Kondomityypit

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kondomeja. Laaja valikoima auttaa meitä tarjoamaan jotain kaikille. Uusi kondomimalli voi antaa mukavan piristyksen seksielämällesi.

Jos et ole varma mistä aloittaa uutta kondomia etsittäessä, on parasta aloittaa kondomilla, jonka koko on oikea sinulle. Voit lukea lisää oikean kokoisen kondomin löytämisestä meidän Löydä oikea kondomi -sivuiltamme.

Kaikki verkkosivustollamme olevat kondomit ovat CE-hyväksyttyjä ja elektronisesti testattuja. Ne lähetetään alkuperäisessä pakkauksessaan ISO 4074 -standardin mukaisesti.

Riippumatta siitä, valitsetko ohuemman tai paksumman kondomin, ne ovat kaikki yhtä turvallisia käyttää.

Erilaiset kondomityypit

Syvällisempää tietoa kondomityypeistä löytyy kyseisen kondomityypin kategoriasivulta. Tältä sivulta löydät lyhyen aloitusoppaan!

Ohuet kondomit - Tähän luokkaan kuuluvat tuotteet, jotka ovat ohuempia kuin tavallinen 0,07 mm paksuus. Yleinen väärinkäsitys on, että nämä kondomit eivät olisi yhtä turvallisia. Se ei ole totta. Ohuempia kondomeja ei kuitenkin suositella anaaliseksille. Ohuet kondomit on yksi suosituimmista tuoteryhmistä Kumiukko.fi-sivustossa.

Viivästyttävät kondomit - Näissä kondomeissa on pieni määrä viivästyttävää geeliä kondomin sisäpuolella. Tämä geeli auttaa miestä kestämään pidempään sängyssä. Vastaanottava osapuoli ei koe mitään eroa, koska kondomi ulkopuoli on käsitelty tavallisella liukuvoiteella.

Juomutetut & nypytetyt - Kuvioidut kondomit antavat piristystä seksielämääsi! Tästä kategoriasta löydät kaikki juomutetut ja nypytetyt kondomit. Vinkki: Katso Egzon "superkuvioitu" kondomit!

Kondomit anaaliseksiin - Anaaliseksin kondomit ovat yleensä paksumpia ja/tai käsitelty lisäliukuvoiteella. Suosittelemme, että käytät aina enemmän liukuvoiteita anaaliseksin aikana.

Maku- ja värikondomit - Kondomit käsitelty tuoksuvalla ja maustetulla liukuvoiteella. Täydellinen suuseksille!

Pimeässä hohtavat kondomit - Nämä kondomit hehkuvat pimeässä, kun pidät niitä valon alla muutaman sekunnin ajan.

Kondomit lisäliukuvoiteella - Kaikki tavalliset kondomit käsitellään liukuvoiteella. Tämän kategorian kondomit ovat käsitelty ylimääräisellä voiteluaineella.

Kuivat kondomit - Nämä kondomit ovat täysin päinvastoin kuin edellinen kategoria. Toisin sanoen ne ovat ilman liukuvoiteita. Sopivat kondomit, jos haluat käyttää omaa liukuvoidetta tai jos et pidä voideltuista kondomeista suuseksiä varten.

Viilentävät ja lämmittävät kondomit - Näitä kondomeja ovat käsiteltyjä liukuvoiteella, joka aiheuttaa joko viilentävä tai lämmittävä tunnetta.

Lateksittomat kondomit - Lateksiallergioista kärsiville ihmisille lateksiton kondomi on välttämätöntä. On kuitenkin muitakin syitä, miksi haluat käyttää lateksittomia kondomia. Esimerkiksi lateksittomat materiaalit johtavat lämpöä paremmin kuin lateksi, mikä tekee kondomien käytöstä intiimimpiä.

Toivomme, että tämä lyhyt lista auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kondomin.