Durex Real Feel liukuvoide 50 ml

Varastossa
Tuotenro.
DURRF-50ML
13,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

- Antaa silkinpehmeän, luonnollisen liukkaan ja lämpimän ihokosketuksen tunteen

- Silikonipohjainen ja pitkäkestoinen

- Tuoksuton, mauton ja soveltuu käytettäväksi kondomien kanssa.

- 50 ml

Durex Real Feel on lämpimältä tuntuva silikonipohjainen liukuvoide. Real Feel nautintoa parantava liukugeeli, joka takaa luonnollisen pehmeän kokemuksen sinulle ja kumppanillesi. Antaa pitkäkestoisen liu’un tahraamatta.

Käytä liukuvoidetta lisätäksesi molempien osapuolien nautintoa seksin yhteydessä. Voi myös käyttää hierontaöljynä.

Durex-liukuvoiteet helpottavat emättimen kuivuutta ja intiimialueiden epämukavuutta. Soveltuu käytettäväksi kondomien kanssa.

Silikonipohjainen liukuvoide ei peseydy heti pois vedellä, minkä vuoksi liukuvoiteesta voi nauttia myös suihkussa!

Avaa flip top -korkki, purista muutama pisara geeliä ja levitä se mihin haluat ja nauti.

Ainesosat: Dimethicone

Valmistajan turvallisuusohjeet

Noudata aina käyttöohjeita. Voidaan käyttää vaginaaliseen-, anaali- ja suuseksiin. Se ei toimi ehkäisyvälineenä eikä sisällä spermisidiä. Durex-liukuvoidegeelit saattavat hidastaa siittiöitä. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta liukuvoiteen käyttö. Jos ärsytys jatkuu tai tarvitset jatkuvasti lisäliukastetta,käänny lääkärin puoleen. Kysy neuvoa terveydenhuollon henkilökunnalta liukuvoiteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana. Jos koet jatkuvaa kuivuutta emättimessä, käänny lääkärin puoleen. Tuotteen nauttiminen on turvallista, mutta se ei ole elintarvike. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä ja kuivassa. Vältä suoraa auringonvaloa. Avattu pakkaus on käytettävä kolmen kuukauden kuluessa. Tuote on silikonipohjainen, ja se saattaa tahrata tekstiilejä. Soveltuu käytettäväksi kondomien kanssa, mutta se ei sovi yhteen silikonista valmistettujen seksivälineiden kanssa.