Suuri seksileluopas – Löydä oikea seksilelu!

Suuri seksileluopas – Löydä oikea seksilelu!
Posted in: Ostovinkit, Muut

Seksilelut piristävät seksielämää, niin sinkuilla kuin pariskunnilla. Useimmat meistä ovat joskus kokeilleet erilaisia seksileluja tai apuvälineitä, jotka tekevät seksistä mukavampaa. Ei ole mikään ihme, että seksilelut kiinnostavat niin monia, koska seksi ja halut ovat ihmisen perusvaistoja.

Kuinka löytää oikea seksilelu ja mikä seksilelu sopii juuri minulle? Kuinka suuri sen pitää olla ja kuinka paljon seksilelut maksavat? Olemme koonneet vastauksia näihin kysymyksiin ja moneen muuhun tähän kattavaan seksileluoppaaseen, joka kertoo sinulle KAIKEN tarvittavan seksileluista.

---

Jos meitä ihmisiä ei ajaisi seksuaalinen halu, ihmiset eivät lisääntyisi ja koko väestö kuolisi. Pidä siis seksuaalisuudestasi huolta – ja pelasta maailma!

Ostovinkki: Kaikki seksilelut »

Käsitteenä "seksilelut" on erittäin laaja ja voi tarkoittaa mitä tahansa, pienestä penisrenkaasta megasuureen imukuppi-dildoon tai ultrarealistiseen 1:1-mittaiseen seksinukkeen. Voimme tietysti puhua myös esimerkiksi hiusharjan varresta, jota nuoret tytöt käyttävät seksileluna oman kehon tutkimiseen. Vegaaniklassikkoamme kurkkua unohtamatta, jossa on kondomi. Aiomme tutkia lisää DIY-seksileluja myöhemmin tässä artikkelissa, joten jatka lukemista!

 

seksilelun käyttö

Kuka käyttää seksileluja?

Liioittelematta sanoen suurin osa ihmisistä käyttää seksileluja, sekä parit että sinkut. Seksilelut ovat yleisimpiä parisuhteessa. Seksilelun ei välttämättä tarvitse olla dildo tai hieromasauva. Se voi olla myös käsiraudat, muut bondage-tuotteet tai esimerkiksi penisrengas.

Liukuvoiteet saatetaan myös laskea seksileluiksi, mutta siitä olemme  eri mieltä. Uskomme, että kondomit ja liukuvoiteet eivät ole sama asia kuin seksilelut, vaikka sekä kondomit että voiteluaineet voivat tehdä seksistä miellyttävämpää, sekä miehelle että naiselle.

Jos tarkastelemme seksilelujen käytön tilastoja, olemme Pohjoismaissa tilastollisesti käytön kärjessä muuhun maailmaan verrattuna. RFSU:n tekemän tutkimuksen mukaan yli puolet kaikista Pohjoismaissa asuvista 20–45-vuotiaista ihmisistä omistaa seksilelun.

RFSU:n tilastojen mukaan naiset omistavat miehiä enemmän seksileluja. Tämä voi johtua siitä, että naisten seksituotteiden valikoima on paljon suurempi kuin mitä miehille tarjotaan. Viime aikoina on kuitenkin alkanut tulla enemmän tuotteita myös miehille.

"Fifty Shades of Grey"-elokuvan debyytin jälkeen, vuodesta 2015, on seksilelujen myynti kirjaimellisesti räjähtänyt. Myynti on myös pysynyt tasaisena, minkä tulkitsemme tarkoittavan sitä, että suurin osa ihmisistä, jotka ovat kokeilleet seksileluja, myös haluavat jatkaa niiden käyttöä. Tämä tosiasia ei koske vain seksileluja, vaan myös liukuvoiteita. Suurin osa liukuvoiteita kokeilevista ihmisistä päättää jatkaa aktiivisesti liukuvoiteiden käyttöä.

Me emme vain omista seksileluja Pohjoismaissa – me myös käytämme niitä! Joka kymmenes käyttää seksileluaan päivittäin ja kolme kymmenestä käyttää niitä useita kertoja viikossa.

Jopa 94 % heistä, joilla on seksileluja kotona, kertovat niiden lisäävän heidän hyvinvointiaan ja parantaneen heidän seksielämäänsä. Keksitkö toisen tuoteryhmän, jolla on niin korkea asiakastyytyväisyys? Emme mekään!

Tiesitkö, että...

Tiesitkö että ensimmäinen vibraattori (jättimäinen laite, joka painoi lähemmäs 18 kg) oli lääkärin kehittämä "hysteeristen naisten" hoitoon? Mieslääkäri kuvitteli, että hermostuneet ja stressaantuneet naiset tarvitsivat vain kunnon orgasmin ja että tämä auttaisi kaikkiin vaivoihin. Tämän jälkeen kesti muutama vuosi ennen kuin markkinoille ilmestyi kotona käytettäviä, pienempiä hieromalaitteita. Näitä ei kuitenkaan myyty seksileluina, vaan kipeille hartioille tarkoitettuina hieromalaitteina.

”Oletko sinkku? Osta seksilelu!”

Ehdotus, jota kuulee sinkkuna usein on, että kannattaa hankkia seksilelu, jos käytössä ei ole "oikeaa" kumppania. Tämä on kovin ironista, koska suurimman osan seksileluista ostavat parisuhteessa olevat, eivät sinkut.

Oletus, että itsetyydytys ja seksilelut korvaavat seksin kumppanin kanssa, on sekä järjetön että väärä. Sekä itsetyydytys että seksilelut kuuluvat terveeseen parisuhteeseen ja niitä tulisi pitää vain täydentävänä lisänä muuten terveelliseen seksielämään.

Anna seksilelu lahjaksi

Seksilelun antaminen lahjaksi voi olla arvostettu lahja, vaikka vastaanottaja esittäisi, että sitä ei arvostettaisi. Noin neljäsosa ensikertaleluista on lahja ystävältä tai kumppanilta.

Seksilelun antaminen lahjaksi ystävällesi tai kumppanillesi sopii esimerkiksi  joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai miksipä ei suklaan sijasta ystävänpäivälahjaksi? Annat toiselle iloa, jota ei voida mitata millään muulla lahjalla.

Ruotsissa on tehty pienimuotoisia tutkimuksia siitä, kuinka arvostettuja seksilelut ovat lahjana. Kyseisessä tutkimuksessa todettiin, että 3/4 henkilöstä haluaisi mielellään saada pienen värisevän lahjan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet epävarma siitä, pitäisikö sinun ostaa seksilelu lahjaksi, on sinulla ainakin tilastot puolellasi!

Seksileluista puhuminen kumppanin kanssa

Suomessa puhumme harvoin avoimesti seksileluista. Siksi suurin osa ostoista tehdään verkkokaupoissa, joista toimitus tehdään myös huomaamattomasti. On mukavaa selata eri tuotteita kumppaninsa kanssa ja tilata niitä sitten kotonaan ilman, että kukaan tietää. Voit aina valita toimituksen myös Postin pakettiautomaattiin, jolloin sinun ei tarvitse edes nähdä ketään, kun noudat pakettiasi!

Kannustamme asiakkaitamme aina keskustelemaan kumppaniensa tai ystäviensä kanssa seksileluista. Tutustumalla erityyppisiin tuotteisiin yhdessä voitte oppia paljon toisistanne ja saada selville asioita, joita et muuten olisi koskaan tiennyt.

Tutkimukset osoittavat myös sen, että naiset keskustelevat keskenään enemmän seksileluistaan kuin miehet. Syynä tähän voi olla se, että koska naisille suunnattu tuotevalikoima on suurempi, seksileluun liittyvä tavanomainen oletus on, että seksilelut ovat juuri naisille tarkoitettuja tuotteita, kun taas miehillä ei odoteta olevan seksileluja.

Huomaamme kuitenkin, että seksilelujen valikoima muuttuu jatkuvasti ja seuraa erilaisia trendejä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti myös sinulle sopiva tuote!

Monet eivät uskalla keskustella seksileluista kumppaninsa kanssa, koska he eivät tiedä, miten toinen reagoi. Voit ottaa asian leikkisästi puheeksi tai kertoa lukeneesi upean artikkelin Kumiukko.fi-sivustolla, jossa sanottiin, että sinun tulee keskustella seksileluista kumppanisi kanssa!

Tavallisimmat seksilelut

Valittavana on suuri valikoima erilaisia seksileluja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Seksileluja on eri hintaluokassa ja eri laatuisina, aivan kuten muitakin tuotteita. Käymme nyt läpi joitakin yleisiä seksileluja ja joitakin käsitteitä, jotta sopivan tuotteen löytäminen olisi helpompaa.

Käymme nyt läpi seuraavat seksilelut:

- Dildo
- Vibraattori
- Rabbit
- Penisrenkaat
- Penispumput
- Anaalitapit
- Masturbaattorit
- Yhdyntävibraattorit
- Ilmapainevibraattorit
- Seksinuket
- BDSM-tuotteet

 

Dildo – todellinen klassikko

dildo

Imukupilla varusteltu dildo. Kuvassa: Silikoni dildo, 14 cm.

Dildo on sana, jota käytetään joskus synonyymeinä kaikille naisten penetroiville leluille, mutta emme ole tästä aivan samaa mieltä. Mielestämme dildossa on jonkin verran vibraattoria ja juuri niin määrittelemme, mikä dildo on: lelu, joka on tarkoitettu emätinpenetraatioon ilman värinää.

Dildo voi olla peniksen muotoinen tai siinä voi olla "luonnollisempi" muoto ja väri. Jotkut dildot on varustettu imukupilla, joten voit käyttää sitä suihkussa tai ratsastaa sen päällä lattialla. Jos haluat hyvän dildon, valitse silikonista valmistettu. Koko tulee valita omien mieltymystesi mukaan.

Tuotekategoria: Dildot

Vibraattori – rakastettu ja luotettava kumppani

belladot bodil vibraattori

Tyylikäs vibraattori. Kuvassa: Belladot Bodil sininen.

Vibraattorit ovat ostetuin seksilelumme. Niitä on monenlaisia riippuen siitä, minkälaista stimulaatiota etsitään: g-piste, klitoris, nänni, eturauhanen tai penis.

Vibraattoreita on kolme päätyyppiä: kertakäyttöiset vibraattorit, joissa on sisäänrakennettu paristo jota ei voi vaihtaa, paristokäyttöiset vibraattorit joiden pariston voi vaihtaa ja ladattavat vibraattorit. On itse asiassa myös neljäs vaihtoehto, nimittäin johdolliset vibraattorit, jotka kytketään pistorasiaan. Nämä ovat kuitenkin nykyään niin harvinaisia, että mainitsemme ne vain ohimennen.

Ladattava vibraattori on usein hieman kalliimpi, mutta käytännöllisempi, koska sinun ei tarvitse koskaan ajatella uusien paristojen ostamista. Lataat vain olemassa olevat paristot. Yleensä tällä tuotteella on pitkä käyttöaika ja vielä pidempi valmiusaika, joten sinun ei missään nimessä tarvitse ladata sitä ennen jokaista käyttöä.

Klitorisvibraattori näyttää hieman erilaiselta, mutta on harvoin peniksen muotoinen. Kun näkee modernin klitorisvibraattorin, on joskus vaikea kuvitella, että kyseessä on seksilelu!

Voi olla järkevää ostaa vibraattori, jota voi muotonsa puolesta voidaan käyttää myös dildona, koska voit käyttää sekä värinän kanssa että ilman.

Tunnettu vibraattorimalli on “sauva” -malli. Seinävibraattorien alkuperän inspiroivat itse asiassa perinteiset hierontalaitteet, joita ei ollut lainkaan tarkoitettu seksileluiksi. 1900-luvun jälkipuolella, kun seksileluja alkoi ilmestyä, niiden markkinointi oli edelleen kielletty. Silloin niitä myytiin hierontalaitteina.

Sauvamallia, aivan kuten toista tunnettua mallia, Rabbit ("Pupu"), nähtiin aikoinaan paljon Sinkkuelämää-sarjassa.

Tuotekategoria: Vibraattorit

Rabbit ("Pupu") – legendaarinen tv:stä tuttu seksilelu

rabbit vibraattori

Rabbit vibraattori, Kuvassa: Belladot Vilma.

Rabbit-vibraattori on eräänlainen vibraattori ja se on yksi yleisimmin käytetyistä, tunnetuimmista ja rakastetuimmista naisten seksileluista. Älykkään suunnittelunsa ansiosta se stimuloi sekä g-pistettä että klitorista samanaikaisesti ja antaa uskomattoman tyydyttävän tunteen!

Rabbit on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se koostuu kahdesta osasta, sisäosasta joka stimuloi emätintä ja g-pistettä, sekä ulkoisesta osasta, joka kutittaa mukavasti klitorista samanaikaisesti. Rabbit-vibraattoreita on erikokoisia, eri ominaisuuksilla ja erivärisinä.

Vinkki ostaessasi Rabbit-vibraattorin on tarkistaa etäisyys g-pisteen sauvapään ja klitorista kutittavan pään välillä. Jos näiden kahden etäisyys on liian pitkä, tulee sauva työntymään emättimeen ennen kuin kutittaja on tehnyt tehtävänsä. Jos etäisyys on pienempi, sinun ei tarvitse työntää sauvaa yhtä pitkälle. Jotkut naiset valitsevat mieluummin pidemmän etäisyyden, ja toiset taas pienemmän.

Tuotteen nimi "Rabbit" syntyi alun perin oikeudellisista syistä. Tuote on peräisin Japanista, jossa tuolloin oli laitonta valmistaa seksileluja, jotka näyttivät peniksiltä. Sitä kuinka voisi olla järkevämpää valmistaa eläimeltä näyttävä seksilelu, emme ymmärrä, mutta tämä ei tietenkään ole ainoa kulttuuriero Pohjoismaiden ja Aasian välillä.

Penisrenkaat ovat maailman käytetyin seksilelu

Yksi yleisimmistä seksileluista, joita löytyy melkein joka kodista, ovat penisrenkaat. Niitä on helppo käyttää, ne ovat yleensä edullisia ja tulos on kiistaton ja tehokas. Penisrenkaat antavat miehelle kovemman erektion viivästyessään siemensyöksyä – mitä muuta voisit vielä haluta?

Rakastamme penisrenkaita niin paljon, että olemme kirjoittaneet artikkelin, jossa käymme läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä penisrenkaista!

Tuotekategoria: Penisrenkaat

Penispumppu on miesten vakuumipumppu

penispumppu

Värisevä penispumppu.

Toinen tuote, jota miehet voivat käyttää saadakseen väliaikaisesti suuremman peniksen, on penispumppu tai erektiopumppu. Nämä pumput ovat saatavina joko manuaalisina tai automaattisina. Ne toimivat siten, että mies asettaa peniksen putkeen, pumppaa sitten ilman ulos putkesta ja luo siten tyhjiön.

Anaalitapit ovat tavallisempia kuin kuvitellaan

anustappi

Klassinen anustappi vibraatorilla. Kuvassa: Black Velvets Vibro Buttplug Small

Anaaliseksistä keskustellaan yhä enemmän ja myös pornon ansiosta monet parit ovat päättäneet tutkia takapuolen erogeenistä aluetta. Anaaliseksi on monissa tapauksissa selvä mielipiteenjakaja ja on heitä, jotka eivät koskaan halua kokeilla sitä ja kun taas on heitä, jotka nauttivat anaaliseksistä päivittäin.

Koska peräaukossa on paljon hermopäätteitä, on luonnollista, että sen stimuloiminen tuntuu mukavalta. Miehillä on myös "g-piste" siellä peräaukon sisällä, eli eturauhanen. Jos peräaukkoa ei ole tarkoitettu tutkittavaksi, miksi eturauhanen on asettunut juuri sinne?!

Anaalitapit ovat saatavilla joko värinän kanssa tai ilman ja ne on suunniteltu leveällä pohjalla, jotta tuote ei pääse vahingossa liukumaan haluttua pidemmälle.

Miesten masturbaattorit

satisfyer miesten

Miesten masturbaattori. Kuvassa: Satisfyer Men Masturbator

Miesten masturbaattoreilla tarkoitetaan usein irtovaginaa, vaikka on olemassa laaja valikoima itsetyydytykseen kehitettyjä välineitä, jotka eivät näytä lainkaan sukupuolielimiltä. Esimerkkeinä näistä ovat tunnetut Tenga-munat. Tenga-munat ovat pieniä siistejä munia, joita vedetään peniksen yli masturboimiseksi.

Linkki: Kaikki Tenga-tuotteet.

Fleshlightin kaltaisilla uskollisilla palvelijoilla on tietenkin aina paikkansa markkinoilla, mutta kannattaa ehdottomasti tutkia tätä tuoteryhmää enemmän!

Linkki: Fleshlight-tuotteet

Yhdyntävibraattorit pareille

Yksi tuote, jota voidaan käyttää yhdynnän aikana ja joka tekee siitä molemmille mukavamman, ovat yhdyntävibraattorit. Yhdyntävibraattori koostuu kahdesta eri osasta. Sisäinen osa työnnetään emättimeen ja ulompi osa lepää klitoriksella. Nainen käyttää värähtelyä itse yhdynnän aikana ja saa emättimen tuntumaan tiukemmalta. Yhdyntävibraattorissa on usein sisäinen vibraattoriosa ja värisevä ulkoinen osa. Sisäinen värähtely stimuloi sekä miestä että naista.

Ilmapainevibraattorit

Ilmapainevibraattori klitoriksen stimulointiin.

Viimeisten 2–3 vuoden aikana ilmanpainevibraattorit ovat hallinneet markkinoita. Nämä tuotteet stimuloivat klitorista kevyillä ilmanpaineaalloilla koskematta klitorikseen suoraan. Tämä tarkoittaa, että et tunne samanlaista ylistimulaatiota, joka voi tapahtua värinällä ja kitkalla.

Ilmapainevibraattoreiden tuomaa tunnetta verrataan usein suuseksin ja värinän yhdistelmään. Ilmanpainevibraattorien tarjoaman ainutlaatuisen stimulaation ansiosta ne ovat auttaneet monia naisia saamaan ensimmäisen orgasminsa. Kuuluisia ilmapainevibraattoreita ovat Womanizer ja Satisfyer.

Tuotekategoria: Ilmapainevibraattorit

Miesten seksinuket

Seksinukkejen hintahaitari on uskomattoman vaihteleva. On olemassa edullisia, puhallettavia seksinukkeja sekä hyvin realistisia 1:1-kokoisia seksinukkeja. Aidonnäköiset seksinuket ovat hinnaltaan usein noin 2 000 euron kieppeillä ja kyseessä on tuote, joka tulee kestämään koko eliniän. Nukeilla on realistiset aukot suun, anaalin ja emättimen ympärillä ja kyseessä on aito fetissituote.

Seksinukeilla voit toteuttaa villeimmät fantasiasi, pukea seksikkäimmät alusvaatteet ja tehdä heidän kanssaan mitä haluat.

BDSM-tuotteet

BDSM-kategoriasta löydämme monipuolisen valikoiman erilaisia fetissituotteita. Näitä käytetään harvoin suorina stimulaation välineinä, vaan ne ovat pikemminkin seksielämän lisätarvikkeita. Esimerkkejä BDSM-tuotteista:

- Gagball, suuhun laitettava pallonmuotoinen suukapula
- Gagring, samantyylinen kuin gagball, paitsi rengas, joka pitää kumppanin suun auki
- Sidontaköysi, pehmeä köysi, jota käytetään kumppanin sitomiseen eri asentoihin
- Eri materiaaleista valmistetut piiskat ja melat
- Silmäside
- Seksipenkit ja seksikeinut
- Käsiraudat
- Nännipuristimet

Tuotekategoria: Bondage & Fetish

 

Kuten huomaat, on olemassa paljon erityyppisiä ja eri materiaaleista valmistettuja seksileluja. Haluat tietenkin olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, joka kestää pidempään, on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Suosittelemme valitsemaan silikonista valmistetun tuotteen. Silikonituotteet kestävät pitkään ja ne voidaan huuhdella haalealla vedellä ja saippualla.

On myös olemassa muita hyviä materiaaleja, kuten ABS ja TPE, mutta ne eivät ole niin pehmeitä ja joustavia kuin silikoni. Silikoni tuntuu silkkiseltä iholle ja on allergeenivapaa, mikä tarkoittaa, että et saa odottamattomia haittavaikutuksia materiaalista, vaikka sinulla olisi herkkä iho tai herkät limakalvot.

DIY-seksilelut

diy seksilelu kurkku

Vegedildo.

Kotitekoiset tai DYI (Do it yourself) seksilelut ovat aina mielenkiintoisia keskusteluaiheita kaveriporukassa. Kuinka omia seksileluja tehdään ja onko niitä turvallisia käyttää? Mitä niistä tulee ajatella?

Jos aiot tehdä omia seksilelujasi, mieti aina ensin turvallisuutta. Tiedämme, että se voi olla vaikeaa, jos olet erittäin kiimainen, mutta usko meitä kun sanomme, että turvallisuus on kaiken A ja O, jos teet omia nautintotuotteita.

Puhdista kotona valmistetut tuotteet ennen ja jälkeen käytön!

Naisten kotitekoiset lelut

Naisten on hiukan helpompi tehdä omia seksileluja loogisista syistä. Olemme koonneet parhaat vinkkimme siihen, kuinka voit tehdä omia aikuisten lelujasi sekä mitä tuotteita voit käyttää parhaiden orgasmien saamiseksi (sormiesi lisäksi, tietysti).

1. Helminauha. Helminauha, etenkin jos siinä on suuret helmet, voi tuntua mukavalta vetää klitoriksen päältä. Muita tapoja käyttää sitä on laittaa helminauha pikkuhousuihin ja vetää se hitaasti ulos. Voit myös maata selälläsi ja asettaa kaulakorun pakaroiden alle niin, että makaat sen päällä vetäen sitä ylös vatsasi vasten. Tällä tavoin stimuloit   klitorista.

Helminauhaa voidaan käyttää myös miehen leluna käärimällä se peniksen ympärille, kun masturboit häntä tai otat häneltä suihin.

2. Kauhat ja muut keittiöstä löytyvät välineet. Useimpia keittiöstä löytyviä puukauhoja, muovikauhoja ja muita esineitä voidaan käyttää penetroivina seksileluina. Koska jotain näistä voi olla vaikea desinfioida ennen käyttöä ja sen jälkeen, suosittelemme käyttämään jonkintyyppisiä suojaa, kuten kondomia tai muovikelmua.

Kauhan tai lusikan pyöreää osaa voi myös käyttää klitoriksen stimuloimiseen, kun kyllästyt sormiin. Liukuvoide tekee siitä mukavampaa.

3. Kurkku ja porkkana. Nyt enemmän kasvisseksileluista. Kurkku ja porkkana ovat luonnostaan peniksenmuotoisia vihanneksia, mikä tekee niistä erinomaisia korvaamaan dildon, jos sellaista ei ole kotona juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Älä käytä kurkkua ja porkkanaa ilman suojaa ja pue niihin aina kondomi ennen käyttöä.

Toinen hedelmä- ja vihannesosastolta saatava tuote on banaani. Banaani on myös peniksenmuotoinen ja sitä voidaan käyttää penetraatioon. Banaani on myös puettava kondomilla ennen käyttöä.

4. Tyynyt ovat täydellisiä stimuloimaan klitorista. Sisustus kunniaan, mutta mikään ei voita uskomattoman intensiivistä orgasmia! Asettumalla hajareisin tyynyn päälle tai hieromalla itseään tyynyllä voi antaa ihanan orgasmin – ilman käsiä!

Täydellisen seksilelun ei tarvitse olla tunkeutuva, toisin sanoen jotain mikä asetetaan sisään. Hieman perinteistä kitkaa voi saada klitorishelmesi huutamaan nautinnosta!

5. Pyyhkeet. Rullaamalla pyyhkeitä voit käyttää niitä täsmälleen samalla tavalla kuin tyynyjä. Jos sinulla on paksuja froteepyyhkeitä ja ohuet pikkuhousut (tai ei lainkaan pikkuhousuja), voi karkea pinta tarjota erityisen mukavaa stimulaatiota.

Vinkki: Kokeile vinkkien 1 ja 5 yhdistämistä. Aseta helminauha pyyhkeelle ja anna sen tuoda hieman jännitystä.

6. Suihkusuutin. Tämäntyyppinen stimulointi sai uskomattoman paljon näkyvyyttä muutama vuosi sitten, kun monet naistenlehdet kirjoittivat uudesta keksinnöstä: suihkusuuttimen käytöstä klitoriksen stimuloimiseksi.

Joidenkin suihkusuuttimien pään voi ruuvata irti, jolloin se antaa paremmin hallitun säteen, säätäen samalla vedenpainetta. Osoita suihku suoraan klitorikselle ja säädä painetta, kunnes se on juuri oikea!

Jos suihkusuutin tuntuu väärältä, voit kokeilla useassa wc:ssä olevaa käsisuihkua!

Huom! Vältä käyttämästä tätä tapaa liikaa, koska vesi kuivattaa limakalvoja.

 7. Sähköhammasharja. Vibraattoria on usein vaikea valmistaa kotona, mutta sähköhammasharja tai muu suoraan värisevä tuote voi toimia korvaavana tuotteena. Hygienia on jälleen tässä tärkeä asia ja sinun tulee kääriä "vibraattori" huolellisesti muovikelmulla. Käytä itse kahvaa suukappaleen sijaan.

8. Jääpalat. Lämpötilaerot voivat olla keino lisätä seksuaalista jännitettä, koska sekä lämmittävä että viilentävä tunne luovat upean sensaation, etenkin kun lämpötilaa vaihdellaan kuuman ja kylmän välillä. Yksi tunnetuista jääkuutioiden tempuista on pitää niitä suussaan antaessaan suuseksiä kumppanilleen. Jääpaloja voidaan käyttää myös nännien, häpyhuulten ja muiden erogeenisten alueiden stimulaatioon.

9. Puhelin. Puhelimesi on toinen jokapäiväinen tuote, jota voidaan käyttää vibraattorin jäljittelemiseen. Hygieenisyys on tässä kuitenkin välttämätöntä. Matkapuhelin sisältää uskomattoman määrän bakteereja, joita ei tule päästää lähellekään alapäätä. Suojaa puhelin mieluiten kondomilla tai muovikelmulla.

Liukuvoide on myös miellyttävä lisä, jos matkapuhelimen reunat tuntuvat epämukavilta.

Vinkki: Tutustu App Storessa tai Google Playssa löytyviin sovelluksiin. On olemassa monia seksilelusovelluksia, jotka tekevät puhelimestasi täydellisen vibraattorin.

 

Ei ole kuitenkaan kotitekoista seksilelua, joka voisi kilpailla hyvin valmistetun, kaupallisen tuotteen kanssa. Kodin päivittäisillä tuotteilla kokeilu voi kuitenkin antaa sinulle vinkkejä siitä, millaisesta stimulaatiosta pidät: on se penetroiva g-piste- vai klitorisstimulaatio, molemmat vai ehkä jotain peppuun?

Miesten kotitekoiset seksilelut

Valitettavasti miesten ei ole yhtä helppoa valmistaa kotitekoista masturbaattoria kuin naisten. Ei ole monia arkisia esineitä, jotka ovat emättimen muotoisia. Mutta älä menetä toivoa, miehille on myös tapoja tehdä omia DIY-seksileluja.

1. Penetroivat sohvatyynyt + kotitekoinen irtovagina. Muutamalla materiaalilla, MacGyver-taidoilla ja kärsivällisyydellä voit helposti tehdä irtovaginan sohvatyynyjen avulla.

Tarvitset mini-grip-pussin, sakset ja liukuvoidetta. Leikkaa pois pussin lukitusmekanismi, koska se voi hiertää ikävästi. Peitä koko pussin sisäosa liukuvoiteella. Aseta pussi tyynyjen väliin luodaksesi tiukan tunteen ja nauti!

2. DIY Fleshlight. Fleshlight on miesten tunnetuin ja realistisin masturboija. Voit tehdä budjettiversion kotona käyttämällä kondomia, teippiä, makaronia, saksia, voiteluaineita ja PET-pulloa.

Voit valita, haluatko käyttää 0,5 tai 1,5 litran pulloa, esimerkiksi vanhaa virvoitusjuomapulloa. Leikkaa pullon yläosa pois niin, että siitä jää riittävän suuri reikä, johon voit tunkeutua peniksesi kanssa. Reiän tulisi olla paljon suurempi kuin penis.

Keitä makaroneja (ja anna niiden jäähtyä) ja täytä pullo niillä, kun ne ovat jäähtyneet. Jotta makaronit pysyvät pullon sisällä koko ajan, on sinun valmistettava kansi. Käytä muovikelmua tai leikkaa muovipussista pala, jonka asetat sitten reiän päälle ja teippaat tiukasti kiinni. Leikkaa viiva muoviin, jotta saat peniksen siitä helposti sisään.

Käytä kondomia ja reilusti liukuvoidetta!

Jos sinulla ei ole kondomia kotona, voit käyttää myös kertakäyttöisiä muovikäsineitä, joita asetat pullon reunan päälle. Tämä ei kuitenkaan tunnu läheskään yhtä mukavalta.

 

Miesten kotitekoiset masturbaattorit eivät välttämättä tunnu niin mukavilta kuin kaupasta ostettu irtovagina, mutta se voi olla hyvä tapa kokeilla ja nähdä, mistä pidät. Irtovaginat ovat pieni vain osa miesten seksileluvalikoimaa. Muita tavallisia apuvälineitä ovat anaalitapit ja penisrenkaat. Vinkkejä anaalitappeihin saat selaamalla hiukan ylöspäin ja lukemalla naisten DIY-seksileluista.

Emme suosittele, että yrität tehdä omia penisrenkaita, koska se voi päättyä huonosti. Penisrenkaat eivät maksa monta euroa ja kestävät ikuisuuden, joten on yksinkertaisesti vain parempi ostaa oikein valmistettu rengas.

Myyttejä seksileluista

Seksileluista löytyy joitakin myyttejä, joten mielestämme oli parempi nostaa nämä heti pöydälle. Koska nautintotuotteet ovat jotain, josta puhumme harvoin avoimesti ja objektiivisesti, syntyy paljon huhuja ja valheita, joita toistetaan, kunnes luulet niiden olevan totta.

Aikaisemmin tavallinen myyttioli se, että on vaikeampi saada orgasmia, jos käytät vibraattoria. Myytin mukaan klitoris muuttuu vähemmän herkäksi kosketukselle ja että olet lopulta värinästä riippuvainen saadaksesi orgasmin. Se, että sinusta tulee vibraattoristasi riippuvainen, ei todennäköisesti ole myytti, minkä myös kuka tahansa vibraattorin omistanut nainen voi todistaa. Toisaalta se että olisi vaikeampaa saada orgasmia ilman vibraattoria, ei pidä paikkaansa.

Päinvastoin. Mitä enemmän seksiä harrastat, mitä enemmän masturboit ja opit tuntemaan omaa kehoasi, sitä helpompaa sinun on saada orgasmi. Naisten on vaikeampi saada orgasmi kuin miesten ja he tarvitsevat fyysisen nautinnon lisäksi psyykkistä nautintoa. Kun saat orgasmin säännöllisesti, harjoittelet ja pystyt pääsemään paremmin "henkiseen tilaan" joka auttaa sinua saamaan orgasmin.

Toinen myytti on ja mitä myös jo pohdimme tämän artikkelin alussa on se, että vain sinkut käyttävät seksileluja. Tämä myytti on täysin virheellinen, koska parit käyttävät sinkkuja enemmän seksileluja, niin esileikissä kuin itse seksin piristämiseen.

Se että seksilelut korvaavat kumppanin on jotain, jota kuulee usein seksileluista keskusteltaessa. Lelu tai muu tuote ei koskaan anna sinulle rakkautta kumppanin tapaan, eikä se anna sinulle mitään läheisyydentunnetta. Aikuisten lelut ovat 100 % fyysistä nautintoa eikä mitään muuta varten.

”Jos nainen tarvitsee vibraattorin saadakseen orgasmin, on hänessä jotain vikaa”. Vibraattorit lisäävät klitoriksen verenkiertoa ja siksi klitoriksesta tulee vielä herkempi kosketukselle. Verenkierto toimii meillä kaikilla eri tavoin ja muuttuu myös iän myötä. Jos tarvitset vibraattorin saadaksesi orgasmin, ei se ole mitenkään epätavallista tai tai tarkoita, että sinussa olisi mitään vikaa. Naisilla, jotka eivät saa orgasmia ja jotka eivät tee mitään muuttaakseen sitä, siinä taas on jotain vikaa.

”Seksilelujen ostaminen on noloa”. Seksikauppaan meneminen voi varmasti tuntua kiusalliselta, sen moni ymmärtää. Vaikka nämä ihmiset työskentelevät päivittäin palvelemassa asiakkaita, jotka etsivät uutta seksilelua, voi seksilelun ostaminen tuntua epämukavalta. Siksi voit tilata niitä myös kätevästi verkosta ja saada ne suoraan kotiin!

Kun ostat seksileluja Kumiukko.fi-sivustolta, ei se ole näy tiliotteessasi tai pakkauksessa, jossa tuotteet saapuvat. Jos valitset myös toimituksen Postin pakettiautomaattiin, sinun ei tarvitse olla yhteydessä kehenkään toiseen henkilöön missään vaiheessa.

Loppuun vielä muutamia käytännöllisiä vinkkejä

Toivomme, että tämä suuri seksileluopas on tehnyt sinusta viisaamman sen suhteen, minkä tyyppisiä seksileluja markkinoilla on ja että ymmärrät helpommin niiden välisen eron. Lopuksi haluamme jakaa joitakin parhaimmista vinkeistämme oikean seksilelun löytämiseksi sekä hyödyllistä tietoa niiden käytöstä:

- Pese seksilelut ennen ja jälkeen jokaisen käytön
- Anna tuotteiden kuivua ennen kuin laitat ne säilytykseen
- Älä säilytä silikonituotteita toisiaan vastaan, koska ne saattavat värjätä, jos ne ovat pitkään kosketuksissa toisiinsa
- Jos sinulla on paristokäyttöinen vibraattori, käytä siinä vain laadukkaita paristoja. Vältä myymälämerkkejä, kuten Clas Ohlson, IKEA ja Pirkka.
- Poista paristot vibraattorista, jos et käytä sitä pitkään aikaan.
- Huomioi, että vibraattorin pitää olla vedenkestävä, jos haluat käyttää sitä suihkussa.
- Pieni lelu on helppokäyttöisempi kuin kokematon kumppani.
- Jos olet viemässä vibraattoria mukaan lomalle, muista poistaa paristot, jotta vältyt ikävältä tilanteelta lentokentän turvatarkastuksessa.
- Jos ostat tuotteen yhdessä kumppanisi kanssa käytettäväksi, tutustukaa tuotevalikoimaan yhdessä kumppanin kanssa ja keskustelkaa samalla siitä, mistä molemmat pidätte.

13. helmikuuta 2020
2772 view(s)