Durex Mutual Climax 10 kpl

Varastossa
Tuotenro.
1512-DX1006
8,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Haluatko pidentää nautintoa? Mikset stimuloisi naista hieman enemmän samanaikaisesti? Kokeile Durex Mutual Climax kondomit!

- Durex Mutual Climaxin on käsitelty Performa-liukuvoiteella kondomin sisäpuolella. Perofmra on viivästävä ainetta (Bentsokaiini 5%), joka auttaa miestä kestämään pidempään. Kondomin ulkopuolella tavallista liukastetta.

- Mutual Climax on nystyröity ja juomutettu kondomin ulkopuolelta naisen nautinnon lisäämiseksi.

- Easy-On muotoilu helpottaa kondomin paikoilleen asentamista, mukavuutta ja istuvuutta. Läpinäkyvä lateksikondomi ja säiliöllä varustettu.

- Nimellisleveys: 56 mm

Durex Mutual Climax on juomutettu ja nypytetty kondomi, jonka pää on käsitelty siemensyöksyä viivästävällä liukuvoiteella, joka auttaa sinua kestämään pidempään. Kondomin ulkopuolella on tavallista liukastetta, jotta vastaava partneri ei tunne eroa (vain, että kestät paljon kauemmin).

Viivästävä likuvoide sisältää laimennettua bentsokaiinia, joka on vaaraton paikallispuuduttava aine. Tätä kondomia tulette molemmat rakastamaan!

durex mutual climax tuotetiedot 

Valmistettu lateksista.

Pituus: 205 mm
Leveys: 56 mm
Paksuus: 0,07 mm

Nimellisellä 56 mm leveydellään, nämä kondomit sopivat sinulle, jonka peniksen ympärysmitta on 128-131 mm.

Kondomit toimitetaan alkuperäisessa pakkauksessa ISO 13485 ja ISO 4074 -standardien mukaan.

Lateksista eli luonnonkumista valmistetun kondomin kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia liukasteaineita. Silikoni- ja vesipohjaiset liukasteet ovat lateksikondomien kanssa turvallinen valinta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista