AsiakaspalveluIlmainen toimitus yli 29€
0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ostoehdot

Ostoehdot ovat usein pitkä ja raskas teksti. Siksi olemme tehneet lyhyen yhteenvetolistan. Listan alta löydät koko ostoehtotekstin.

  • Hienovarainen toimitus 1-3 työpäivän sisällä.
  • Ilmainen toimitus yli 39€
  • Toimitus noutopisteeseen hintaan 3,90€ (Posti) tai 4,90€ (Matkahuolto ja DB Schenker)

Teemme yhteistyötä Klarnan kanssa, jotta maksaminen olisi turvallista. Maksun saajana on Klarna Bank AB. Kumiukko.fi tai Oy MaWe Trading Ab ei mainita tiliotteessa.

Lue lisää: Voiko kondomeja tilata Kumiukko.fi:stä, jos on alle 18-vuotias? 

 

Ostoehdot


Tilaaminen
Tuotteitamme voi ainoastaan tilata verkkokauppamme kautta.

Meillä on järjestelmässämme monia eri tuotteita, siksi pidätämme oikeudet mahdollisen virheisiin tuoteselostuksissa. Pidätämme oikeuden mahdollisille virheille tuotekuvissa emmekä voi taata, että kuvat ovat aina samasta tuotteesta joka asiakkaalle toimitetaan.

Hinta
Kaikki hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäverot.

Maksaminen
Varmistaaksemme turvalliset maksut teemme yhteistyötä Klarna AB:n kanssa. Käytämme Klarna Checkoutia, jotta maksamisprosessi olisi mahdollisimman helppo.

Tilauksen peruuttaminen
Jos jostain syystä haluat peruuttaa tilauksen, täytyy tämän tapahtua ENNEN kuin olemme lähettäneet tuotteen sinulle. Saat automaattisen sähköpostiviestin meiltä kun tilaus on lähtenyt varastoltamme. Huomioi, että tavoittelemme lyhyitä toimitusaikoja ja toimitamme arkisin ennen klo. 14. Jos tilauksesi on jo ehditty lähettää, ei ole enää mahdollista peruuttaa tilausta ja siten olet velvollinen vastaanottamaan tilauksesi.

Reklamaatio & palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, jos tuotepakkaus on avattu. Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Peruutusoikeutta ei myöskään ole jos tuotteen sinetöinti, suojamuovi tai myyntipakkaus on poistettu tai rikottu.

Jos alushousujen, sukkahousujen, sukkien tai catsuit-asujen pakkaus on avattu, peruutusoikeutta ei ole.

HUOM! Noutamaton paketti EI ole reklamaatio. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon olemalla yhteydessä osoitteeseen info@kumiukko.fi.

Palautusosoite:

Oy MaWe Trading Ab / Kumiukko.fi
Metsäniityntie 4C
64230 Närpiö as.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038?search[type]=pika&search[pika]=kuluttajansuojalaki

Kondomi on oikein käytettynä luotettava ehkäisyväline. Ehkäisyteho on noin 98 % (eli 2 naista sadasta tulee vuoden käytön aikana raskaaksi).

https://ec.europa.eu/odr

---

Toimitus ja rahti

 

Toimitusaika
Lähetämme tilaukset Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon kautta. Normaali pakettilähetysaika on 1-3 työpäivää. Kirjetoimituksen toimitusaika 5-7 työpäivää.

Toimitustavat ja -kulut
Lähetämme tuotteet paketissa tai kirjeenä. Emme ota taloudellista vastuuta mahdollisista myöhästymisistä jotka aiheutuvat toimitusyrityksestä.

Kotiinkuljetus:

- 2. lk. kirje 1,50€, 3-7 ark. HUOM! Tämä vaihtoehto on ainoastaan mahdollista jos kaikki tilauksen tuotteita on alle 30 mm. Jos esim. tuotepakkauksen paksuus on 31, tätä vaihtoehtoa ei esitetä kassalla.

Toimitus noutopisteeseen:

- Posti Paketti 3,90€, nouto postipisteeltä, 1-2 ark.
- Posti SmartPOST 3,90€, nouto SmartPOST-pisteeltä, 1-2 ark. HUOM! Muista valita myös tarkan toimituspisteen kassalla!
- Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90€, nouto Matkahuolto-asiamiespisteeltä tai Matkahuollon partnerilta (Siwa, Valintatalo, K-Market, R-Kioski, Tokmanni mm.), 1-3 ark.
- DB Schenker -paketti 4,90€, nouto DB Schenkerin partnerilta (DB Schenkerin noutopisteinä ympäri Suomea toimivat mm. K-Marketit, R-Kioskit sekä monet paikallisesti toimivat yritykset), 1-3 ark.

Pientilauslisä
Alle 15,00€ tilauksiin lisätään 1,50€ pientilaulisän.

Hienovarainen toimitus
Tilauksesi lähetetään koosta riippuen pehmustetussa kirjekuoressa tai tavallisessa pahvilaatikossa, ilman logoja tai muita tunnusmerkkejä, jotka viittaisivat paketin alkuperään. Lähettäjänä tulee olemaan Oy MaWe Trading Ab, 64230 Närpiö as.

Noutamaton lähetys
Kun lähetys on saapunut noutopisteeseen, on sinulla 7 päivää aikaa hakea paketti. Lähetyksistä joita ei noudeta, jotka sitten palautuvat meille, veloitetaan 20 € maksu, toimitus- ja hallintokulujen kattamiseksi.

Henkilötietojen käsittely
Rekisteröitymällä Kumiukko.fi-sivuston uutiskirjeeseen ja/tai tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt, että Kumiukko.fi käyttää niitä ostos- ja henkilötietoja jotka annat. Tämä tarkoittaa, että saatamme käyttää yhteystietojasi ollaksemme yhteydessä sinuun sähköpostitse, uutiskirjeellä, suoramarkkinoinnilla tai markkinatutkimuksiin liittyen. Emme kuitenkaan koskaan annan tietojasi kolmannelle osapuolelle. Jos et enää halua uutiskirjettämme, on meillä jokaisessa uutiskirjeessä linkki, jota napsauttamalla peruutat uutiskirjeemme tilaamisen automaattisesti.

Force Majeure
Tapahtumissa kuten sota, luonnonkatastrofi, työtaistelu, viranomaisen päätös, alihankkijoiden poisjäänyt toimitus, kallistavat olosuhteet sekä muut tapahtumat, jotka eivät ole meidän hallittavissa, jota ei ole voinut ennustaa, on kyse force majeuresta. Tämä tarkoittaa, että Oy MaWe Trading Ab, vapautetaan kaikista velvollisuuksista täyttää solmittuja sopimuksia.

Yleistä
Oy MaWe Trading Ab (2529584-5) pidättää oikeuden muuttaa tietoa ilman edeltävää ilmoitusta. Mahdollisen loppuunmyynnin tai tuotteen loppumisen yhteydessä on Oy MaWe Trading Ab:lla oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa mahdolliset etukäteen maksetut summat.