Viivästyttävät kondomit

Sängyssä pidempään kestäminen on useimpien miesten kohdalla tavallinen toive. Tämän saavuttamiseen on olemassa muutama tapa, esimerkiksi fyysisesti treenaamalla ejakulaation viivästämistä, käyttämällä viivästyttäviä kondomeja tai erilaisia viivästyttäviä geelejä. Pidennä nautintoa meidän vaarattomasti viivästyttävällä kondomeilla.

Viivästyttävät kondomit toimivat erityisen geelin kondomin sisäpuolen avulla. Tämä geeli on erittäin laimennettu paikallispuudutus (yleensä noin 2–3%), joka vähentää terska tuntemusta. Se ei tee sinusta täysin tunnoton, mutta se vähentää lempeästi tunnetta, joka saa sinut kestämään pidempään samalla kun nautit täysin seksiä.

Koska viivästyttävä geeli on vain kondomin sisäpuolella, vastaanottava kumppani ei tunne mitään eroa. Ainoa erilainen, jonka kumppani voi huomata, on se, että voit jatkaa pidempään.

Etkö löydä oikean kokoista kondomia? Ei hätää. Viivästyssuihkeilla voit jatkaa suosikkikondomisi käyttöä ja kestää vielä pidempään sängyssä. Suihkuta vain peniksesi, odota muutama sekunti ja rulla kondomisi päälle.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan näitä kondomeja, mutta tuntuu hieman epävarmalta? Koko viivästyttävä geeli -homma saattaa kuulostaa oudolta, mutta nämä kondomit ovat todella suosittuja ja turvallisia käyttää. Vinkki: Vitalis tarjoaa viivästyttäviä kondomeja 3 kpl:n pakkauksessa. Vitalis ei käytä paikallispuudutetta, vaan käyttää jäähdyttävää liukuvoidetta, joka vähentää sensaatiota luonnollisemmalla tavalla.

---

Toimitamme tilauksesi aina huomaamattomasti noutopisteeseen, esim. Postin pakettiautomaattiin.

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Manix Endurance 14's Uusi
  Manix Endurance 14's
  9,90 €
 2. Durex Mutual Climax 10 kpl
  8,90 €
 3. Durex Performa / Extended Pleasure

  Alkaen 3,90 €

 4. Pasante Infinity Delay

  Alkaen 2,40 €

 5. Vitalis Delay & Cooling

  Alkaen 2,30 €

 6. durex iso pakkaus kondomi mutual climax Tarjous
  Durex Mutual Climax 100 kpl
  73,00 €
 7. Pasante Infinity 144 kpl
  59,90 €
 8. EXS Delay Spray 50ml
  12,90 €
 9. EXS Endurance Delay 144 kpl
  49,90 €
 10. Vitalis Delay & Cooling 100 kpl
  37,90 €
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen