Durex liukuvoiteet

Liukuvoiteita ei käytetä vain emättimen kuivuudesta kärsivissä. Durex-voiteluaineet ovat korkealaatuisia voiteluaineita, jotka parantavat seksiäsi! Durex tarjoaa sekä vesi- että silikonipohjaisia liukuvoiteita. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat edullisia, eivät tahraa vaatteita tai lakanat ja ne pestään helposti pois. Silikonipohjaiset ovat pitkäkestoisia ja niitä voidaan käyttää myös suihkussa.

Arsenaalin uusin lisäys on Durex Naturals ja Durex Naturals Moisture. Nämä on suunniteltu muistuttamaan naisen vartalon luonnollista voitelua. Ne tulevat 100 ml:n tuubissa ja ovat kohtuuhintaisia.

Durexin Play 2-in-1 -sarja tarjoaa käytännöllisen yhdistelmän sekä hierontageeliä että liukuvoiteita. Täydellinen esileikkeihin.

Jos tuntuu siltä, että jotkut näistä Durex-voiteluista ovat tuntemattomia, olet täysin oikeassa. Tarjoamme tuotteita, joita ei ole normaalisti saatavana Suomessa. Durex on maailmanlaajuinen tuotemerkki, eikä kaikkia heidän tuotteitaan ole saatavana kaikilla maantieteellisillä alueilla.

Tarjoamme Durex-tuotteita vain Euroopasta, joten voit tuntea olosi turvalliseksi, että kaikki verkkosivustomme tuotteet ovat EU:n standardien mukaisia.

Liukuvoiteella saat paremman seksin

Kuten me kaikki tiedämme, kitka ei ole mukavaa. Liukuvoide poistaa kitkan ja antaa sinulle silkinpehmeän kokemuksen. Huomaa, että liukuvoide ei ole tapa ohittaa esileikkiä. Varsinkin naiset tarvitsevat edelleen (paljon) esileikkiä. Muuten seksi ei tunnu hyvältä.

Liukuvoide voi edistää oman voiteluaineen luonnollista tuotantoa.

Yleinen kysymys on "kuinka paljon liukuvoidetta meidän pitäisi käyttää?" - Älä huoli, et voi käyttää liikaa.

Durex-liukuvoiteita on turvallista käyttää kondomien kanssa.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen