Pasante Unique, maailman ohuin kondomi, 3kpl

Maailman ohuimmat kondomit! Tätä kannattaa kokeilla!
Varastossa
Tuotenro.
1418-1605
6,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Pasante Unique on lateksiton kondomi, joka on sitäpaitsi maailman ohuin kondomi ja hieman erilaisempi, kuin kaikki muut kondomit. Kondomi on käsitelty öljypohjaisella liukuvoiteella.

Uniquet on paketoitu koviin pankkikorttimuotoisiin muovipakkauksiin, jotka soveltuvat täydellisesti lompakkosäilytystä varten.(Älä toki pidä sitä lompakossa liian kauan, esim. takataskussa koska liiallinen lämpeneminen vaurioittaa kondomeja eivätkä täten ole enää yhtä turvallisia käyttää.)

Uniquea ei laiteta päälle rullaamalla sitä alas, vaan vetämällä se päälle. Tämä voi vaikuttaa hankalalta alussa, mutta se on paljon käytännöllisempi tapa, kun totut siihen.

Älä kauhistu sitä, että kondomi ei näytä istuvan kunnolla, koska kondomi reagoi ruumiinlämpöön ja se vetäytyy ja muotoutuu peniksesi mukaisesti. Tämä antaa uskomattoman tunteen sekä sinulle, että kumppanillesi.

Tätä kannattaa kokeilla!

Tulokset Ellien testiryhmästä:

”Unique oli helppokäyttöinen. Sen paikalleen laitto sujui mutkattomasti. Se toimi hyvin sekä esileikissä että itse yhdynnässä. Pakkaus oli ehdoton plussa. Se kulkee kätevästi mukana, vaikkapa juuri lompakossa.”

”Erikoinen, hyvä pakkaus. Suht helppo asettaa ja erityisen hyvältä tuntui käyttää. Yksi suosikeista!”

”Kumpikaan meistä ei pitänyt kondomista. Mieleen tuli lähinnä kaupan pikku muovipussit, rapisi inhottavalla tavalla ja joutui vähän jännittämään, että pysyykö se paikoillaan "helmasta" huolimatta.”

Lue koko testiryhmän tulokset tässä!