Kondomityypit

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kondomeja. Laaja valikoima auttaa meitä tarjoamaan jotain kaikille. Uusi kondomimalli voi antaa mukavan piristyksen seksielämällesi.

Jos et ole varma mistä aloittaa uutta kondomia etsittäessä, on parasta aloittaa kondomilla, jonka koko on oikea sinulle. Voit lukea lisää oikean kokoisen kondomin löytämisestä meidän Löydä oikea kondomi -sivultamme.

Kaikki verkkosivustollamme olevat kondomit ovat CE-hyväksyttyjä ja elektronisesti testattuja. Ne lähetetään alkuperäisessä pakkauksessaan ISO 4074 -standardin mukaisesti.

Riippumatta siitä, valitsetko ohuemman tai paksumman kondomin, ne ovat kaikki yhtä turvallisia käyttää.

Erilaiset kondomityypit

Syvällisempää tietoa kondomityypeistä löytyy kyseisen kondomityypin kategoriasivulta. Tältä sivulta löydät lyhyen aloitusoppaan!

Ohuet kondomit - Tähän luokkaan kuuluvat tuotteet, jotka ovat ohuempia kuin tavallinen 0,07 mm paksuus. Yleinen väärinkäsitys on, että nämä kondomit eivät olisi yhtä turvallisia. Se ei ole totta. Ohuempia kondomeja ei kuitenkaan suositella anaaliseksille. Ohuet kondomit on yksi suosituimmista tuoteryhmistä Kumiukko.fi-sivustossa.

Viivästyttävät kondomit - Näissä kondomeissa on pieni määrä viivästyttävää geeliä kondomin sisäpuolella. Tämä geeli auttaa miestä kestämään pidempään sängyssä. Vastaanottava osapuoli ei koe mitään eroa, koska kondomin ulkopuoli on käsitelty tavallisella liukuvoiteella.

Juomutetut & nypytetyt - Kuvioidut kondomit antavat piristystä seksielämääsi! Tästä kategoriasta löydät kaikki juomutetut ja nypytetyt kondomit.

Kondomit anaaliseksiin - Anaaliseksin kondomit ovat yleensä paksumpia ja/tai käsitelty lisäliukuvoiteella. Suosittelemme, että käytät aina enemmän liukuvoidetta anaaliseksin aikana.

Maku- ja värikondomit - Kondomit käsitelty tuoksuvalla ja maustetulla liukuvoiteella. Täydelliset suuseksille!

Pimeässä hohtavat kondomit - Nämä kondomit hehkuvat pimeässä, kun "lataat" ne ensin valon alla muutaman sekunnin ajan.

Kondomit lisäliukuvoiteella - Kaikki tavalliset kondomit käsitellään liukuvoiteella. Tämän kategorian kondomit ovat käsitelty ylimääräisellä voiteluaineella.

Kuivat kondomit - Nämä kondomit ovat täysin päinvastoisia kuin edellinen kategoria. Toisin sanoen ne ovat ilman liukuvoidetta. Sopivat siihen, jos haluat käyttää omaa liukuvoidetta tai jos et pidä voidelluista kondomeista suuseksin takia.

Viilentävät ja lämmittävät kondomit - Nämä kondomit ovat käsitelty liukuvoiteella, joka aiheuttaa joko viilentävää tai lämmittävää tunnetta.

Lateksittomat kondomit - Lateksiallergioista kärsiville ihmisille lateksiton kondomi on välttämätön. On kuitenkin muitakin syitä, miksi haluat käyttää lateksittomia kondomeja. Esimerkiksi lateksittomat materiaalit johtavat lämpöä paremmin kuin lateksi, mikä tekee kondomien käytöstä intiimimpiä.

Toivomme, että tämä lyhyt lista auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kondomin.