Nordic Glide vesipohjainen liukuvoide, 150ml

Edullinen liukuvoide säästöpakkauksessa. Nordic Glide on Suomessa valmistettu liukuvoide, joka tulee isossa 150 ml tuubissa. Pieni tippa liukuvoidetta antaa ihanan liukuvuuden. Pitkäkestoinen eikä tahraa.

Varastossa
Tuotenro.
1135-23179
9,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Nordic Glide on Suomessa valmistettu liukuvoide, joka tulee isossa 150 ml tuubissa. Pieni tippa liukuvoidetta antaa ihanan liukuvuuden. Pitkäkestoinen eikä tahraa. Liukuvoide sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita ja on pH-tasoltaan 4,7, jotta se olisi hellävarainen alapäällesi. Nordic Glide on parabeeniton ja soveltuu kondomin kanssa käytettäväksi.

Nordic Glide sai arvosanaksi 9,5 Iidan arvostelussa

"Minulla on joissain asennoissa ongelmia kuivuuden kanssa, joten liukuvoide on loistava apu siihen. Usein vesipohjaisissa liukuvoiteissa on ongelmana niiden lyhytkestoisuus, ja tuotetta saa olla lisäämässä vähän väliä.

Nordic Glide oli kuitenkin todella pitkäkestoinen ja riittoisa. 150 millilitran pakkaus kestää varmasti kauan. Lisäpisteitä siitä, että tuote ei tahraa ja se sopii pH-tasoltaan myös herkälle iholle."

Lue Iidan koko arvostelu tästä»

 

Luonnollisten raaka-aineiden ansiosta ei haittaa jos liukuvoidetta läikkyy lakanoihin tai kalusteisiin. Se on helposti pestävissä vedellä ja saippualla.

- Luonnolliset raaka-aineet.
- Vesipohjainen.
- Ei tahraa.
- On pH-tasoltaan 4,7, joka on optimaalinen alapäälle.
- Soveltuu kondomin kanssa käytettäväksi.
- Tuubin koko: 150 ml.

 

Ainesosat (INCI): Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl Cellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate