Caya Gel, 60 ml

Varastossa
Tuotenro.
2544-CAGE101
Nyt vain 11,13 € Regular Price 15,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Caya geeli on siittiöitä tuhoava geeli, jota tulee aina käyttää yhdessä Caya-pessaarin kanssa.

Ehkäisygeeliä käytetään lisäämään ehkäisevää varmuutta pessaarin käytön yhteydessä.

Geelin mukana tulee applikaattori, jonka avulla geeliä on helppo lisätä, jos pessaari on ollut asetettuna pidemmän aikaa ja geeliä tarvitsee lisätä ennen yhdyntää.

Caya-geeli toimii kahdella tavalla; selluloosa geelikoostumuksen saavuttamiseksi muodostaa lisäesteen, joka estää spermaa pääsemästä kohtuun. Geeli on lisäksi pH-tasapainotettu arvoon 3,8 pH, minkä ansiosta emättimen happamuusaste nousee, ja mikä vähentää siittiöiden liikkuvuutta. Tämä on täysin vaaratonta emättimen pH-tasapainolle.

Käyttö:Ennen pessaarin paikalleen asettamista annostellaan vajaa teelusikallinen pessaarin kuppiin, minkä lisäksi tuotetta levitetään myös pessaarin reunoille. Yhdynnän jälkeen tarvitaan lisää geeliä seuraavaan yhdyntään. Jos pessaarin sisään asettamisesta on kulunut kaksi tuntia tai enemmän, voidaan geeliä lisätä varmuuden parantamiseksi. Käytä mukana tulevaa geeliapplikaattoria. Geeliapplikaattori puhdistetaan lämpimällä vedellä välittömästi jokaisen käytön jälkeen ja sitä voidaan käyttää uudelleen.

Geeli ei anna ehkäisevää suojaa, jos sitä käytetään ilman pessaaria.

Caya-geeli on vesiliukoinen ja se toimii sekä ehkäisygeelinä ja liukuvoiteena. Geeliä on turvallista käyttää myös kondomin kanssa.

Caya-geelistä ei ole mitään dokumentoituja sivuvaikutuksia. Jos limakalvossa on pieniä hankaumia, saattaa syntyä ärsytystä. Tämä on vaaratonta, mutta ota yhteyttä lääkäriin, mikäli saat tuotteen käytöstä suurempia vaivoja.

Ehkäisygeeli ei suojaa sukupuolitauteja vastaan.