Kondomimerkit

Täältä löydät eri tuotemerkkien kondomit. Suosituimmat kondomimerkit Suomessa ovat RFSU, Sultan ja Durex. Syynä tähän on, että nämä kondomimerkit ovat olleet pitkään saatavilla ruokakaupoissa ja kioskeissa ympäri Suomea.

Haluaisitko tuoda jännitystä makuuhuoneeseen uudella merkillä? Kaikki myymämme kondomit ovat elektronisesti testattuja, CE-merkityt ja valmistettu ISO 4074 -standardien mukaisesti.

(CE-merkintä tuotteessa tarkoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset ja tarkistukset.)

Kun kondomiverkkokaupat ovat tulossa yhä suosituimmaksi tavaksi kuluttajille saada kondomeja, muiden tuotemerkkien suosio kasvaa samalla. Olemme huomanneet paljon kiinnostusta lateksittomiin kondomibrändeihin, kuten SKYN. Pasante, My.Size Pro ja EXS kondomimerkkien suosio kasvaa myös nopeasti.

Koska penikset ovat kaiken kokoisia ja muotoisia, koemme velvollisuutemme tarjota laajan valikoiman kondomeja, jotta kaikki voisivat löytää juuri heille oikean kondomin.

Suosituimmat kondomimerkit Suomessa

RFSU & Sultan

Durex

Pasante

My.Size

SKYN

Emme yleensä halua puhua "suosituimmista kondomibrändeistä", koska paras kondomi on kondomi, joka sopii juuri sinulle. Siksi, meidän mielestämme, on hieman harhaanjohtavaa puhua suosituimmista kondomeista tai suosituimmista tuotemerkeistä. Suosituin kondomi tässä tilanteessa on vain se, mikä on eniten ostettu, mutta ei välttämättä 'parhain'.

Edelleenmainitut kondomimerkit ovat suosittuja muutamista eri syistä. RFSU, Sultan ja Durex tunnetaan hyvin, koska ne ovat merkkejä jotka löytyvät ruokakaupoista. Ne ovat olleet päivittäistavarakaupoissa ikuisuuden ajan.

Pasante julkaistiin Suomessa vuonna 2013. Se tarjosi jotain uutta ja laajemman valikoiman erilaisia kondomeja kuin mitä oli jo saatavilla. Paljon arvostettu lisäys Pasanten valikoimaan oli erikokoiset kondomit Trim, Regular, King Size ja Super King.

My.Size Pro on kasvattanut suosiotaan lähinnä verkossa. Se ei ole tuotemerkki, joka on laajalti saatavilla kivijalkakaupoista. Suosio tulee voimakkaasta keskittymisestä erikokoisiin kondomeihin. Se on täydellinen kondomimerkki sinulle, jos yrität löytää oikean kondomikoon. My.Size Pro tarjoaa Euroopan pienimmän ja suurimman kondomikoon.

Kaikki kondomimerkit A-Ö

Suomalainen kondomikulutus on melko pieni verrattuna Euroopan kondomimarkkinaan. Siksi Kumiukko.fi haluaa säännöllisesti etsiä Euroopan kondomimarkkinoilta uusia ja mielenkiintoisia tuotteita juuri teidän käyttöön!

Myymme vain kondomeja, jotka ovat valmistettuja EU:n alueelle. Tämä tarkoittaa, että kondomit ovat elektronisesti testattuja ja CE-merkittyjä.

Kondomit luokitellaan lääkinnälliseksi laitteeksi (luokka IIb) koko Euroopassa. Siksi myymme kaikki tuotteet alkuperäispakkauksissa. Jos kondomipaketti avataan tai sitä muutetaan jollain tavalla, CE-merkki ei ole enää voimassa.

 

Billy Boy

Dolphi

Durex

Egzo

EXS

Glyde

My.Size

ON

Pasante

RFSU

SKYN

Sultan

Vitalis

 

Siksi meillä on niin paljon erilaisia kondomeja

Olemme ylpeitä laajasta kondomivalikoimastamme. Uskomme, että kondomit ovat paras tapa nauttia turvallisesta seksistä. Kondomien käytöstä ei tule sivuvaikutuksia ja ne ovat suhteellisen edullisia samalla suojaen ei-toivotuilta raskauksilta että sukupuolitaudeilta.

→ Oikea kondomi = parempaa ja nautinnollisempaa seksiä!

Yleisin syy siihen, miksi miehet eivät halua käyttää kondomeja on se että väärä koko tuntuu epämukavalta. Sopivaa kondomia on kuitenkin mukava käyttää. Päivittäistavarakaupoista löytyvät kondomit eivät sovi useimmille miehille. Joko koko tai muoto voivat olla vääriä.

Vinkki: Lue "Löydä oikea kondomikoko" -artikkelimme.

Koska jokaisen miehen penis on ainutlaatuinen, meillä on oltava kattava valikoima kondomikokoja. Euroopan pienin ja suurin kondomikoko My.Size Pro:lta löytyy myös valikoimastamme.

Oikean istuvuuden omaavien kondomien lisäksi kondomit voivat myös lisätä enemmän seksuaalista nautintoa. Joitakin esimerkkejä tästä ovat...

... viivästyttävät kondomit. Nämä saa sinut kestämään pidempään sängyssä. Kumppanisi kiittää.

... juomutetut ja nypytetyt kondomit. Lisää nautintoa molemmille.

... makukondomit. Loistava valinta suuseksiin!

Ainoa tapa löytää sopiva kondomi on testaamalla. Löydät inspiraatiota ja tietoa erilaisista kondomeista verkkosivuiltamme. Onneksi testausvaiheeseen kuuluu seksin harrastaminen! Ei kun menoksi!