[UNWRAPPING] Lelo HEX™

[UNWRAPPING] Lelo HEX™

Media, kuten Bustle, Vice, Mashable ja Jezebel ovat kaikki ylistäneet HEX-kondomeja. Miksi? Koska HEX on viimeisimmän kondomiteknologian kehityksen symboli. Tässä artikkelissa kurkistamme pellin alle, ja katsomme mikä Lelo HEX™ onkaan kondomejaan, joten älä lähde mihinkään!

lelo hex kondomit

Mikä Lelo on?

Ennen kuin tutustumme Lelon viimeisimpään keksintöön, HEX-kondomiin, kerromme ensin hieman Lelo:sta.

Lelo on ruotsalainen tuotemerkki, jonka päämaja sijaitsee Tukholmassa. Lelo aloitti toimintansa vuonna 2003, kun kolme suunnittelijaa päättivät mullistaa erotiikkatuotteiden markkinat.

Tyylikkään ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta, kutsuu Lelo itseään “ruusuksi piikkien seassa”. Lelon lisäksi, merkkiä hehkuttavia ihmisiä löytyy ympäri maailmaa – vuonna 2016 Lelon tuotteita myytiin kokonaiset 16 miljoonaa kappaletta. Lelo on voittanut 36 kansainvälistä muotoilu- ja toimialapalkintoa.

Tukholmassa sijaitsevasta pienestä asunnosta alun perin toiminut Lelo on neljässätoista vuodessa kasvanut 2000 ihmistä työllistäväksi, yli 50 maassa toimivaksi yritykseksi.

Unwrapping Lelo HEX™

Ensimmäinen eroavaisuus HEX:in ja muiden kondomien välillä löytyy kondomikääreestä. Kondomit pakataan tavallisesti puolikiiltävään folioon – HEX:in pakkaus tuntuu enemmänkin jäykältä paperilta. Se tekee paketin aukaisemisesta helpompaa, vaikka kädet olisivatkin liukkaat liukuvoiteesta tai muista nesteistä.

lelo kondomi

Tärkeä osa kondomin oikeaoppista käyttöä on se, kuinka kondomi rullataan päälle. Kondomia saatetaan pyöräyttää sormilla muutamaan otteeseen, jotta oikea aukeamissuunta löytyisi. HEX:iä käytettäessä tähän ei ole tarvetta. Lelo HEX™:iä on rullattu tavallista kondomia hieman enemmän auki, mikä säästää aikaa ja vaivaa kondomin päälle laittamisessa pimeässä huoneessa. Käytännöllistä, mikäli patterit loppuivat otsalampustasi kriittisellä hetkellä.

Muista: mikäli alat rullaamaan kondomia päälle väärin päin, tulee sinun heittää se pois ja ottaa uusi tilalle. Touhutippa, jota on joutunut kondomille, voi sisältää siemennestettä.

lelo hex

Rakenteellinen ero HEX:in ja tavallisten kondomien välillä on HEX:ille eduksi, sillä se saa HEX:in kestämään paremmin venytystä. Inspiraatio kuusiokulmaiseen mehiläiskennokuvioon on tullut luonnosta, mehiläisvahasta ja Fibonaccilta. Kuvio on kondomin sisäpuolella, eikä sitä tunne yhtä paljon, kuin tavallista juomukuviota.

lelo hex stretch

Hex-kuvion ansiosta Lelo on onnistunut luomaan kestävän ja oikein ohuen kondomin! Lelo HEX™ kuuluu 0,045 mm paksuudellaan markkinoiden ohuimpiin kondomeihin. Kestävyydestänsä ja venyvyydestänsä huolimatta emme suosittele, että HEX:iä käytetään anaaliseksiin, sillä se aiheuttaa lisärasitusta kondomille.

Suosittelemme aina paksumpia, ylimääräisellä liukuvoiteella käsiteltyjä kondomeja anaaliseksiin. Ja tietenkin myös liukuvoidetta.

Tiivistelmä

Lelo HEX™ on ainutlaatuinen kondomi, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sinulle, joka toistaiseksi nautit vastuullisesta seksistä tavallisilla kondomeilla, mutta myös sinulle, joka vielä haet täydellistä kondomia itsellesi.

Koska Lelo HEX™ on hieman erikoisempi kondomi, on sen hintakin aavistuksen tavallisia kondomeja korkeampi. Mutta mitäs väliä sillä on, jos se tarkoittaa vieläkin ihanampaa seksiä? Muista, että saat aina määräalennuksia Kumiukko.fi:ssä, kun ostat suurempia määriä kondomeja kerralla.

Lelo HEX™:in nimellinen leveys on 54mm ja sopii kondomitaulukkomme mukaan sinulle, jonka peniksen ympärysmitta on 121-125mm. Kuusikulmateknologiansa ansiosta kondomi on erityisen venyvä, ja sitä voi myös käyttää, vaikka peniksen ympärysmitta olisikin muutaman millimetrin suositusta suurempi.

10. helmikuuta 2020
82 view(s)