Kondomimerkit

Täältä löydät eri tuotemerkkien kondomit. Suosituimmat kondomimerkit Suomessa ovat RFSU, Sultan ja Durex. Syynä tähän on, että nämä kondomimerkit ovat olleet pitkään saatavilla ruokakaupoissa ja kioskeissa ympäri Suomea.

Älä pelkää kokeilla uutta kondomimerkkiä! Kaikki myymämme kondomit ovat elektronisesti testattuja, CE-merkityt ja valmistettu ISO 4074 -standardien mukaisesti.

Kun kondomiverkkokaupoita on tulossa yhä suositumpi tapa kuluttajille saada kondomia, muiden tuotemerkkien suosio kasvaa. Olemme huomanneet paljon kiinnostusta lateksittomiin kondomibrändeihin, kuten SKYN. Pasante, My.Size ja Billy Boy kondomimerkkien suosi kasvaa myös nopeasti.

Koska penikset ovat kaiken kokoisia ja muotoisia, koemme velvollisuutemme tarjota laaja valikoima kondomeja, joten kaikki voivat löytää juuri oikean kondomin.

Suosituimmat kondomimerkit Suomessa

RFSU & Sultan

Durex

Pasante

My.Size

SKYN

Emme yleensä pidä puhua "suosituista kondomibrändeistä". Hyvä kondomi on kondomi, joka sopii sinulle, ei useimpiin ihmisiin. Siksi voi, meidän mielestämme, olla hieman harhaanjohtavaa puhua suosituista kondomeista tai suosituista tuotemerkeistä.

Nämä kondomimerkit ovat suosittuja muutamista eri syistä. RFSU, Sultan ja Durex tunnetaan hyvin paikallisesta ruokakaupasta. He ovat olleet olemassa jo monta vuotta.

Pasante lanseerattiin Suomessa vuonna 2013. Se tarjosi jotain uutta ja laajemman valikoiman erilaisia kondomeja kuin mitä jo oli saatavilla. Paljon arvostettu lisäys oli erikokoiset kondomit Trim, Regular, King Size ja Super King.

My.Size on kasvanut suosiotaan lähinnä verkossa. Se ei ole tuotemerkki, joka on laajalti saatavana kivijalkakaupoissa. Suosio tulee voimakkaasta keskittymisestä erikokoisissa kondomeissa. Se on täydellinen kondomimerkki sinulle, jos yrität löytää oikean kondomikoon. My.Size tarjoaa Euroopan pienimmän ja suurimman kondomin.

Kaikki kondomimerkit A-Ö

Suomalainen kondomikulutus on melko pieni verrattuna koko kondomimarkkinoihin. Siksi Kumiukko.fi etsii säännöllisesti Euroopan kondomimarkkinoita uusien mielenkiintoisten tuotteiden löytämiseksi.

Myymme vain kondomeja, jotka on valmistettu EU:n alueelle. Tämä tarkoittaa, että kondomit ovat elektronisesti testattuja ja CE-merkittyjä.

Kondomit luokitellaan lääkinnällisten laitteiden (luokka IIb) koko Euroopassa. Siksi myymme kaikki tuotteet alkuperäispakkauksissa. Jos kondomipaketti avataan tai sitä muutetaan jollain tavalla, CE-merkki ei ole enää voimassa.

 

Adore

Amor

Billy Boy

Dolphi

Durex

Egzo

ESP

EXS

Glyde

Lelo

MoreAmore

My.Size

ON

Pasante

RFSU

Safe

Secura

SICO

SKYN

Soft

Sultan

Vitalis

Worldsbest

 

Siksi meillä on niin paljon erilaisia kondomeja

Olemme ylpeitä laajasta kondomivalikoimastamme. Uskomme, että kondomit ovat paras tapa nauttia turvallisesta seksistä. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, se on suhteellisen edullinen ja se suojaa sekä ei-toivotuilta raskauksilta että sukupuolitaudeilta.

→ Oikea kondomi = parempaa seksiä!

Yleisin syy siihen, miksi miehet eivät pidä käyttää kondomia on, että se on epämukava. Sopiva kondomi on kuitenkin mukava käyttää. Päivittäistavarakaupoista löytyvät kondomit eivät sovi useimpiin miehiin. Joko koko tai muoto voi olla väärä.

Vinkki: Lue "Löydä oikea kondomikoko" -artikkelimme.

Koska jokaisen miehen penis on ainutlaatuinen, meillä on oltava paljon erilaisia kondomeja voidaksemme tarjota jokaiselle jotakin. Esimerkiksi meillä on tällä hetkellä sekä pienin että suurin kondomi, jota voit laillisesti myydä Euroopassa.

Oikean istuvuuden omaavien kondomien lisäksi kondomit voivat myös lisätä seksuaalista nautintoa. Joitakin esimerkkejä tästä ovat...

... viivästyttävät kondomit. Näitä saavat sinut kestämään pidempään sängyssä. Kumppanisi kiittää sinua.

... juomutetut ja nypytetyt kondomit. Lisää nautintoa molemmille.

... makukondomit. Loistava valinta suuseksiin!

Ainoa tapa löytää sopiva kondomi on testata. Löydät inspiraatiota ja tietoa erilaisista kondomeista verkkosivuiltamme, mutta todella oppiaksesi sinun on tehtävä joitain omia testejä. Onneksi testausvaihe sisältää seksiä, mikä voi olla aika mukavaa.