Pasante kondomit

Brittiläisen Pasanten premiumkondomit eivät koskaan petä tilanteen tuoksinassa. Erikokoisten ja ohuiden kondomiensa ansiosta Pasantesta muodostuu luottotuote, joka löytyy sekä miehen yöpöydän laatikosta että naisen käsilaukusta.

Pasante on yksi kondomibrändeistä, joita suosittelemme yleensä asiakkaillemme kokeilemaan. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja ilmiömäinen. Valikoimassa löytyy, esim. maailman ohuin kondomi (!), Pasante Unique.

Pasante oli yksi ensimmäisistä vakiintuneista brändeistä Suomessa, joka tarjosi erikokoisia kondomeja, mikä mullisti seksin monille miehille. Pasanten erikokoiset kondomit ovat Pasante Trim (tiukempi kondomi), Pasante Regular (standardi, anatomisesti muotoiltu) ja Pasante King Size (leveämpi kondomi).

Kokeile sekä Pasanten kondomeja että liukuvoiteita, koska ne toimivat hyvin yhdessä ja parantavat todella seksin laatua - Have fun!

Psst... Löydät kätevät 3-päkit useimmista Pasanten kondomityypeistä. Nämä ovat erinomaisia kondomien testaamiseen ja myös hyviä tien päällä.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 40,00 € ja yli Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Pasante Silk Thin 144 kpl
    49,90 €
  2. Pasante Super King 144 kpl
    49,90 €
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen