Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Koe pitkäkestoinen vaikutus - Silikonipohjaiset liukuvoiteet.

Silikonipohjaisten tuotteiden pitkäaikaisen vaikutuksen ansiosta näitä liukuvoiteita voidaan käyttää myös intiimiseen hierontaan. Ne sopivat täydellisesti suihkuseksiin, koska ne eivät pese pois yhtä helposti kuin vesipohjaiset tuotteet.

Nämä liukuvoiteet antavat erittäin liukkaan kokemuksen. Se on erityisen hyvä anaaliseksille, koska anaalin alueella ei ole luonnollista kosteutta.

Silikonipohjaiset tuotteet eivät imeydy ihoosi, ja monet ihmiset, joilla on herkkä iho, suosivat sitä. Jos sinulla on hyvin herkkä iho, suosittelemme kokeilemaan tuotetta pienessä paikassa kehossasi ennen käyttöä.

Muista, että sinun tulisi välttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden käyttöä yhdessä silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa. Lelun pinta voi vahingoittua. Tätä ei tapahdu aina tai edes kaikkien lelujen kanssa, mutta suosittelemme, että kaikkien seksilelujen kanssa käytetään vain vesipohjaisia liukuvoiteita. Näin et tarvitse huolehtia ollenkaan.

Silikonipohjaisen liukuvoiteen käyttö

Vesi- ja silikonipohjaisia tuotteita on turvallista käyttää kaikenlaisten kondomien kanssa. Monet kondomit ovat jo käsitelty silikonipohjaisella liukuvoiteella.

Silikonipohjaisissa tuotteissa tarvitset vain muutaman tipan saadaksesi hyvän vaikutuksen. Tämä on otettava huomioon verrattaessa hintoja. Vaikka silikonipohjaisilla liukuvoiteilla on korkeampi litrahinta, tarvitset sitä paljon vähemmän.

Aloita pienemmällä määrällä. Silikonipohjaisilla liukuvoiteilla on helpompaa lisätä kuin poistaa.

Huom! Silikonipohjaiset liukuvoiteet saattavat tahrata tekstiilejä.

Noudata aina valmistajan käyttöohjeita. Sopii vaginaaliseen-, anaali- ja suuseksiin. Vältä voiteen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta liukuvoiteen käyttö.

Tuote ei toimi ehkäisynä eikä se sisällä spermisidiä. Liukuvoiteet saattavat hidastaa siittiöiden liikkeitä. Kysy neuvoa terveydenhuollon henkilökunnalta liukuvoiteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana. Jos kärsit jatkuvasti emättimen kuivuudesta tai joudut turvautumaan liukuvoiteeseen aina vaginaalisen seksin aikana, käänny lääkärin puoleen.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen