Uuden sukupolven klitoriskiihotin testissä

Uuden sukupolven klitoriskiihotin testissä
Posted in: Testiryhmä, J&J

Hei, olemme avoliitossa asuva nuoripari Keski-Suomesta. 

Nainen 22v opiskelee ja mies 24v on työelämässä. Arkemme on aika hektistä, joten pyrimme sen vuoksi panostamaan yhteisiin hetkiin.

Nautinnollisin terveisin, J&J.

---

uuden sukupolven klitoriskiihotin

Kuva: Kumiukko.fi

"Saimme testaukseen uuden sukupolven klitoriskiihottimen. Alkuvaikutelma oli hieman hämmentävä. Olen aiemmin testannut klitoriskiihottimia, jotka koskettavat lähinnä pelkästään klitorista. Tuote olikin huomattavasti isompi kuin aiemmin näkemäni.

Tämä toisaalta tuntui paremmalta kuin aiemmat kokeilemani klitoriskiihottimet, koska se tuntui samaan aikaan useassa eri kohdassa. Lisäksi nystyrät olivat pehmeitä, joten myös laitteen liikuttaminen oli miellyttävää. Siinä oli lisäksi paljon eri voimakkuustasoja, mikä on ehdoton plussa.

klitoriskiihotin

Kuva: Kumiukko.fi

Tuote oli lisäksi hyvin tehokas peli verrattuna aiempiin kokeilemiini vibroihin ja kiihottimiin. Tuotteen violetti väri ei hivellyt omaa silmääni, mutta se unohtui pian, kun tuotetta uskaltautui testailemaan.

Tuote olikin ehdottomasti hintansa väärti ja tätä voi suositella sinkkunaisille kuin pariskunnillekin. Tästä pitikin myös puolisoni ja se oli kiva lisä yhteiseen seksiin. Tällä saa myös aivan eritasoisia orgasmeja, kun nystyrät ja tärinä kohdistuvat niin moneen kohtaan!"

13. helmikuuta 2020
53 view(s)