RFSU Intim - Easy Shave Gel, 150ml

Varastossa
Tuotenro.
1129A-RFSU4002
7,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Kun ajelet intiimialueitasi, tulee sinun muistaa välttää voimakkaita tuotteita. Kirvelyä ja ärsysystä ilmenee herkemmin, jos käytät intiimialueille soveltumattomia tuotteita.

Easy Shave Gel on pehmentävä ja läpinäkyvä karvanajogeeli, joka antaa hyvän liu’un ajelua varten.

Easy Shave Gel soveltuu erityisen hyvin intiimiajeluun, mutta sitä voi hyvin myös käyttää sääri- ja kainalokarvojen ajelemiseen. Sillä ajat karvoituksen helpoiten suihkussa, höylän kanssa. Saadaksesi parhaan tuloksen, käytä RFSU Intim Cooling Balm intiimi after-shavea ajelun jälkeen.

Geeli ei vaahdotu, joten näet tarkkaan mistä kohtaa ajelet. Geeli on pH-arvoltaan intiimialueille soveltuva, jotta se olisi mahdollisimman hellävarainen ja mukavan tuntuinen. Se sisältää myös kamomillaa ja luhtalitukkaa.

Geeli on miedosti hajustettu ja dermatologisesti testattu. Parabeeniton.

Sisältö: 150ml

Tämä tuote on mitoiltaan yli 30mm, joten sitä ei voi toimittaa suoraan postiluukusta/postilaatikkoon. Siksi se toimitetaan pakettina.

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, PropylenelGlycol, Cocamidopropyl Betaine,iLimnanthes Alba SeediOil, Chamomilla RecutitaiFlower Extract, Acrylates/lC10-30 Alkyl AcrylatelCrosspolymer, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol,iSodium Chloride, DisodiumlEDTA, Maltodextrin, Parfum.