Viivästyttävät kondomit

Sängyssä pidempään kestäminen on useimpien miesten kohdalla tavallinen toive. Tämän saavuttamiseen on olemassa muutama tapa, esimerkiksi fyysisesti treenaamalla ejakulaation viivästämistä, käyttämällä viivästyttäviä kondomeja tai erilaisia viivästyttäviä geelejä. Pidennä nautintoa meidän vaarattomasti viivästyttävillä kondomeilla.

Viivästyttävät kondomit toimivat erityisen geelin avulla kondomin sisäpuolella. Tämä geeli on erittäin laimennettu paikallispuudutus (yleensä noin 2–3%), joka vähentää terskan tuntemusta. Tämä ei tee peniksestä täysin tunnottoman, vaan se vähentää lempeästi tunnetta, joka saa sinut kestämään pidempään ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia seksistä kumppanisi kanssa.

Koska viivästyttävä geeli on vain kondomin sisäpuolella, tämä ei vaikuta vastaanottavaan kumppaniin. Eli kumppanisi saa sen sijaan nauttia läheisyydestäsi pitempään.

Etkö löydä oikean kokoista kondomia? Ei hätää. Viivästyssuihkeella voit jatkaa suosikkikondomisi käyttöä ja kestät vielä pidempään sängyssä. Suihkuta vain peniksesi, odota muutama sekunti ja rullaa kondomisi päälle.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan näitä kondomeja, mutta tunnet olevasi hieman epävarma? Tiedämme että viivästyttävät kondomit ja suihkeet saattaa kuulostaa oudolta, mutta nämä ovat todella suosittuja tuotteita ja turvallisia käyttää. Samat puudutusaineet jotka löytyvät viivästyttävistä kondomeista, käytetään myös paikallispuudutuksena terveysaloilla.

---

Toimitamme tilauksesi aina huomaamattomasti noutopisteeseen, esim. Postin pakettiautomaattiin.

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen