Teemme turvallisesta seksistä ihanampaa. Suomen markkinoiden laajimmalla valikoimalla takaamme, että juuri sinulle löytyy sopiva kondomi! Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaidemme kanssa luoda maailman paras kondomikauppa.

Kumiukko.fi on suomalainen verkkokauppa, jonka taustalla on Oy MaWe Trading Ab. Me, jotka toimimme Kumiukko.fi:n taustalla olemme veljekset Magnus ja Mathias Westerlund.

Magnus työskentelee kommunikoinnin sekä markkinoinnin kanssa ja pitää huolen myös siitä, että kaikki sujuu verkkokaupassa niin kuin pitääkin.

Mathias vastaa tuotteista ja logistiikasta. Mathiaksen ansiosta meillä on markkinoiden laajin ja paras kondomivalikoima. Hän pitää myös huolen siitä, että tuotteet lähetetään varastostamme mahdollisimman nopeasti ja tahdikkaasti.

Miksi Kumiukko.fi on olemassa?

Kumiukko.fi on enemmän, kuin pelkkä kondomikauppa. Me valistamme, selitämme ja neuvomme.

Tänä päivänä on olemassa useita eri ehkäisyvälineitä, niin hormonaalisia kuin hormoonittomiakin. Ainoa ehkäisyväline, joka suojaa sekä sukupuolitaudeilta että ei-toivotuilta raskauksilta sivuvaikutuksitta, on kondomi. Se on myös ainoa ehkäisyväline miehille.

Useiden tutkimusten mukaan suurin syy sille, että miehet eivät käytä kondomia on, että se ei tunnu yhtä ihanalta. Tähän meillä on keinot olemassa – tarjoamalla kondomeja eri koissa ja auttamalla oikean koon löytämisessä sinulle.

Meillä on uskomattoman laaja valikoima eri kokoisia kondomeja, erikoiskondomeja ja paljon, paljon enemmän. Ohjeistuksemme ja artikkeliemme avulla haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kondomin. Kondomin, joka tekee turvallisesta seksistä ihanampaa.

Toinen syy vastahakoisuuteen kondomin käytölle voi myös olla raha. Tämän vuoksi yritämme auttaa asiakkaitamme rahan säästämisessä pakettitarjouksillamme.

Kirjoitamme myös sisältöä kouluttaaksemme asiakkaitamme. Yksi arvostetuimmista jutustamme on se, missä perehdymme syvällisesti siihen, kuinka turvallinen kondomi on ehkäisymenetelmänä.

Ole mukana kehittämässä kauppaamme!

Kuten mainitsimme aikaisemmin, haluamme luoda maailman parhaan kondomikaupan. Ymmärrämme, että se ei ole mikään helppo tehtävä, mutta olemme varmoja siitä, että yhdessä asiakkaidemme kanssa se on mahdollista. Tämän takia pyydämme kaikkia auttamaan meitä - Lähetä palaute osoitteeseen info@kumiukko.fi.

Yhteystiedot

Oy MaWe Trading Ab
Y-tunnus: 2529584-5
Metsäniityntie 4C
64230 Närpiö as.

Asiakaspalvelu

info@kumiukko.fi