Durex Real Feel lateksiton kondomi 8 kpl

Nauti luonnollisesta tunnelmasta. Tunne läheisyys ja maksimoi tunne. Durex Real Feel -kondomi on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista nautintoa molemmille kumppaneille.

Varastossa
Tuotenro.
1243-DX12154
14,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Durex Real Feel on Real Feel® materiaalista valmistettu lateksiton kondomi, joka antaa luonnollisen tunteen.

- Lateksiton materiaali, valmistettu teknisesti edistyneestä polyisopreenista.

- Kliinisesti testattu

- Läpinäkyvä, sileä ja liukastettu säiliöllinen kondomi

- Nimellisleveys: 56 mm

- Luonnollinen tuntu, pehmeä ja elastinen

Ei ole väliä kärsitkö lateksiallergiasta tai haluat vain kokeilla todellista kondomia, tutustu tähän kondomiin. Se on ollut todellinen pelinvaihtaja lateksittomien kondomien suhteen Suomessa.

Durex Real Feel on Hi-Tech!

Durex Real Feel on Next Generation kondomi, joka on valmistettu korkean teknologian lateksittomasta materiaalista, joka varmistaa luonnollisen ihon tunteen iholla. Kuin iho ihoa vasten.

Uuden sukupolven Real Feel -materiaalista valmistetut, oikean ihon tuntuiset kondomit. Durex Real Feel -kondomit johtavat vartalon lämpöä ja antavat sinulle ja kumppanillesi ainutlaatuisen käyttökokemuksen, kuin iho ihoa vasten.

Tämä kondomi on valmistettu erityisella tavalla, jotta se tuoksuvat paremmin, joten ei ole epämiellyttäviä häiriötekijöitä. Sinä voit vain rentoutua ja nauttia.

Lateksiton RealFeel-kondomi sopii kaikille

Durex Real Feel -kondomit on suunniteltu minimoimaan lateksiallergian aiheuttamat riskit.

Lateksittomilla kondomeilla on sitä paitsi parempi lämmönjohto, kuin tavallisilla lateksikondomeilla. Tästä syystä monet ihmiset, jotka eivät kärsi lateksiallergiasta, haluavat myös käyttää lateksittomia kondomia.

Real Feel -materiaali voi parantaa seksielämääsi ja maksimoida sekä sinun että partnerin nautintonsa läheisyyden ja herkkyyden yhdistelmällä.

Tätä lateksittomia kondomia ei voi sekoittaa tai verrata muihin lateksittomiin kondomeihin. Aikaisemmin lateksittomat kondomit olivat kuin muovipussi. He eivät venyttäneet ja olivat erittäin epämiellyttäviä. Tämä ei pidä paikkaansa Durex Real Feel:in suhteen.

Durex Real Feel -kondomin tekniset yksityiskohdat

Kondomin pituus on 190 mm ja sen nimellisleveys on 56 mm. Durex Real Feel -kondomilla on suora istuvuus ja se on käsitelty liukuvoiteella.

Nimellisellä 56 mm leveydellään, nämä kondomit sopivat sinulle, jonka peniksen ympärysmitta on 128-131 mm.

56 mm on samankokoinen kuin muut suositut Durex-kondomit, kuten Mutual Climax, Pleasure Me ja Extra Safe. Huomaa, että lateksiton kondomi venyy toisella tavalla kuin lateksikondomi.

 

Durex Real Feel kondomit toimitetaan alkuperäisessa pakkauksessa ISO 13485 ja ISO 4074 -standardien mukaan.

Optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi tuote tulee varastoida viileään, kuivaan paikkaan poissa auringonvalosta.

HUOM! Suosittu Durex Real Feel -kondomin pakkaus muuttui vuonna 2020. Kondomi on edelleen sama tunnistettavissa oleva Real Feel -kondomi. Vanha pakkaus oli punainen ja uusi pakkaus kullanvärinen.

---

Valmistajan turvallisuusohjeet: Käytä vain sellaisia liukasteita, jotka sopivat käytettäväksi Durex Real Feel kondomien kanssa. Öljypohjaiset liukasteet eivät sovellu käytettäväksi kondomien kanssa. Silikoni- ja vesipohjaiset liukasteet ovat suositeltuja liukasteita kondomien kanssa käytettäväksi.

Lue tuotepakkauksessa oleva ohje huolellisesti varsinkin, jos käytät kondomeja anaali- tai suuseksiin. Kondomit ovat kertakäyttöisiä.

Mikään ehkäisymenetelmä ei suojaa 100-prosenttisesti raskaudelta, HIV:ltä tai sukupuoliteitse tarttuvilta infektioilta.

Kokeile Durex Real Feel silikoniliukuvoiteita täydellisen Real Feel -elämyksen saamiseksi.