Osta suuseksisuojat - Näin käytät suuseksisuojat

Suuseksisuojat on tuote, jota on melko vaikea tai itse asiassa mahdotonta löytää supermarkettihyllystäsi. Se on tuote, joka on erittäin hyödyllinen moniin tarkoituksiin.

suuseksisuoja

Se tarjoaa mekaanisen suojan suuseksin ja peräaukon stimulaation aikana.

Glyde:n suuseksisuoja on lateksiliina, jonka koko on 25 x 15 cm. Liina laitetaan alueen yli, jota haluat nuolla tai stimuloida muilla tavoin. Liinat on käsitelty mukavilla aromeilla lisämukavuutesi vuoksi.

Enkö voi vain leikata kondomia auki saksilla?

Tietenkin voit. Jos haluat tehdä käsityötä sen sijaan, että tarjoaisit kumppanillesi suullista stimulaatiota.

Itse asiassa, kondomin leikkaaminen saksilla ja sen käyttäminen suuseksisuojana ei ole asia, jota suosittelemme, ellei se ole hätätilanne. Lateksikondomit voivat olla hyvin hauraita saksien leikkaamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voi olla vaikea varmistaa, että he todella antavat tehokkaan suojan.

Leikattu kondomi on myös paljon pienempi kuin sertifioitu suuseksisuoja.

Milloin on hyvä käyttää suuseksisuojaa?

Ilmeisin syy suojauksen käyttöön on estää sukupuolitautien leviämisen. Monet sukupuolitautit voivat levitä myös suuseksin kautta.

On myös muita syitä, miksi haluat suojella arvokasta aluettasi. Jos sinulla on ollut intiimejä infektioita tai ongelmia sheivaamisen jälkeen (esimerkiksi tulehtuneet karvatupet tai sisäänpäin kasvavat ihokarvat), alueesi voi olla hyvin herkkä bakteereille.

Näissä tilanteissa voi olla mukavaa käyttää suuseksisuojaa, jotta voit keskittyä täysin nauttimaan hetkestä.

Huulien ja kielten käyttäminen peräaukon stimuloimiseksi on jotain, jota yhä useammat ihmiset kokeilevat. Se tunnetaan myös nimellä anilingus tai analingus.

Peräaukossa on suhteellisen korkea hermopäätteiden pitoisuus ja se voi olla erogeeninen vyöhyke, ja vastaanottaja voi saada iloa peräaukon ulkoisesta stimulaatiosta. Ihmiset voivat harjoittaa anilingusta sen itsensä vuoksi, ennen peräaukon sormittamista tai osana esileikkiä.

Koska tällaisen seksuaalisen toiminnan aikana on suuri bakteerien leviämisriski, on suositeltavaa noudattaa hyvää hygieniaa sekä käyttää jonkinlaista suojaa. Suuseksisuoja on loistava suoja kaikenlaisille anaalipeleille.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Glyde Dams Strawberry 100's
  139,00 €
 2. Glyde Dams Wildberry 100's
  139,00 €
 3. Glyde Dams Vanilla 100's
  139,00 €
 4. Glyde Dams Cola 100's
  139,00 €
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen