Kondomit kotiin netistä myös lauantaisin

Kondomit kotiin netistä myös lauantaisin

Tiesitkö, että noin 40% Suomen väestöstä voi saada kondomeja toimitettua kotiin myös lauantaisin?

Kun Kumiukko.fi aloitti toimintansa vuonna 2009, asiakkaiden oli oltava hieman kärsivällisempiä saadakseen toimituksensa. Suurin osa lähetyksistä lähetettiin kirjeinä. Kesti muutama vuosi, ennen kuin Kumiukko.fi-valikoimaa muutettiin, joten meidän piti siirtyä lähettämään paketteina.

Kirjeiden ongelmana on, että voit lähettää vain 30 mm paksuja lähetyksiä. Muuten Posti ei toimita niitä kotiin sinulle, vaan lähimpään postitoimistoon. Kirjeiden toimitusajat ovat myös hyvin arvaamattomia.

Pakettitoimitusten osalta lähetys on yleensä seuraavana päivänä asiakkaiden lähimmässä noutopisteessä ja asiakkaalle lähetetään seurantakoodi automaattisesti tilausta tehtäessä.

Kondomit kotiin netistä lauantaisin

Postipaketit lauantaisin 12:lla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Posti teki tutkimusta selvittääkseen, milloin ihmiset yleensä menivät hakemaan verkkotilauksiaan. Yleisin aika oli viikonloppuisin. Tämä sai heidät kehittämään viikonlopputoimituksia, ja tämä on kehittynyt viime vuosina ja on nyt saatavilla yli 2,3 miljoonalle suomalaiselle.

Perjantaina jakeluun saapuneet Postipaketit toimitetaan heti lauantaiksi kuluttajille automaatteihin tai posteihin noudettavaksi. Tämä tarkoittaa, että voit tilata kondomia Kumiukko.fi-sivustolta perjantaina ja ne toimitetaan seuraavana päivänä. Käsittelemme kaikki tilaukset, jotka ovat tulleet meille ennen klo. 14.00.

Lähde: Posti

18. tammikuuta 2021
718 view(s)