Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

---

Ostoehdot ovat usein pitkä ja raskas teksti. Siksi olemme tehneet lyhyen yhteenvetolistan. Listan alta löydät koko ostoehtotekstin.

  • - Huomaamaton toimitus 1-3 työpäivän sisällä.
  • - Ilmainen toimitus yli 39€
  • - Toimitus noutopisteeseen hintaan 5,90€ (Posti)
  • - Noutamaton tilaus ei ole palautusta/reklamaatiota. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon olemalla yhteydessä osoitteeseen info@kumiukko.fi.

Teemme yhteistyötä Klarnan kanssa, jotta maksaminen olisi turvallista. Maksun saajana on Klarna Bank AB. Kumiukko.fi tai Oy MaWe Trading Ab ei mainita tiliotteessa.

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut).

Ostoehdot

Tilaaminen
Tuotteitamme voi ainoastaan tilata verkkokauppamme kautta. Emme ota vastaan tilauksia puhelimitse.

Meillä on järjestelmässämme monia eri tuotteita, siksi pidätämme oikeudet mahdollisen virheisiin tuoteselostuksissa. Pidätämme oikeuden mahdollisille virheille tuotekuvissa emmekä voi taata, että kuvat ovat aina samasta tuotteesta joka asiakkaalle toimitetaan.

Kondomin ostolle ei ole ikärajaa.

Hinta
Kaikki hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäverot.

Maksaminen
Varmistaaksemme turvalliset maksut teemme yhteistyötä Klarna AB:n kanssa. Käytämme Klarna Checkoutia, jotta maksamisprosessi olisi mahdollisimman helppo.

Tilauksen muokkaaminen tai peruuttaminen
Jos haluat muokata tai peruuttaa tilauksen, täytyy tämän tapahtua ENNEN kuin olemme lähettäneet tuotteen sinulle. Saat automaattisen sähköpostiviestin meiltä kun tilaus on lähtenyt varastoltamme.

Reklamaatio & palautusoikeus
Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, jos tuotepakkaus on avattu. Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

HUOM! Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Peruutusoikeutta ei myöskään ole jos tuotteen sinetöinti, suojamuovi tai myyntipakkaus on poistettu tai rikottu.

Jos alushousujen, sukkahousujen, sukkien tai catsuit-asujen pakkaus on avattu, peruutusoikeutta ei ole.

HUOM! Noutamaton paketti EI ole reklamaatiota. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon olemalla yhteydessä osoitteeseen info@kumiukko.fi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun niin saat palautuskoodin.

Kuluttajansuojalaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038?search[type]=pika&search[pika]=kuluttajansuojalaki

Kondomi on oikein käytettynä luotettava ehkäisyväline. Ehkäisyteho on noin 98 % (eli 2 naista sadasta tulee vuoden käytön aikana raskaaksi).

https://ec.europa.eu/odr

---

Toimitus ja rahti

Toimitusaika
Lähetämme tilaukset Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon kautta. Normaali pakettilähetysaika on 1-3 työpäivää. Lue artikkeli: Kondomit kotiin myös lauantaisin.

Ennen klo. 15.00 suoritetut tilaukset lähetetään normaalisti samana arkipäivänä. Klo. 15.00 jälkeen suoritetut tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli tilaat perjantaina klo. 15.00 jälkeen, lauantaina tai sunnuntaina lähetämme tilauksesi maanantaina.

Ulkoiset olosuhteet voi aina vaikuttaa toimitusaikaan, joten emme pysty taata niitä 100% varmuudella, toki kokemuksemme on se että toimitusajat melkeen aina pitävät paikkansa. Kumiukko.fi ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Joillakin tuotteilla, jotka lähetetään suoraan toimittajien varastosta, on pidentynyt toimitusaika. Sinulle ilmoitetaan tästä selvästi tuotesivulla.

Toimitustapa ja seuranta
Lähetämme tuotteet pakettina. Emme ota taloudellista vastuuta mahdollisista myöhästymisistä jotka aiheutuvat toimitusyrityksestä.

Pakettien seurantakoodi lähetetään sinulle automattisesti sähköpostitse kun tilauksesi on käsitelty. Jos et saa seurantatietoja, tarkista myös roskaposti-kansion jos sähköpostiohjelmasi lajitteli sen automaattisesti, kun se sisältää linkin.

Toimitusmaksu:

Yli 39€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.

- Posti Paketti 5,90€, nouto Postipisteeltä, 1-2 ark.
- Posti SmartPOST 5,90€, nouto SmartPOST-pisteeltä, 1-2 ark.

Pientilauslisä
Alle 15,00€ tilauksiin lisätään 1,50€ pientilaulisän.

Huomaamaton toimitus
Tilauksesi lähetetään koosta riippuen pehmustetussa kirjekuoressa tai pahvilaatikossa, ilman logoja tai muita tunnusmerkkejä, jotka viittaisivat paketin alkuperään. Lähettäjänä tulee olemaan Oy MaWe Trading Ab, 64230 Närpiö as.

Noutamaton lähetys
Kun lähetys on saapunut noutopisteeseen, on sinulla 7 päivää aikaa hakea paketti. Lähetyksistä joita ei noudeta, jotka sitten palautuvat meille, veloitetaan 20 € maksu, toimitus- ja hallintokulujen kattamiseksi.

Henkilötietojen käsittely
Rekisteröitymällä Kumiukko.fi-sivuston uutiskirjeeseen ja/tai tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt, että Kumiukko.fi käyttää niitä ostos- ja henkilötietoja jotka annat. Tämä tarkoittaa, että saatamme käyttää yhteystietojasi ollaksemme yhteydessä sinuun sähköpostitse, uutiskirjeellä, suoramarkkinoinnilla tai markkinatutkimuksiin liittyen. Emme kuitenkaan koskaan annan tietojasi kolmannelle osapuolelle. Jos et enää halua uutiskirjettämme, on meillä jokaisessa uutiskirjeessä linkki, jota napsauttamalla peruutat uutiskirjeemme tilaamisen automaattisesti.

Force Majeure
Tapahtumissa kuten sota, luonnonkatastrofi, työtaistelu, viranomaisen päätös, alihankkijoiden poisjäänyt toimitus, kallistavat olosuhteet sekä muut tapahtumat, jotka eivät ole meidän hallittavissa, jota ei ole voinut ennustaa, on kyse force majeuresta. Tämä tarkoittaa, että Oy MaWe Trading Ab, vapautetaan kaikista velvollisuuksista täyttää solmittuja sopimuksia.

Yleistä
Oy MaWe Trading Ab (2529584-5) pidättää oikeuden muuttaa tietoa ilman edeltävää ilmoitusta. Mahdollisen loppuunmyynnin tai tuotteen loppumisen yhteydessä on Oy MaWe Trading Ab:lla oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa mahdolliset etukäteen maksetut summat.