Pasante kondomit

Brittiläisen Pasanten premiumkondomit eivät koskaan petä tilanteen tuoksinassa. Erikokoisten ja ohuiden kondomiensa ansiosta Pasantesta muodostuu luottotuote, joka löytyy sekä miehen yöpöydän laatikosta että naisen käsilaukusta.

Pasante on yksi kondomibrändeistä, joita suosittelemme yleensä asiakkaillemme kokeilemaan. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja ilmiömäinen. Valikoimassa löytyy, esim. maailman ohuin kondomi (!), Pasante Unique.

Pasante oli yksi ensimmäisistä vakiintuneista brändeistä Suomessa, joka tarjosi erikokoisia kondomeja, mikä mullisti seksin monille miehille. Pasanten erikokoiset kondomit ovat Pasante Trim (tiukempi kondomi), Pasante Regular (standardi, anatomisesti muotoiltu) ja Pasante King Size (leveämpi kondomi).

Kokeile sekä Pasanten kondomeja että liukuvoiteita, koska ne toimivat hyvin yhdessä ja parantavat todella seksin laatua - Have fun!

Psst... Löydät kätevät 3-päkit useimmista Pasanten kondomityypeistä. Nämä ovat erinomaisia kondomien testaamiseen ja myös hyviä tien päällä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-24 / 24

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Pasante Chocolate Temptation 144 kpl
  39,90 €
 2. Pasante Naturelle 144 kpl
  39,90 €
 3. Pasante Black Velvet 144 kpl
  39,90 €
 4. Light Lube vesipohjainen liukuvoide, 75ml
  11,90 €
 5. Pasante Sensual Strawberry Lube, 75 ml
  11,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-24 / 24

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen