi, mistä erilaisista materiaaleista penisrenkaat on tehty, kuinka koko ja materiaali ovat tärkeitä sopivuudelle ja mitä erilaisia toimintoja penisrenkailla voi olla. Toivottavasti olet oppinut jotain uutta ja saanut inspiraatiota siitä, kuinka löydät sinulle sopivan penisrenkaan.

Lopuksi haluamme koota parhaat penisrenkaisiin liittyvät vinkkimme penisrenkaisiin liittyvästä suuresta oppaasta:

1. Mittaa penis aina ennen kuin ostat penisrenkaan, jotta vältyt epämukavalta istuvuudelta.

2. Jos rengasta käytetään parisuhteessa, on tärkeä keskustella asiasta kumppanin kanssa ja tutustua rengasvalikoimaan yhdessä.

3. Penisrengas, jossa on vibraattori, on meidän mielestämme ehdottomasti paras hankinta, koska sitä voi käyttää värinällä tai ilman, mutta myös sellaisenaan vibraattorina ilman penistä.

4. Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta. Vesipohjainen liukuvoide sopii kaikentyyppisiin penisrenkaisiin. Jos haluat käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta, tulee sinun tarkistaa, että penisrengas ei ole valmistettu silikonista, koska silikoni vahingoittaa renkaan pintaa. Älä koskaan käytä öljypohjaisia tuotteita seksilelujen kanssa.

5. Älä käytä penisrengasta liian pitkään, enintään 20–30 minuuttia.

6. Jos kumppanisi pitää anaalialueen stimulaatiosta vaginallisen seksin aikana, kokeile käyttää penisrengasta klitorisvibraattorilla doggy stylessa!

7. Voit käyttää useita penisrenkaita samanaikaisesti. Penisrengasasiantuntijat käyttävät joskus kahta tai kolmea rengasta, joista toinen asetetaan peniksen varren yläosaan. Tämä vaatii paljon liukuvoidetta eikä sitä suositella aloittelijoille.

8. Tullaksesi mestariksi penisrenkaiden käytössä, kokeile ensin itse ja katso, miltä rengas tuntuu. Penis voi tuntua täysin erilaiselta, joten voi olla parasta, jos ensimmäinen kokemus tapahtuu yksin.

13. helmikuuta 2020
5257 view(s)