RFSU kondomit - Suomen suurin kondomimerkki

RFSU:n kondomit ovat Suomen suosituimmat. Ne tarkistetaan ja testataan ISO-standardi 4074:n ja RFSU:n omien käytäntöjen mukaisesti. Myyntivoitot menevät parisuhde- ja seksikysymyksien opettamiseen ja tiedottamiseen Pohjoismaissa ja maailmanlaajuisesti.

RFSU ei ole vaan tunnettu kondomeistaan. RFSU:lla on seksuaalikasvatusta, mielipiteenmuokkausta, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. RFSU perustettiin vuonna 1933 ja on siitä lähtien ollut aktiivinen seksuaalikasvatuksen järjestö.

RFSU on vakuuttunut siitä, että seksuaalisuudella on keskeinen rooli monille ihmisille, ei paitsi yksilöille, mutta myös koko yhteiskunnalle. Tästä syystä RFSU haluaa lisätä tietämystä ja avoimuutta seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

RFSU:n kondomivalikoima

RFSU:n valikoimasta löytyy tutut, Magic ja Näkken. Kokeile myös ohuempaa Beyond Thin.

Jos haluat käyttää omaa voiteluainetta ettei tämä sekoitu kondomin voiteluaineeseen, tutustu kuivakondomiin, RFSU 17006.

RFSU-kondomien vakiomuoto on anatominen. Niiden nimellisleveys on yleensä noin 53 mm, mikä tekee niistä sopivia, jos ympärysmittasi on 118-121 mm. Ne tarjoavat myös suurempia ja pienempiä kondomeja. RFSU Grande on 55 mm (125-128 mm) ja RFSU Tight on 49 mm (100-110 mm).

RFSU liukuvoiteet ja raskaustestit

Kondomien lisäksi RFSU tarjoaa myös suosittuja liukuvoiteita ja raskaustestejä. Heidän raskaustestinsä ovat Suomen yleisimmin käytettyjä testejä, ja niitä pidetään erittäin luotettavina.

RFSU-liukuvoiteet ovat gynekologisesti testattuja ja turvallisia käyttää kaikkien kondomien kanssa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 27

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 27

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen