Glyde vegaaniset kondomit

Glyde on Austraalialainen kondomituottaja joka tuotantaa 100 % vegaaniystävällisiä kondomia. Glyde kondomit ovat tuotettu täysin ilman eläinperäisiä ainesosia ja jotka saavat siksi kantaa Vegan Societyn sertifikaattia.

"Mutta useimmat kondomit eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia", saatat sanoa. Olet oikeassa. Mutta onko tuote todella vegaani, jos se käyttää eläinperäisiä aineita tuotannossa? Vaikka tuote ei ole osa lopputuotetta?

Jos kysyt kondomin valmistajalta, onko heidän tuotteensa vegaani, he sanovat kyllä. Jos kysyt, käyttävätkö he eläinperäisiä aineita tuotannossa, he myös sanovat kyllä.

Jos kysyt meiltä, oikea vegaanikondomi ei käytä tuotantovaiheessa mitään eläinperäisiä aineita. Jos haluat olla varma, että käytät 100% vegaanisertifioitua kondomia, valitse Glyde.

Glyde ei käytä kaseiinia tai muita eläinaineita missään tuotantovaiheessa.

Näitä kondomeja käyttävät ja rakastavat sekä vegaanit että ei-vegaanit. Valikoimastaan on hienoa, että heillä on tiukempi kondomi mansikkamaulla, Glyde Slimfit Strawberry. Slimfit on 49 mm ja sopii ympärysmittaan 100-110 mm.

Glyde:n isoin kondomi on Glyde Supermax ja sen leveys on 60 mm eli sopii ympärysmittaan 135-141 mm.

 

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen