Säästöpakkaukset - Kondomien suurpakkaukset

Älä anna kortsujen loppua kesken! Tutustu säästöpakkauksiin! Säästät myös rahaa ja aikaa.

Näitä pakkauksia ei alunperin ollut tarkoitettu kuluttajille vaan markkinat olivat terveysklinikat, nuorisokeskukset, sairaalat ja koulut. Nykypäivänä säästöpakkaukset ovat suosittuja ja ovat saatavilla kuluttajillekin!

Suurin osa pakkauksista tulee 100 tai 144 kpl pusseissa/kartonkipakkauksissa. Nämä kätevät säästöpakkaukset voidaan helposti säilyttää yöpöydässä.

Durex ei normaalisti tarjoa kondomeja suuremmissa pakkauksissa, mutta voit silti ostaa meiltä alennetulla hinnalla 100 kpl Durex-kondomeja mitkä toimitetaan 10x10kpl pakkauksissa.

Kondomit kestävät hyvin kauan

Kondomiohjeiden ensimmäinen vaihe on aina "tarkista päiväys". Kyllä, kondomit eivät kestä ikuisesti, mutta ne kestävät hyvin kauan. Kondomin käyttöikä on yleensä viisi vuotta valmistuksen jälkeen. Kumiukko.fi:stä ostetuilla kondomeilla on aina vähintään vuoden käyttöaika. Yleisesti kaikissa meidän tuotteissa on kuitenkin 3-5 vuotta.

Muista säilyttää kondomit huoneenlämmössä, mieluiten laatikossa. Vältä suoraa auringonvaloa.

Kondomit kestävät kylmää paljon paremmin kuin lämpöä. Suora auringonvalo lyhentää kondomin käyttöikää reilusti.

Älä pidä kondomia taskussa tai lompakossa pitkään. Kitka vahingoittaa foliota ja/tai kondomia.

Jos olet jo löytänyt suosikkikondomisi, älä epäröi ostaa suurempia määriä, sillä se varmistaa, että sinulla on aina tarvitsemasi suojavarustus.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 31

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 31

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen