Durex Intense Orgasmic Gel, 10ml

 

Ei varastossa
Tuotenro.
1122-3035333
14,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Jos olet nainen, joka pitää orgasmeista on tämä geeli kuin tehty sinua varten. Klitorista ympäröivällä alueella on yli 8000 hermopäätettä, jotka tekevät alueesta uskomattoman herkän.Orgasmigeeli Durexilta tekee naisen orgasmista voimakkaamman ja sen saavuttamisen helpommaksi!

Durex teki Orgasmic Gelille asiakastutkimuksen, jonka tulokset olivat seuraavanlaiset: Durexin mukaan noin kolmasosa naisista saa orgasmin seksin aikana ja näistä vain puolet ovat tyytyväisiä orgasmin voimakkuuteen. Käyttäessään Intense Orgasmic Geliä 66% naisista kokivat kiihottuvansa nopeammin. 79% naisista kokivat nautintonsa lisääntyneen ja 78% saivat voimakkaamman orgasmin. Tutkimuksen lopputulos oli, että 85% naisista kokivat itsensä tyydytetyiksi käyttäessään Durex Intense Orgasmic Geliä.

Geeli on helppokäyttöinen ja tulee kätevässä pienessä tuubissa. Painamalla tuubia kerran, annostelet pisaran geeliä sormelle tai suoraan intiimialueelle. Imeytä geeli varovasti hieromalla. Tuubi sisältää 20 annosta, mikä tarkoittaa kahtakymmentä käsittämätöntä orgasmia! Intense Orgasmic Gel on vesipohjainen ja sitä voi käyttää kondomin ja seksilelujen kanssa. Geeli ei tahraa ja se on helppo huuhdella pois niin iholta kuin petivaatteistakin.

Intense Orgasmic Gel ei ole liukuvoide, mutta sitä voi huoletta käyttää yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

Ainesosat (ingredients): Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide