Paras kondomi

paras kondomi

Mikä on paras kondomi? Onko "paras kondomi" edes olemassa? Yksi yleisimmistä kysymyksistä, jonka saamme, on "mikä on paras kondomi?". Yritämme antaa sinulle vastauksen tässä blogikirjoituksessa.

"Parhaan" kondomin löytämiseksi meidän on ensin määritettävä, mitä "paras" tarkoittaa kondomien suhteen.

Jos haluamme selvittää Suomen myydyimmät kondomit, se on melko helppoa. Meillä on Suomessa kolme suosittua tuotemerkkiä, ne ovat RFSU, Sultan ja Durex. Ovatko nämä parhaita, koska ne ovat eniten myytyjä kondomeja? Ei oikeastaan. Nämä ovat kolme tuotemerkkiä, joita on saatavana useimmissa supermarkettiketjuissa ympäri maata.

Olemme melko varmoja, että jos muita tuotemerkkejä olisi saatavilla, suosio jakautuisi tasaisemmin useiden eri tuotemerkkien kesken. Perustamme tämän lausunnon kokemuksemme perusteella. Näemme minkälaisia kondomeja asiakkaimme tilaavat Kumiukko.fi-sivustolta, eikä se ole vain nämä kolme kondomimerkkiä.

No, mikä on sitten paras kondomi?

Jos kysyt meiltä, paras kondomi on juuri sinulle sopiva kondomi. Ei ole väliä, jos puolet Suomen väestöstä ostaa tietyn kondomin. Jos kyseinen kondomi on liian suuri tai liian pieni, se ei ole hyvä kondomi sinulle.

Yritämme sanoa, että se on hyvin yksilöllinen, mikä kondomi on paras. Se riippuu peniksesi koosta ja muodosta, ja se riippuu myös henkilökohtaisesta viitteestä.

Jos sinä haluat löytää sinulle sopivimman kondomin, suosittelemme siirtymään muuntotaulukkoomme löytääksesi oikean kokoisen kondomin peniksesi ympärysmitan perusteella.

15. tammikuuta 2021
4076 view(s)