Käyttötarkoitukset

Meillä on liukuvoide joka tilanteeseen. Aivan kuten parhaan vibraattorin tai kondomin löytäminen voi olla vaikeaa, myös parhaan henkilökohtaisen liukuvoiteen valitseminen voi tuntua ylivoimaiselta.

Olemme tehneet oikean voiteluaineen löytämisen mahdollisimman helpoksi. Valikossa on ryhmitelty liukuvoiteet sekä ainesosien että käyttötarkoituksen mukaan. Jos sinulla on enemmän kokemusta liukuvoiteesta, voit valita oikean tuotteen ainesosien perusteella. Jos olet aloittelija, valinta oikeaan käyttötarkoitukseen on paras tapa edetä.

Liukuvoiteiden käyttötarkoitukset

Liukuvoiteet anaaliseksiinTarvitset aina liukuvoiteita anaaliseksiin. Tästä kategoriasta löydät kaikki sopivat liukuvoiteet anaalileikkiin.

Mukavampaa seksiä - Liukuvoide voi olla valtava kohotus seksielämällesi. Vaikka et olisikaan kuivana juuri liukuvoiteen käytössä, voiteluaineen käyttö lisää suuresti nautintoa sekä sinulle että kumppanillesi. Täältä löydät laadukkaita ja edullisia liukuvoiteita päivittäiseen seksiin.

Liukuvoiteet suuseksiin - Haluatko kumppanisi intiimin alueen maistuvan kesämansikalta? Tietysti! Täältä löydät liukuvoiteet, jotka ovat turvallisia käyttää suuseksin aikana.

Käytettäväksi seksilelujen kanssa - Tämä voi olla hässäkkää. On tärkeää valita oikea liukkari seksileluillesi, muuten sen pinta voi vahingoittua. Tämän luokan tuotteita voidaan käyttää kaikentyyppisten seksilelujen kanssa. Älä käytä silikonipohjaista liukkaria silikoniseksilelujen kanssa.

Itsetyydytykseen - Voiteluaine ei ole tarkoitettu vain seksiin, sitä voidaan käyttää myös tekemällä itsetyydytyksestä miellyttävämpää sekä naisille että miehille.

Fisting - Fisting on raskas aktiviteetti, joka vaatii oikean liukuvoiteen.

Hierontaöljyt - Tiedämme, että tämä ei oikeastaan ole liukuvoide, mutta melkein. Jotkut liukuvoiteet toimivat myös hierontaöljynä. Älä koskaan käytä öljypohjaisia tuotteita lateksikondomien kanssa.

Yksityiskohtaisempaa tietoa ja vinkkejä löytyy kategoriasivuilta. Onnea uuden suosikki liukuvoiteen löytämisessä. Jos et löydä itsellesi sopivaa liukuvoidetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.