Ohuet kondomit

Ohuet kondomit ovat suosittuja itsestäänselvistä syistä. Usein 0,06 mm ja ohuemmat kondomit luokitellaan ohuiksi kondomeiksi. Näitä ovat huomattavasti ohuempia, mutta silti yhtä luotettavia ja turvallisia.

Ohuet kondomit ovat useimmiten parien ykkösvalinta. Väite, että ohut kondomi antaa paremman tuntemuksen on aivan totta. Ohut kondomi johtaa lämpöä paremmin kuin paksumpi kondomi. Todella ohuen kondomin käyttö voi tuntua siltä, ettet edes käyttäisi kondomia!

Toinen tapa lisätä lämmönsiirtoa sinun ja kumppanisi välillä on käyttää lateksittomia kondomeja. Lateksittomat kondomit johtavat lämpöä paremmin kuin lateksikondomit, ja se on syy myös, miksi monet ihmiset (joilla ei edes ole lateksiallergioita) käyttävät lateksittomia kondomeja.

Jos olet suuri ohuiden kondomien ystävä, älä missaa maailman ohuinta kondomia! Valikoimastamme löydät Pasante Unique, joka on aivan kuten nimestä voi päätellä: ainutlaatuinen. Kannattaa ehdottomasti tarkistaa ja kokeilla.

Vaikka ohut kondomi on yhtä turvallinen kuin tavallinen kondomi, emme suosittele ohuita kondomeja anaaliseksiin. Anaaliseksiä varten tarvitaan paksumpi kondomi, koska se on tiukempi eikä siinä ole luonnollista voitelua. Lisää aina liukuvoide, kun nautit anaaliseksistä. Tutustu myös: Kondomit anaaliseksiin »

---

Toimitamme aina tilauksesi huomaamattomasti noutopisteeseen, esim. Postin pakettiautomaattiin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 18

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 18

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen