Osta naisten kondomit, femidom (FC2)

"Mikä on naisten kondomit?" saatat kysyä. Se toimii hyvin kuin kondomi: se on mekaaninen suoja emättimeen tulevalle siemennesteelle, selitetty karkeasti.

Suurin ero on, että mies ei käytä sitä kuin tavallinen kondomi. Sen sijaan se työnnetään emättimen sisään ja pidetään paikallaan kondomin sisäpuolella olevan kumirenkaan avulla. Naisten kondomi voidaan asentaa useita tunteja ennen käyttöä, mikä voi joskus olla käytännöllistä.

Muita säännöllisesti käytettyjä nimiä on femidom tai FC2. FC2 on yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa naiskondomia.

Naisten kondomi on lateksiton ja voi parantaa seksuaalista mukavuutta, koska materiaali on hyvin ohut ja johtaa hyvin lämpöä. Koska se ei tartu penikseen tavallisen kondomin tavoin, miehet, joilla on erittäin herkkä terska, saattavat mieluummin käyttää naisten kondomia.

Napsauta tätä siirtyäksesi suoraan tuotteeseen.

 

Näin käytät naisten kondomia

naisten kondomin käyttö

Naisten kondomia on helppo käyttää, ja kun saat sen oikein ensimmäisellä kerralla, se kestää vain muutaman sekunnin. Se on hyvin samanlainen kuin tamponin asettaminen.

1. Ensinnäkin, tarkista viimeinen käyttöpäivä. Jos ostat tuotteen meiltä, voit luottaa siihen, että päiväys on hyvä. Poista kondomi varovasti foliosta käyttämättä teräviä esineitä.

2. Paina sisärengas sormiesi väliin, kuten yllä olevassa kuvassa. Tämä rengas pitää myöhemmin naisten kondomin paikallaan.

3. Seuraava vaihe on hyvin yksilöllinen. On aika laittaa kondomi emättimeen. Jos tunnet tamponin käytön, käytä vain samaa menetelmää. On tärkeää löytää mukava asento. Älä stressaa, ota se hitaasti ja rentoudu. Se helpottaa asettamista.

4. Liu'uta kondomi niin pitkälle kuin pystyt. Naisten kondomin ulkorenkaan tulisi olla vielä muutaman senttimetrin ulkopuolella.

5. Olet valmis - sexy time! Ohjaa kumppanisi penis turvallisesti kondomiin. Nauti!

6. Kierrä ulompi rengas ja vedä kondomi ulos sen poistamiseksi.

Naisten kondomin sopivuus

Yksi miesten suosituimmista valituksista kondomeista on, että ne eivät sovi hyvin. Ne ovat joko liian tiukkoja tai liian löysiä, ja "oikean" löytäminen voi olla kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Vaikka naisten kondomi on yhtä pitkä kuin miesten kondomi, se on hieman leveämpi, joten se on ihanteellinen kaiken kokoisille miehille.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan - suosittelemme sitä lämpimästi! Kuten tavallista, asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua, jos sinulla on ongelmia.

Käytä naisten kondomi anaaliseksissä

Femidomia voidaan turvallisesti käyttää anaaliseksiin. Poista vain sisärengas. Nainen kondomi voi todella tehdä anaaliseksistä helpompaa, koska liukuvoiteiden levittäminen on helpompaa kondomin sisäpuolelle. Se tekee myös hygieenisemmästä kokemuksesta.

Muista, että naisten kondomi on kertakäyttöinen tuote, aivan kuten muutkin kondomit.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen