Belladot Bodil G-piste-sauva testissä

Belladot Bodil G-piste-sauva testissä
Posted in: Testiryhmä, Rosa

- Nimimerkki: Rosa

- Ikä: 35

- Pohjanmaa

- Sinkku akateemikko yh-äiti

Hektisessä arjessa täytyy huolehtia ravinnosta, liikunnasta ja arjen pienistä iloista ;). Täysivaltaiseen elämänlaatuun panostava rehti kriitikko!

---

"Belladot Bodil g-piste vibraattori arvostelu

Bodil ei onneksi jättänyt ihan yhtä kuivaksi kuin samanniminen äidinkielenopettaja kouluaikoina.

Pakkauksen ulkonäköön oli panostettu ja varmasti hivelee monenkin silmää mutta siihen se valitettavasti minun osaltani jäi, tai g-pisteeni osalta. Tuoteselostus paketin sisällä oli väärä, no toki, luulisi ettei sitä tässä kovinkaan tarvitsisi, mutta kuitenkin.

Suihkuun en uskaltanut viedä koska vesitiiveys ei vakuuttanut heiveröisen kiinnityksensä ansiosta. Vaikka vibraattorimoottorissa oli monen monta säätö mahdollisuutta hitaasta, sykkivään ja nopeaan oli se kumminkin mukavan hiljainen.

Varmasti moottorisäädöistä löytyy jokaiselle moniakin mieluisia vaihtoehtoja. Tuotteen kanssa käytin saman sarjan vesipohjaista liukuvoidetta. Tuntui, että sille kyllä oli käyttöä, koska aluksi miellyttävältä tuntunut silikoni ei ehkä kumminkaan ollut ihan mukavin mahdollinen pidemmän päälle.

Valitettavasti tuote ei antanut g-piste orgasmia, lähinnä sen päässä olevat juomut yhdistettynä vibraattoriin alkoivat jossakin vaiheessa tuntua epämiellyttäviltä. Ehkäpä tämä laite soveltuu henkilölle, joka muutenkin saa melko helposti g-piste orgasmeja.

Muuten Bodil on varsin kelvollinen vibraattori ja moneen muuhun hyvä, mutta valitettavasti en saanut siltä sitä mitä oli luvattu ja täten en koe, että tuote oli hintansa arvoinen."

13. helmikuuta 2020
239 view(s)