Pasante Silk Thin kondomit ja Belladot Bertil värisevä penisrengas testissä

Pasante Silk Thin kondomit ja Belladot Bertil värisevä penisrengas testissä

Olemme Matu ja Matias, 26-vuotias pariskunta Helsingistä. Yhdessä olemme olleet liki 5 vuotta ja asumme rauhaisasti Pohjois-Helsingistä. Matu on ammatiltaan seksuaaliterapeutti ja Matias tekee kaupallisen alan töitä.

---

"Mitä testattiin?

Pääsimme ensimmäisenä testaamaan Pasante silk thin kondomeja sekä Belladot bertil värisevää penisrengasta. Kondomeja mainostettiin kumiukon mukaan markkinoiden ohuimmiksi kondomeiksi (paksuus 0.04mm).

Penisrengas puolestaan oli hinnaltaan arvokkaampi, kuin aikaisemmin kokeilemamme penisrenkaat ja penisrenkaan kyljessä komeili luotivibra. Sanomattakin selvää, että odotukset olivat korkealla kummankin tuotteen kanssa.

 

Ensivaikutelma

Pasante silk thin kondomit toimitetaan 12 kappaleen pakkauksessa. Paketin kaunis ulkomuoto ilahdutti naispuolista testaajaa, miestä ei kondomipaketin ulkomuoto kiinnostanut. Kondomit ovat liukastettuja ja läpinäkyviä, plussaa nämäkin.

pasante silk thin

Kuva: Matu & Matias

Belladot bertil värisevä penisrengas toimitetaan merkilleen tyypillisessä kauniissa pahvipakkauksessa. Pakettiin kuuluu lisäksi patterit sekä kankainen säilytyspussi. Penisrenkaan materiaali oli venyvää silikonia ja se sopii varmasti monen kokoiselle meisselille.

Penisrenkaan kylkeen laitettava luotivibraattori tuntui käteen yllättävän voimakkaalta! 3 eri värinän tehoa pystyy vaihtamaan pään nupista painamalla. Penisrengas oli helppo kytkeä toimintavalmiuteen (patterit sisään ja menoksi).

Plussaa tuotteelle annetusta vuoden takuusta, takuu on aina laadukkaan tuotteen merkki!

belladot penisrengas kokemus

Kuva: Matu ja Matias

Testiraati arvioi

Kondomiehkäisyä käyttävänä on tullut testattua jos jonkinlaista kondomia. Pasante silk thin tuntui todellakin ohuelta mainoslupauksensa lunastaen. Ja vaikka kondomi oli hyvin ohut, ei sen kanssa ollut pelkoa kondomin rikkoutumisesta niin kuin monen muun ohuen kondomin kanssa. Materiaali tuntui laadukkaalta, eikä ärsyttänyt kummankaan osapuolen ihoa tai limakalvoja. Kondomit kestivät hyvin myös vähän rivakammassakin menossa.

Belladot bertil värisevä penisrengas olikin sitten kaksipiippuinen juttu. Penisrengas itsessään oli laadukas ja hyvinkin toimiva peli, mutta luotivibra ei tehnyt tehtäväänsä odotetussa työssään. Vibran toimivuutta testattiin useissa asennoissa, mutta parhaan hyödyn siitä sai irti irroittamalla vibra penisrenkaasta ja antamalla se naisen käsiin. Tässä tehtävässä luotivibra hoiti kuitenkin hommansa, joten ehkä vika oli asennossa (tai käyttäjässä).

Kaiken kaikkiaan penisrengas oli edeltäjiään positiivisempi kokemus laadukkaan materiaalin sekä riittävän puristuksen vuoksi. Penisrenkaan puristus ei heikentynyt tai löystynyt käyttökertojen lisääntyessä. Penisrengas ylläpiti kovempaa erektiota sekä hieman viivytti laukeamista. Penisrengas piti myös loistavasti kondomin paikallaan ja rullautumatta antaen lisäturvaa ehkäisyyn.

 

Kokonaisarvosana

Pasante silk thin kondomit 5/5. oikeasti ohuet ja laadukkaat kondomit jäävät ehdottomasti  käyttöön! Suosittelemme näitä erityisesti pareille, joille seksissä tuntoherkkyys ja ”kondomiton fiilis” on tärkeää. Hinta-laatusuhteeltaan laadukkaat ja edulliset kondomit.

Belladot bertil värisevä penisrengas 4/5. Penisrengas jää käyttöön, mutta vibra vaihtuu kyllä ladattavaan versioon. Kaiken kaikkiaan laadukas ja mukavasti puristava vähän laadukkaampi penisrengas. Suosittelemme tätä pareille, jotka toivovat miehelle voimakkaampaa erektiota ja pidempää kestävyyttä seksissä. Luotivibraattori toimii parhaiten lähetyssaarnaajassa, muutoin suosittelemme vibran käyttöä käsipelillä irti penisrenkaasta.

 

Matu ja Matias"

13. helmikuuta 2020
253 view(s)