Vesipohjaiset liukuvoiteet

Vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat sooloseksiin, esileikkeihin, suuseksiin ja kaikkien seksilelujen kanssa.

Vesipohjainen liukuvoide on hyvä tuote aloittelijoille, jos haluat kokeilla liukuvoiteita ensimmäistä kertaa. Se on edullinen eikä tahraa vaatteita tai lakanat. Se on helppo pestä pois, etkä voi käyttää sitä väärin.

Jos pidät suihkuseksiä, suosittelemme, että valitset silikonipohjaisen liukuvoiteen, koska vesipohjainen pestään helposti pois suihkussa.

Vesipohjainen liukuvoide imeytyy ihoon ja jättää silkinpehmeän tunteen käytön jälkeen. Liukuvoiteet kosteuttavat kuivia limakalvoja ja on erinomainen lisä yhdyntään, kun limakalvojen oma kosteus ei ole riittävä. Vaikka oma kosteus olisi riittävä, liukuvoiteet lisäävät vielä nautintoa ja tunnetta!

Vesipohjaisilla liukuvoiteilla on erilaisia vaikutuksia. Jotkut ovat vain voiteluaineita, kun taas toiset tarjoavat mielenkiintoisia boostiä seksielämääsi. Oletko koskaan kokeillut makuliukuvoiteita suuseksissä?

Vinkki: Haluatko tietää hyvän tavan testata liukuvoiteen laatua? Haista sitä! Vesipohjainen liukuvoide, jolla ei ole makua, ei saa tuoksua mitään. Kemiallinen haju ei osoita hyvää laatua. Meidän oman "hajutestin" voittaja on Belladot Original liukuvoide.

Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö

On olemassa paljon erilaisia liukuvoiteita eri käyttötarkoituksiin. Vesipohjainen liukkari on hyvä valinta, koska se toimii melkein kaikkiin tarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti kaikkien kondomien ja seksilelujen kanssa.

Vesipohjainen liukuvoide on hyvä valinta, mikäli haluat tulla raskaaksi. Vesipohjainen liukuvoide ei estä siittiöiden liikkumista. Huomaa: tämä kannattaa vielä tarkistaa valmistajan käyttöohjeista ennen käyttöä.

Liukuvoiteet eivät toimi ehkäisyvälineenä.

Jos et ole 100% varma mihin tarkoituksiin aiot käyttää liukuvoidetta, suosittelemme tavallisen vesipohjaisen liukuvoiteen, ilman erityisiä vaikutuksia. Esimerkiksi testiryhmässä testattu Nordic Glide 150 ml.

Jos kärsit jatkuvasti emättimen kuivuudesta tai joudut turvautumaan liukuvoiteeseen aina vaginaalisen seksin aikana, käänny lääkärin puoleen. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta liukuvoiteen käyttö. Kysy neuvoa terveydenhuollon henkilökunnalta liukuvoiteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 10,00 € ja yli Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen