Miksi lateksittomat kondomit?

Miksi lateksittomat kondomit?

Lateksittomat kondomit eivät ole ainoastaan henkilöille, jotka kärsivät lateksiallergiasta, vaan ne soveltuvat kaikille. Moni kokee seksin nautinnollisemmaksi lateksittomilla kondomeilla, kiitos tästä kuuluu lateksittoman kondomin ohuudelle. Ohuudensa ansiosta lateksiton kondomi johtaa lämpöä lateksikondomia paremmin.

Etuna lateksittomilla kondomeilla on myös se, etteivät ne haise lateksikondomien lailla epämiellyttävästi kumille.

Lateksiallergia

Kuka tahansa voi kärsiä lateksiallergiasta - siitä kärsii arviolta muutama prosentti väestöstä. Lateksissa oleva proteiini on allergisen reaktion aiheuttaja.

Tietyillä ammattiryhmillä on suurempi riski kärsiä allergiasta, esimerkiksi hammas- ja sairaanhoitohenkilökunnalla, mikä johtuu jatkuvasta lateksille altistumisesta (suojakäsineiden kautta) työpäivien aikana. Atoopikoilla ja ihottumasta kärsivillä henkilöillä on myös suurempi riski saada lateksiallergia.

Jos koet ärsytystä tai kutinaa lateksikondomin käytön jälkeen, on sinun syytä vaihtaa lateksittomiin kondomeihin nauttiaksesi ihanasta seksistä ilman sivuvaikutuksia.

Muovi, muovi vai muovi?

Kolme tavallisinta lateksittomien kondomien valmistuksessa käytettävää materiaalia ovat muovi (polyuretaani), synteettinen lateksi (polyisopreeni) ja AT-10 (synteettinen hartsi).

Muovista valmistetut kondomit ovat lateksista valmistettuja kondomeja jäykempiä, materiaalin ollessa vähemmän taipuisaa. Ne ovat liukuvoidekäsiteltyjä, ohuitakin lateksikondomeja paljon ohuempia ja johtavat myös lateksikondomeja paremmin kehonlämpöä.

Synteettisestä lateksista valmistetut kondomit ovat saman paksuisia kuin tavallisetkin lateksikondomit ja myös liukuvoidekäsiteltyjä. Etuna synteettisellä lateksilla on se, että se taipuu miltei kuin lateksikondomi. Tämä tekee kondomin päälle rullaamisesta nopeampaa. Toinen etu on muovikondomia parempi istuvuus.

 

AT-10 valmistetut kondomit eivät ole joustavia, mutta sen sijaan ne ovat superohuita! AT-10 kondomit voivat olla jopa niin ohuita kuin 0,015mm! Ne on tietenkin liukuvoidekäsitelty, kuten kaikki kondomit. Materiaali reagoi kehonlämpöösi niin, että kondomi muotoutuu täysin peniksen mukaan ja antaa näin täydellisen istuvuuden, aivan kuin kondomia ei olisikaan. Nämä kondomit vedetään päälle, rullaamisen sijaan. Nopeaa ja helppoa.

AT-10:stä valmistetut kondomit: Pasante Unique (maailman ohuin kondomi!)

Haittapuoli lateksittomissa kondomeissa on se, että ne ovat hieman tavallisia kondomeja kalliimpia. On siis vain kyse priorisoinnista, ihanampaa seksiä, vai halvempia kondomeja. Lateksiallergikkona et myöskään joudu kärsimään epämiellyttävistä allergiareaktioista, mikä on ihanaa.

Eikö lateksittomia erikoiskondomeja ole olemassa?

Tällä hetkellä saatavilla ei ole lateksittomia erikoiskondomeja, mikä on harmillista. Lateksittomien kondomien valmistus on itsessään monimutkainen prosessi ja nykypäivän tuotantomäärät ovat tämän lisäksi liian alhaisia.

Lupaamme, että heti lateksittoman erikoiskondomin ilmaantuessa markkinoille, se tulee olemaan saatavilla meiltä!

Tee se itse

Halutessaan lateksittomasta kondomista makukondomin, saa sen helposti muutettua sellaiseksi lisäämällä makuliukuvoidetta kondomiin. Jos haluaa lateksittoman kondomin pitkittävällä efektillä, voi nautintoa pitkittävää ainetta lisätä terskaan ennen kondomin päälle asettamista.

Juomujen tai nystyröiden itse lisäämistä emme kuitenkaan suosittele.

7. helmikuuta 2020
181 view(s)