28 seksiasentoa – Suuri seksiasento-opas

28 seksiasentoa – Suuri seksiasento-opas
Posted in: Muut

Vaihtelun löytäminen seksiasennoilleen on yleinen arkipäivän huolenaihe pareille, jotka ovat olleet kauan yhdessä. Klassiset seksiasennot, kuten lähetyssaarnaaja, doggy style ja cow girl, voivat alkaa kyllästyttää nopeasti ja silloin tarvitaan lisää luovuutta.

Toivomme, että saat tästä artikkelista uusia vinkkejä ja ideoita, joita sinä ja partnerisi voitte käyttää. Lue mielellään tämä artikkeli yhdessä partnerisi kanssa, ja keskustelkaa seksielämästänne, asennoista ja siitä, kuinka haluatte itseänne kosketeltavan.

Ainoastaan keskustelemalla toistenne kanssa voitte saada paremman seksielämän!

Vinkki: katso kaikki liukuvoiteet »

Ennen kuin siirrymme eri seksiasentoihin, kerromme hieman teoriaa seksiasennoista. Kun teillä on hieman teoreettista tietoa seksiasennoista, on helpompi tehdä pieniä säätöjä vanhoihin suosikkeihin ja tehdä niistä entistä ihanampia.

Miksi tietyt seksiasennot tuntuvat paremmilta kuin muut?

Jotkut asennot tuntuvat enemmän, vähemmän, vahvemmin tai suorastaan epämiellyttäviltä. Nainen on se, joka tuntee suurimman eron. Kun heteroseksuaaliset parit harrastavat vaginaalista seksiä, eri asennoilla on pienempi merkitys miehelle, puhtaan fyysisesti. Psykologisesti voi sekä miehillä että naisilla olla erilaisia mieltymyksiä sen suhteen, mikä tuntuu seksikkäältä tai miellyttävältä.

Jokainen nainen on ainutlaatuinen, mitä tulee kohdunkaulan sijaintiin. Se vaihtelee myös kuukautiskierron aikana. Koska kohdunkaulan sijainti vaihtelee jatkuvasti, saattavat myös eri seksiasennot tuntua miellyttäviltä tai epämiellyttäviltä kuukautiskierron eri jaksojen aikana. Ottamalla tämän huomioon voit oppia paljon lisää omasta kehostasi ja nautinnostasi!

Kohdunkaula on noin 2,5 senttimetriä pitkä ja sitä ympäröi emättimen yläosa. Naisilla, jotka eivät ole synnyttäneet lapsia, se on pyöreä ja naisilla, jotka ovat synnyttäneet lapsia, se on poikittainen. Vaikka et olisi synnyttänyt, saattaa kohdunkaula liikkua, mistä johtuen se saattaa tuntua oudolta seksin yhteydessä. Se, että kohdunkaula liikkuu, on luonnollista, erityisesti nuorempien naisten keskuudessa.

Tämä on myös selitys siihen, miksi tietyt seksiasennot saattavat tuntua erilaisilta sen jälkeen, kun olet synnyttänyt. Jotkut saattavat tulla miellyttävämmiksi, kun taas toiset eivät ole ollenkaan yhtä mukavia enää.

Seksiasentoja klitorisstimulointiin

Tietyt seksiasennot tekevät helpommaksi tai vaikeammaksi joko naisen itse tai partnerin stimuloida klitorista yhdynnän aikana. Useimmat naiset tarvitsevat jonkinlaista klitorisstimulointia saavuttaakseen orgasmin. Jos tiedät, että klitorisstimulointi auttaa sinua saamaan orgasmin yhdynnän aikana, sinun kannattaa valita seksiasento, jossa on helppo stimuloida klitorista.

Lue myös: Löydä oikea kondomikoko »

Klitoriksen stimuloiminen yhdynnän aikana voi tehdä naisen vielä kosteammaksi, mikä tekee siitä miellyttävämmän molemmille osapuolille. Voit stimuloida klitorista omilla käsilläsi, käyttää omia ja partnerisi käsiä tai pienen klitorisvibraattorin avulla.

Klitorisvibraattorit ovat pieniä, siroja seksileluja, jotka sopivat useimmille. Monet naiset nauttivat klitorisvibraattoreistaan omin käsin ja yhdessä partnerin kanssa. Ne ovat uskomattoman monipuolisia ja niitä voidaan käyttää sekä esileikin että itse seksin aikana.

Jos haluatte pitää molemmat pitää kädet vapaina ja silti stimuloida klitorista yhdynnän aikana, voitte käyttää niin kutsuttua yhdyntävibraattoria. Yhdyntävibraattori on U-muotoinen ja se koostuu sisäosasta ja ulko-osasta. Sisempi osa työnnetään emättimeen ja ulompi osa laitetaan klitoriksen päälle. Yhdyntävibraattorit on varustettu vibraattoreilla ja mahdollisesti muilla toiminnoilla, riippuen siitä, minkä mallin valitset.

Pieni määrä liukuvoidetta tekee klitoriksen hyväilyn miellyttävämmäksi niin sormin kuin pienellä vibraattorillakin.

Tuotevinkki: vesipohjaiset liukuvoiteet »

On olemassa monia asentoja, jotka toimivat hyvin, jos pidät klitorisstimuloinnista yhdynnän aikana. Annamme tässä vinkkejä suosikeistamme!

dominoiva nainen seksiasento

Dominoiva nainen

Tämä on erinomainen asento, joka antaa naiselle kaiken vallan. Se ei ole mikään penetroiva asento, vaan asento, jossa nainen saa vähän ihanaa suuseksiä partneriltaan.

Mies makaa selällään ja nainen istuu hajareisin miehen kasvojen päällä. Tässä voi kommunikointi välillänne olla tärkeää.

69 seksiasento

69

Ah, se paljon puhuttu 69. 69 kuuluu luultavasti seksiasentojen kategoriaan, joita kaikkein tulee kokeilla joskus elämänsä aikana. Jotkut rakastavat sitä, kun taas toiset kokevat, että he eivät pysty keskittymään kumpaankaan. Testaa ja arvioi itse!

Toinen teistä asettuu selälleen ja toinen asettuu hajareisin makaavan osapuolen päälle niin, että hän ”istuutuu” kasvojen päälle. Tasa-arvoinen asento, jossa molemmat saavat ja antavat suuseksiä toiselle!

Pöydällä

Kuinka monta elokuvaa olet nähnyt, joissa huitaistaan kaikki paperit pois kirjoituspöydältä ja antaudutaan rajuun rakasteluun? Seksin harjoittaminen pöydällä ei ole ainoastaan spontaania ja seksikästä, vaan se antaa myös erinomaisen mahdollisuuden joko miehelle tai naiselle stimuloida klitorista samanaikaisesti.

Nainen asettuu yksinkertaisesti makaamaan pöydälle tai muulle pinnalle, joka on miehen haarojen korkeudella. Kokeilkaa, missä naisen tulee pitää jalkansa oikean paikan löytämiseen!

Seksiasentoja syviin g-pistestimulointeihin

G-piste on paljon puhuttu erogeeninen vyöhyke ja joidenkin naisten on helpompi löytää se kuin toisten. G-piste sijaitsee muutaman senttimetrin ylöspäin emättimen etuseinämällä, ja jos työnnät sormesi emättimeen, tuntuu pinta hieman karhealta.

On olemassa joitakin seksiasentoja, jotka antavat syvemmän g-pistestimuloinnin kuin toiset ja listaamme niistä joitakin tässä!

rinkeli asento

Rinkeli

Tässä täytyy tarkkailla toistensa jalkoja! Se voi antaa syvän g-pistestimuloinnin, mutta toimii myös anaaliseksissä.

Nainen asettuu kyljelleen ja kohottaa lantiotaan miestä kohti, joka asettuu hajareisin toisen jalan yli ja penetroi naista ”altapäin”.

deep doggy style seksi

Deep Doggy

Deep Doggy on muunnelma klassisesta Doggy Style -asennosta. Deep Doggy on hyvä asento syvään penetraatioon. Nainen asettuu nelinkontin, laittaa selkänsä mahdollisimman notkolleen ja painaa kasvot sänkyä kohti. Mies penetroi takaapäin.

Vinkki: Jos haluat intensiivisemmän g-pistenautinnon yhdynnän aikana, testaa anaalitapin asettamista ennen seksiä!

rengasrikko seksiasento

Rengasrikko

Kuvittele, että Doggy on pyörä. Mitä tapahtuu, jos sen kumi puhkeaa? No, saat fantastisen asennon sekä emätin- että anaaliseksiin! Testatkaa tätä, jos nainen pitää peräaukon stimuloimisesta seksin aikana.

Nainen asettuu vatsalleen, kohottaa lantiotaan miestä kohti ja pitää jalat yhdessä. Jos asento tuntuu epämukavalta, laita tyyny lantion alle kohottamaan takamusta.

Tämä asento antaa tiukan kokemuksen molemmille ja penis saattaa tuntua isommalta kuin mitä se oikeastaan on.

kottikärryt seksiasento

Kottikärryt

Ei oikeastaan mikään asento, jota käytetään one-night-stand-tilanteessa, mutta ehdottomasti asento, joka on testaamisen arvoinen niille, jotka haluavat vaihtelua!

Nainen pitää molemmat jalkansa miehen reisien ympärillä, nojautuen alaspäin kädet lattiassa. Miehen täytyy auttaa pitämään naista ylhäällä lantioista kiinni pitäen. Voitte aloittaa tämän asennon pehmeästi tekemällä sen sängyn vieressä niin, että nainen nojautuu sängynlaitaa eikä lattiaa vasten. Oikeaan asentoon pääsemiseksi nainen voi asettua vatsalleen sängynreunan yli ja mies nostaa hänet oikeaan asentoon.

istuva kottikärryt seksiasennot

Istuva kottikärry

Istuva kottikärry on yhtä tasoa helpompi alkuperäiseen verrattuna. Erinomainen naisille, jotka pitävät anaalistimuloinnista emätinyhdynnän aikana!

Istuva kottikärry -asennossa mies istuu sängynreunalle ja nainen asettuu hajareisin, kuten asennossa Reverse Cowgirl  ja nojautuu sitten eteenpäin kohti lattiaa. Jos asentoon pääseminen tuntuu vaikealta, nainen voit testata polviensa asennon vaihtamista.

seisova seksiasento

Suosionosoitukset

Tämä asento lupaa erittäin mukavan ja syvän penetraation. Toimii yhtä hyvin emätin- kuin anaaliseksissäkin. Vaatii naiselta tiettyä notkeutta päästäkseen tarpeeksi alas.

Nainen seisoo selkä miestä vasten ja kumartuu niin alas kuin pystyy suorin jaloin. Naisella on kädet vartalon sivuilla ja mies ottaa kiinni hänen käsivarsistaan ja vetää häntä taaksepäin niin, että penetraatio tuntuu syvemmältä.

simpukka seksiasento

Simpukankuori

Myös tämä asento asettaa vaatimuksensa naisen notkeudelle. Nautinto siitä, kuinka g-pistettä stimuloidaan juuri tässä asennossa, voi kuitenkin motivoida sinua venyttämään itseäsi, kunnes pääset tähän asentoon!

Nainen asettuu selälleen ja taivuttaa jalkojaan niin paljon taaksepäin kuin pystyy, mies penetroi häntä kuten lähetyssaarnaaja-asennossa. Jos mies nojautuu taaksepäin, tulee g-pistevoimasta valtava! Itsestään selvä asento intensiiviseen klitorisstimulointiin, kunnes saavutatte molemmat orgasmin!

voikirnu seksiasento

Voikirnu

Hyvä on, tunnustamme, että tämän asennon nimi ei ole kaikkein modernein. Asento sitä vastoin ei tunnu 1800-luvulta, se henkiin 2000-lukua kuin mikäkin!

Nainen makaa selällään, nostaa lantiotaan niin, että vain hartiat ovat alustaa vasten ja taivuttaa jalkojaan päätään kohti niin pitkälle taaksepäin kuin mahdollista. Mies seisoo tai on puoli-istuvassa asennossa hänen päällään ja penetroi häntä suoraan kohti g-pistettä. Myös tämä asento antaa loputtomat mahdollisuudet klitorisstimulointiin käsillä tai pienellä vibraattorilla.

Asento voi olla hieman epävakaa tehdä ilman tukea. Testaa esimerkiksi sen tekemistä sängynreunaa tai sohvaa vasten.

flipper seksi

Flipper

Tämä asento aiheuttaa syvän g-pistestimuloinnin, mutta siitä on helpoin selviytyä ja se on ehdottomasti asento, joka tuntuu tosi raskaalta vähän ajan kuluttua.

Nainen asettuu selälleen ja mies ottaa kiinni hänen lantiostaan ja nostaa häntä niin, että mies voi penetroida häntä seisten suorana polvillaan.

Testaa myös, että nainen asettaa toisen jalkansa miehen olkapäälle!

voittaja seksiasento

Voittaja

”Voittaja” on eräänlainen lähetyssaarnaaja-asento, mutta ei yhtä vaatimaton. Entistä paremman kulman saamiseksi g-pisteelle voidaan tehdä pieni muutos tuttuun lähetyssaarnaaja-asentoon.

Nainen asettuu selälleen lähetyssaarnaaja-asentoon ja kohottaa jalkansa  leveään V-muotoon. Mies voi myös ottaa kiinni nilkoista ja levittää naisen jalkoja. Nainen voi myös itse ottaa kiinni nilkoistaan!

Selkä- ja polvivammat saattavat ratkaista, mikä seksiasento tuntuu parhaalta

Yksi tavallisimmista vaivoista, joita meillä on, ovat selkä-, nivel- ja polvisairaudet. Peräti kahdeksan kymmenestä aikuisesta kärsii jossain elämänvaiheessa selkäongelmista. Jotkut kärsivät näistä enemmän, kun taas toiset kokevat niitä vähemmän. Ne ovat luonnollisia vaivoja, jotka johtuvat siitä, että istumme enemmän paikallaan tämän päivän yhteiskunnassa.

Selkä- tai nivelkipujen johdosta on vaikeampi keskittyä nauttimiseen ja se voi pilata seksielämän täydellisesti. Tätä näkökohtaa käsitellään harvoin selkäkipujen yhteydessä. Tutkimuksissa on havaittu, että henkilöillä, joilla on selkävaivoja, on usein myös ongelmia seksuaalisissa suhteissaan.

Älä anna näiden asioiden rajoittaa seksielämääsi! Valitse seksiasento, joka vähentää kuormitusta selässä tai polvissa. Käytä tyynyjä ja peittoja antamaan tukea selälle.

Valitettavasti ei ole vielä tutkittu, kuinka eri asennot aiheuttavat rasitusta naisen selässä, mikä saattaa johtua siitä, että selkävaivat tilastollisesti ovat useammin miesten ongelmia.

Doggy style – ylivoimaisesti paras seksiasento selkäongelmien yhteydessä

Klassinen seksiasento selkäkivun yhteydessä on takaapäin. Spine-lehdessä julkaistussa tutkimuksessa tulivat tutkijat siihen tulokseen, että doggy style on se asento, joka aiheuttaa vähiten kuormitusta miehen alaselkään.

Nainen on nelinkontin ja mies penetroi häntä takaapäin. Vaihtele asentoa niin, että mies on polvillaan naisen takana, tai että nainen on kontillaan sängynreunalla niin, että mies voi seisoa lattialla. Nainen voi säädellä penetraatiokulmaa notkistamalla tai suoristamalla selkäänsä. Monet naiset haluavat pitää selän syvästi notkolla ja kasvot sänkyä vasten, tämä antaa myös miehelle arvostetun näkymän koko ihanuudesta.

Doggy style toimii sekä emätin- että anaaliseksissä. Jos nainen pitää peräaukon stimuloinnista emätinseksin yhteydessä, doggy style on itsestään selvä seksiasento.

Vinkki: Jos olet kiinnostunut anaalistimuloinnista, voit testata esimerkiksi jotain pienemmistä anaalitapeistamme ja pitää sitä anaaliaukossa seksin aikana. Se saa emättimen tuntumaan tiukemmalta ja luo painetta g-pistettä vasten. Muista käyttää runsaasti liukuvoidetta, kun asetat anaalitapin paikalleen.

Klassinen lähetyssaarnaaja-asento on myös hellävarainen miehelle, kun taas lusikka-asento merkitsee suurinta rasitusta.

korkkiruuvi miehille

Korkkiruuvi

Hieman tuntemattomampi asento, joka voi antaa seksielämälle jälleen vauhtia!

Nainen asettuu kyljelleen sängynreunalle selkä reunaan päin. Mies seisoo lattialla ja penetroi häntä takaapäin. Toimii sekä emätin- että anaaliseksissä. Säätäkää naisen lantion korkeutta tyynyillä ja peitoilla.

Seksiä suihkussa – ajattele turvallisuutta

Seksin harrastaminen suihkussa on oikea klassikko! Haluamme antaa parhaat vinkit seksiasennoista suihkussa ja antaa samalla joitakin käytännön vinkkejä ja turvallisuusneuvoja.

Jos olette testanneet suihkuseksiä, olette varmaan huomanneet, että vesi ei ole mikään hyvä liukuaine. Sillä on jopa päinvastainen vaikutus! Käyttäkää silikonipohjaista liukuvoidetta, kun harrastatte seksiä suihkussa. Vesipohjainen liukuvoide huuhtoutuu pois veden mukana.

Tutustu nyt: silikonipohjaiset liukuvoiteet »

Yksi ongelma seksin harrastamisessa suihkussa on löytää hyvä asento teille molemmille. Se pakottaa teidät olemaan luovia ja se voi jopa johtaa siihen, että löydätte uuden suosikkiasennon. Seksiasento, jossa seisotte molemmat, saattaa olla todella kiihottava!

Jotta kumpikaan teistä ei liukastuisi, kannattaa investoida liukumattomaan lattiamattoon. Se on helppo huuhtoa joka käytön jälkeen. Jos teillä ei ole mattoa, muistakaa, että shampoo ja saippua voivat tehdä lattian entistä liukkaammaksi. Älä käytä shampoota tai saippuaa liukuaineena, se ei ole hyväksi sukupuolielimillesi, sillä ne kuivattavat limakalvoja.

Jos käytätte seksileluja, muistakaa tarkastaa, että ne ovat vedenkestäviä!

Seksiä suihkussa ei tarvitse rajoittaa penetroivaan seksiin. Voitte aloittaa esileikin suihkussa ja tutustua toistenne erogeenisiin vyöhykkeisiin, hyväillä toistenne sukupuolielimiä, ehkä suorittaa suuseksiä toisillenne vuorotellen ja jatkaa sen jälkeen vuoteessa, sohvalla tai kylpyhuoneen lattialla. Esileikin ja yhdynnän välillä syntyvä tauko, jolloin kuivaatte itsenne, saattaa luoda ainutlaatuisen jännityksen, jonka laskette sitten valloilleen!

Oikeankokoinen kondomi on tärkeä, kun kyseessä on seksi suihkussa. Jos kondomi liukuu pois yhdynnän aikana, se ei suojaa ei-toivotulta raskaudelta sen enempää kuin sukupuolitaudeiltakaan. Valitse kondomi, joka pysyy paikallaan koko yhdynnän ajan.

Monet naiset ovat jo kokeneet maagisuuden käyttää suihkun painetta klitorisstimulointiin. Kun harrastatte seksiä suihkussa, teidän täytyy vain kokeilla sitä!

Seksiasennot, jotka toimivat suihkussa

Jotkut asennot sopivat paremmin kuin toiset käytettäviksi suihkussa. Kehotamme teitä testaamaan, mikä sopii parhaiten juuri teille. Käyttäkää näitä asentoja inspiraationa yhteiseen seikkailuunne seuraavan kerran, kun menette suihkuun.

Seisova doggy-style

Tämä on tunnetuin ja tavallisin asento suihkuseksiin.

Nainen seisoo jalat aavistuksen verran harallaan ja tukevasti lattiaa vasten, vähän eteenpäin nojautuneena seinää vasten ja tukee itseään molemmin käsin seinää vasten. Testaa sekä polvet suorina että polvet koukussa. Jos teidän on vaikea onnistua, nainen voi kokeilla selän notkistamista. Asento sopii emätin- tai anaaliseksiin, suuseksiin ja hyväilyyn.

seksi suihkussa kasvokkain

Kasvokkain

Tämä asento toimii parhaiten emätinseksissä, mutta voi toimia myös anaaliseksissä, jos nainen on taitava saamaan aikaan oikean kulman.

Mies istuu lattialle ja nainen istuutuu hajareisin hänen päälleen. Tämä on erittäin intiimi asento, jossa voitte halata toisianne voimakkaasti ja suudella. Jos haluatte klitorisstimulointia itse yhdynnän aikana, emme kuitenkaan suosittele tätä.

Jalka ylös!

Tämä seksiasento vaatii vähän tasapainoa vastaanottavalta partnerilta. Jos sinulla on jalkatuki tai kylpyamme, jota vasten voit laittaa jalan, se helpottaa valtavasti!

Seisokaa kasvotusten ja nosta toista jalkaasi niin, että voit asettaa sen tukea vasten, esimerkiksi kylpyammeen reunalle tai WC-istuimen päälle. Jos sinulla ei ole mitään, mistä saat tukea jalallesi, partnerisi voi pitää kiinni jalastasi reiden alta.

Takaapäin

Tämä toimii samalla tavoin kuin aikaisempi, mutta takaapäin. Toimii erinomaisesti sekä emätin- että anaaliseksissä.

Nainen kääntää selkänsä partnerille ja kohottaa jalkaansa. Tämä ei ole aivan helppoa, jos sinulla ei ole mitään tukea jalallesi. Tässä on korkein liukastumisen vaara, joten varmistakaa, että teillä on hyvä alusta!

Tuoli

Tuoli toimii kuten ”reverse cowgirl”. Hyvä seksiasento, joka toimii sekä emätin- että anaalipenetraatiossa. Jos nainen pitää anaalistimuloinnista emätinseksin aikana, tämä seksiasento on ihanteellinen.

Mies istuu lattialla, nainen tai vastaanottava partneri istuutuu hajareisin hänen päälleen selkä miehen kasvoja vasten. Nainen tai vastaanottava partneri pitää käsiään miehen polvilla tai suihkuseinää vasten.

Vaihtele tätä asentoa niin, että miehellä, joka istuu lattialla, on jalat harallaan ja nainen jalkojensa välissä, tai että miehellä on jalat yhdessä ja naisella jalat harallaan.

pandakarhu seksiasento

Pandakarhu

Tämä on monimutkaisempi asento, mikä merkitsee myös liukastumisen vaaraa. Tätä ei suositella, jos teillä ei ole minkäänlaista liukastumissuojaa. Asento toimii parhaiten, jos mies on suhteellisen suurikokoinen naiseen verrattuna.

Mies nostaa ylös naisen, joka puristaa jalkojaan miehen ympärille. Miehellä on täysi hallinta, mutta tämä asento saattaa antaa oikein syvälle menevän penetraation!

The Proposal

The Proposal, tai kosinta, on seksiasento suuseksiin, jonka mies suorittaa. Kukapa ei rakastaisi helmeään suudeltavan samalla, kun lämmin vesi valuu alas hartioille?

Nainen seisoo lattialla, mahdollisesti nojautuen taaksepäin nurkkaa vasten. Voi olla hyvä, jos on jotain, mistä pitää kiinni. Mies laskeutuu polvilleen ja nainen nostaa toisen jalkansa miehen olkapäälle. Mies voi yrittää sijoittautua  niin, että hän on melkein suoraan naisen alla, riippuen siitä, mikä tuntuu molemmista parhaalta.

Seksiä autossa – parhaat asennot

Ihmiset ovat harrastaneet seksiä autossa niin kauan kuin autoja on ollut olemassa. Kun unelmissaan palaa teini-iän rakkauksiin ja vauhdikkaisiin iltoihin ja öihin, kun oltiin vastarakastuneita, ei ole ollenkaan epätavallista, että tulee ajatelleeksi seksiä autossa. Autoseksi ei ole ainoastaan nuorisolle, vaan se voi olla ihanteellinen tapa irtautua vanhoista rutiineista ja siirtyä ulos makuuhuoneesta.

Parasta autoseksissä on se, että siitä voidaan tehdä enemmän tai vähemmän jännittävää, riippuen siitä, missä ollaan. Mikä tuntuu sinusta houkuttelevimmalta, syrjäinen metsätie vai takakuja esikaupungissa?

Ajatelkaa ilmastoa ja sammuttakaa auton moottori seksin ajaksi!

Asennot seksiin autossa

Riippuen auton tyypistä saattavat jotkut asennot olla helpompia tai vaikeampia. Klassinen paikka seksin harrastamiseen autossa on takapenkki, mutta etupenkki ja tavaratila farmariautossa ovat myös mahdollisia. Ajakaa testaamaan, pahimmassa tapauksessa tuloksena on hyvät naurut teille molemmille!

Listaamme tässä joitakin seksiasentoja inspiraatioksi seikkailuanne varten.

lähetyssarnaaja asento

Lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaaja on vanha tuttu asento, joka toimii myös autossa. Tämä vanha klassikko on vuosikymmeniä ollut sekä naisten että miesten suosikki – miksei siis nauttia siitä myös autossa?

Nainen asettuu selälleen  ja mies käy hänen päälleen. Muunnelmia on valtava määrä riippuen siitä, missä nainen pitää jalkojaan. Tämä asento sopii varmasti parhaiten takapenkille. Käyttäkää tyynyä tai rullatkaa kokoon vähän vaatteita, jotta nainen saisi paremman tuen päälleen niin, että hän välttyy lyömästä päätään oviin ja turvavöihin.

seksiasento lusikka

Lusikka

Lusikka on pidetty asento sängyssä, mutta sopii käytettäväksi myös autossa, jos auto ei ole aivan pieni.

Nainen makaa kyljellään selkä miestä vasten. Mies asettuu kyljelleen naisen taakse. Muunnelmia on monia myös tässä asennossa, kokeilkaa niin, että mies nostaa naisen jalat eri asentoihin. Nainen voit ottaa tukea etupenkin selkänojasta välttääkseen lattialle putoamisen.

jalat ilmassa seksiasento

Jalat ilmassa

Rakastatko syvää g-pistepenetraatiota? Siinä tapauksessa ”Jalat ilmassa” -asento on ihanteellinen sinulle. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi myös pienemmissä autoissa. Se saattaa joissakin tapauksissa olla ainoa asento, jota teillä on tilaa testata pienemmän auton takapenkillä!

Nainen makaa selällään jalat ilmassa, hän voi myös lepuuttaa niitä esimerkiksi miehen olkapäillä. Hän laitta joko molemmat jalat samalle olkapäälle tai yhden kummallekin olkapäälle, riippuen siitä, mitä tuntuu parhaalta. Jos jalat ovat hieman harallaan, pääsee mies tai nainen stimuloimaan klitorista samanaikaisesti.

Saadaksesi vielä syvemmän g-pistestimulaation, laita jotakin häntäluun alle kohottaaksesi lantiotasi, mies tulee näin paremmassa kulmassa g-pisteeseen. Jalat ilmassa toimii sekä emätin- että anaalipenetraatiossa.

Cowgirl

Cowgirl on seksiasento, joka ei vaadi paljon tilaa, ja se voi näin ollen toimia myös pienemmässä ajoneuvossa. Se on klassinen asento, joka antaa naiselle hallinnan ja molemmille vapaat kädet.

Mies istuu keskelle ja nainen asettuu hajareisin hänen päälleen niin, että olette kasvotusten. Nainen voi ottaa tukea takapenkin niskatuesta tai selkänojasta säilyttääkseen tasapainonsa.

käänteinen cowgirl seksiasento

Käänteinen Cowgirl

Käänteinen Cowgirl sopii myös hyvin autoon ja se toimii kuten Cowgirl, sillä erolla, että nainen asettuu hajareisin miehen syliin selkä miestä vasten. Nainen voi ottaa tukea etupenkin selkänojasta tai niskatuesta.

etuistuinseksi blowjob autossa

Etuistuinsuuseksi

Voiko olla Hollywood-ystävällisempää seksiasentoa? Asento on kuin suoraan mistä tahansa American Pie -elokuvasta. Jos ette halua mennä ihan loppuun asti – kokeilkaa testattua etuistuinsuuseksiä!

Istutte molemmat omalla istuimellanne ja nainen kumartuu miehen istuimen yli. Välttääksenne mahdollista vaaratilannetta, ÄLKÄÄ tehkö tätä ajon aikana!

 

Mikä on sinun paras seksiasentosi?

Toivomme, että olet saanut hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota uusiin seksiasentoihin tästä artikkelista. On tietenkin olemassa satoja muita seksiasentoja, joita emme ole maininneet tässä artikkelissa – mikä on sinun suosikkiasentosi? Kommentoi ja kerro miksi!

 

Kuvat: Elite dailyWomen'sHealth

13. helmikuuta 2020
31471 view(s)