EasyANAL ja Intimate Cleaner testissä

EasyANAL ja Intimate Cleaner testissä

Olemme olleet yhdessä yli 25 vuotta ja edelleen nuorekkaita. Seksielämämme on ollut aina hyvää. Aiemmin sitä on piristetty muutamilla erilaisilla dildoilla ja vibraattoreilla. Kaksi vuotta sitten päätimme, että haluamme kokeilla kolmen kimppaa. Parin ensimmäisen kerran jälkeen totesimme, että kokeilemme myös parinvaihtoa ja sille tielle on jääty.

Seksi kotona on edelleen loistavaa, mutta erilaiset kimppavariaatiot niin kuin myös kaksin vieraan kanssa tapahtuneet kokemukset, ovat tuoneet kivaa lisämaustetta myös omaan parisuhteeseen. Joka kerta oppii jotain uutta itsestä, mistä tykkää ja mistä ei. Sama juttu lelujen kanssa, ensin pitää kokeilla, että tietää pitääkö lisämausteesta vai ei.

Iät: M 50-v. / N 44-v.

---

"Saimme testattavaksi kaksi eri tuotetta samalla kertaa, joiden käyttö tukee tavallaan toisiaan.

Ensimmäisenä testiin pääsi easyANAL 80 ml. Liukuvoide on tuubimaisessa pullossa, joka pysyy hyvin pystyssä. Purkkia on helppo käyttää, koska korkki aukeaa helposti ja tuubia puristamalla tuotetta saa helposti ulos yhdelläkin kädellä kesken seksin.

Ainoa huono puoli oli, että kun tuubi oli täynnä ja yrtin haistaa liukkaria, sitä purskahtikin liiankin helposti, niin että nenä kastui ????

Tuote ei kyllä tuoksu oikeastaan miltään ja se on todellinen plussa meillä.

Liukkari on vesimäisen tuntuista ja sitä on helppo levittää. Pienikin määrä tuntui riittävän, joten tämä on varmasti myös riittoisaa. Anaaliseksin aikana, ilman kondomia, liukuvoide tuntui toimivan paremmin kuin aiemmin käyttämämme liukkari.

Vaikka liukuvoide tavallaan väheni käytön aikana, liukumisominaisuudet eivät hävinneet, eikä sitä tarvinnut lisätä. Samalla viikolla pääsimme testaamaan liukkaria vielä toisen miehen toimesta. Tällä kertaa liukkaria käytettiin kondomin kanssa ja ominaisuudet olivat yhtä hyvät kuin paljaallakin.

Liukkaus kesti todella hyvin ja teki seksistä nautinnollista. Tämä liukkari on myös helppo pestä pois, siitä ei jää tunnetta, että sitä on edelleen jossain kolossa. Tämä huomio tehtiin ilman kondomia sekä naisen omia paikkoja puhdistaessa seksin jälkeen.

Tulemme varmasti tilaamaan tätä tuotetta itsekin. Hinta-laatusuhde näyttää olevan erinomainen. Suosittelemme tätä tuotetta kaikille, jotka harrastavat anaaliseksiä, oli käytössä kondomi tai ei.

 

Toisena tuotteena testattavana oli Intome Intimate Cleaner suihke, 50 ml. Tuote on tarkoitettu sekä välineiden että intiimialueiden puhdistukseen. Purkki on aika pieni, joten saa nähdä, kuinka kauan 50 ml oikeasti riittää. Toisaalta kokonsa puolesta se on helppo ottaa mukaan.

Tuote on suihkutettavassa muodossa ja sitä tuli purkista helposti. Tämäkään tuote ei tuoksu oikeastaan miltään ja se on plussaa. Ensiksi testasimme tuotetta Satisfyer pro-dildoon, jota oli käytetty seksin aikana. Suihkuttelin dildon ja klitoriskiihottimen kevyesti, annoin hetken kuivua ja pyyhin paperilla pois. Tuoteohjeessa luki, että pyyhkimisen jälkeen mieluummin kannattaisi pestä vielä vedellä, joten tein sen, vaikka en sitä välttämättä kokenut tarpeelliseksi.

Pelkän paperilla pyyhkimisen jälkeen dildo vaikutti jo puhtaalta eikä tuoksunut miltään. Seuraavalla kerralla testasin cleaneria pehmeämpään dildoon, jossa on enemmän poimuja. Tuntui, että dildo puhdistui helpommin, kun tällä kertaa vain huuhtelin dildosta aineen pois.

Intiimialueen putsaukseen tällainen suihkutettava tuote tuntuu oudolta. Määrää on jotenkin vaikea arvioida ja pitäisikö kuitenkin vielä pestä vedellä pois niin kuin tuotteen ohjeessa sanotaan.

Testattiin tätä miehen munaan. Ilman vesipesua ei kyllä suuseksiä tehnyt mieli. Tuotteesta ei jäänyt mitään jälkituoksuja, joten sinänsä toimi ihan hyvin. En vain tiedä, miksi hankkisi tällaisen tuotteen intiimialueen puhdistusta varten. Jos tuote on tarkoitettu intiimialueen raikastamiseen, voisi kuvitella, että tuotetta käytetäänkin juuri sellaisessa tilanteessa, että vettä ei ole ihan lähellä saatavilla, mutta haluaa vähän raikastaa itseään. Itse en osaa ajatella, että tähän tarkoitukseen hankkisin tätä tuotetta. Sen sijaan lelujen puhdistuksessa tuote toimi hyvin, joten voisin tuotetta suositella ainakin kokeilemaan. En tiedä, tulemmeko tätä tuotetta tilaamaan, kun muitakin puhdistusaineita on saatavilla. Pitää vähän testailla."

13. helmikuuta 2020
82 view(s)