Lateksittomat kondomit

Tavallisin valmistusmateriaali kondomeille on lateksi, mutta lateksittomiakin kondomeja on laajalti. Lateksittomia kondomeja kutsutaan, niiden valmistusmateriaalin mukaan, yleisesti ottaen vain lateksittomiksi kondomeiksi, vaikka niiden valmistusmateriaaleissa on suuriakin eroja. Lue myös meidän "Miksi lateksittomat kondomit"-artikkeli.

Ihmiset, jotka eivät kärsi lateksiallergiasta, käyttävät ja rakastavat myös lateksittomia kondomia. Lateksiton kondomi johtaa lämpöä paremmin kuin lateksi kondomi, joten lateksittomien kondomien käyttö on ylellisempi kokemus.

On kolme materiaalia, joista lateksiton kondomi on valmistettu. Kaksi yleisintä ovat polyuretaani ja polyisopreeni. Kolmas, harvinaisempi materiaali on hartsi. Ainoa kondomi, joka on valmistettu hartsista, on Pasante Unique -kondomi. Lateksittomista kondomeista on vaikea puhua mainitsematta Pasante Unique muutama kerta. Se on todella erityinen kondomi, kun otetaan huomioon, että se on maailman ohuin kondomi!

SKYN-kondomit valmistetaan polyisopreenista. Se on materiaali, joka sallii enemmän taipumista verrattuna polyuretaaniin, jota käytetään esimerkiksi RFSU So Sensitive:n valmistukseen. Jos tunnet RFSU S Sensitive:n, tiedät, että se tulee erityiseen "voi-nappi" -pakkaukseen tavallisen kondomifolion sijaan. SKYN-kondomit kääritään tavalliseen kondomifolioon, kuten muutkin kondomit.

Jos pidät lateksittomista kondomeista, SKYN on ehdottomasti tuotemerkki, jota haluat tutkia enemmän. Se on maailman suurin lateksiton kondomimerkki, jolla on laaja valikoima erilaisia kondomimalleja.

Lateksittomien kondomien keskihinta on hieman korkeampi kuin lateksikondomien hinta. Yritämme kompensoida tätä tarjoamalla määräalennuksia lateksittomista kondomeista.

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. SKYN Unknown Pleasures 14 kpl
  16,90 €
 2. Durex Real Feel lateksiton kondomi 8 kpl
  14,90 €
 3. SKYN Extra lubricated

  Alkaen 4,50 €

 4. SKYN Intense Feel

  Alkaen 4,90 €

 5. SKYN Large

  Alkaen 4,50 €

 6. SKYN Elite

  Alkaen 4,90 €

 7. SKYN Original

  Alkaen 4,50 €

 8. SKYN Cocktail Club 3 kpl
  4,50 €
 9. RFSU So Sensitive, 6 kpl
  17,90 €
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen