Seksilelujen puhdistus

Seksilelujen puhdistus
Posted in: Ostovinkit, Muut

Oletko hiljattain ostanut uuden hieromasauvan vai oletko vai kartuttanut olemassa olevaa kokoelmaasi? Oli miten oli, niin haluamme onnitella sinua! Nyt sinun tietysti täytyy pitää uusi kaverisi puhtaana ja raikkaana, jotta voisit nauttia siitä vuosikaudet. Olemme koonneet muutamia tärkeitä asioita jotka kannattaa pitää mielessä, joten jatka lukemista

Seksilelujen Puhdistus

Puhdista seksilelusi jokaisen käytön jälkeen. Lelusi päälle saattaa kertyä bakteereita tai likaa käytön yhteydessä, asioita joita et halua emättimeesi. Pese se siis ensin hellävaraisella saippualla ja kädenlämpöisellä vedellä. Sitten kuivaa se Belladot Cleansing Gelillä (ellei tuoteselosteessa mainita toisin) ja kuivaa lelu puhtaalla pyyhkeellä, ennen kuin laitat sen säilytykseen. Voit halutessasi huuhdella sen kädenlämpöisellä vedellä myös ennen käyttöä. Tämä tekee lelusta sopivan lämpöisen intiimiä hetkeä varten.

Belladot Cleansing Gel ei ainoastaan puhdista leluasi, vaan se sisältää myös glyseriiniä, joka saa lelusi tuntumaan pehmeältä ja sileältä. Lisäksi glyseriini ehkäisee materiaalin kuivumista. Tiedämme molemmat kuinka paljon rakastat kaveriasi. Haluathan tehdä kaikkesi, jotta se pysyisi uudenveroisena ja raikkaana?

Monet vibraattorit ovat vedenpitäviä, mutta ajan myötä niiden paristokoteloiden jengat kuluvat. Tämä saattaa aiheuttaa, että paristokoteloon vuotaa vettä, mikä tuhoaa moottorin. Jottei näin kävisi voit ottaa paristot ulos ennen puhdistusta, varmistaa, että kansi on tappiin asti ruuvattu ja suojata kädellä paristo-osia, jottei sinne varmasti eksyisi vettä.

Emme suosittele seksilelujen jakamista. Mutta mikäli useampi henkilö jakaa saman seksilelun täytyy muistaa puhdistaa lelu ennen vaihtoa. Ellei halua pestä lelua jokaisen käyttökerran jälkeen, voi myös vaihtoehtoisesti pukea sen ylle kondomin ja yksinkertaisesti vaihtaa kondomia käyttäjän vaihtuessa.

Vinkki! Jos haluat käyttää tuotetta anaalissa, osta yksi anaalileluistamme. Ne ovat valmistettu materiaalista, joka on helppo puhdistaa.

Säilytys

Aloita poistamalla paristot, jos kyseessä on paristollinen vibraattori. Näin paristot kestävät pidempään, eikä lelu vahingossakaan käynnisty. Paristot saattavat myös alkaa vuotaa, mikä pilaa lelun materiaalin.

Kuten aikaisemmin kirjoitimme, niin kuivaa hieromasauva kunnolla puhtaalla pyyhkeellä ennen kun laitat sen säilöön. Säilytä lelua kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja suoran auringonvalon ulottumattomissa. Laita se jonnekin sen paikan lähettyville, missä yleensä harrastat seksiä partnerisi kanssa tai tyydytät itseäsi. Hyviä esimerkkipaikkoja säilytykselle ovat yöpöydänlaatikkossa, sängyn alla tai jossain muussa kaapissa tai laatikossa sängyn lähettyvillä. Monet pitävät itsensä tyydyttämisestä suihkussa. Tuolloin on suositeltavaa säilyttää lelua kylpyhuoneessa, jotta sen voi helposti napata mukaan suihkuun. Matkustatko usein? Osta minivibraattori, joka on aina lähettyvillä käsilaukussa, kun halu iskee. Sinun ei tarvitse enää koskaan harmitella yksin reissaamista!

Nyrkkisääntönä ei kannata antaa kahden seksilelun nojata toisiinsa, sillä materiaalista riippuen tämä saattaa aiheuttaa värjäytymistä tai muuten vain vahingoittaa materiaalia.

Vinkki! Jos ostat vähän kalliimman seksilelun, saat usein mukaan säilytyspussin. Tuotesivuillamme lukee, jos säilytyspussi kuuluu hintaan.

10. helmikuuta 2020
185 view(s)