Tuotteita kondomiopetukseen

Kondomiopetus on osa Opetushallituksen "Kosketus" -teemaa. Opetuksen tavoitteet ovat, että:

- Oppilaat tietävät, miten kondomeja käytetään ja mistä niitä saa.
- Oppilas saa valmiuksia käyttää kondomia oikein.

Tarjoamme tuotteita, jotka tekevät kondomikeskustelusta helpompaa ja hauskempaa! Meiltä voit ostaa kondomeja isommissa pakkauksissa (100 tai 144 kpl), jotta jokainen opiskelija voi harjoittaa omilla kondomeilla.

Suosittelemme erittäin voimakkaasti, että opettaja mainitsee erikokoisten kondomien merkityksen. Tätä Opetushallitusta ei valitettavasti mainitse suosituksessaan.

Väärän kokoisen kondomin käytöstä on useita kielteisiä vaikutuksia. Ensinnäkin väärän kokoisen kondomin käyttö ei tunnu oikealta. Se on tärkein syy, miksi ihmisten mielestä kondomin käyttö tuhoaa seksikokemuksen. Kondomin käyttö tuntuu todella mukavalta, jos sinulla on oikea kondomi.

Toiseksi, jos käytät väärän kokoista kondomia, se ei välttämättä tarjoa sinulle tehokasta suojaa sukupuolitauteja tai ei-toivottuja raskauksia vastaan. Liian pienellä kondomilla on suurempi riski rikkoutua seksin aikana. Liian suuri kondomi ei välttämättä pysy päällä seksin aikana.

Maksutavat ja laskutustiedot kunnille

Riippuen siitä, miten haluat suorittaa maksun tarjoamme erilaisia ratkaisuja:

1. Tee tilauksesi verkkokaupassamme. Klarnan kassalla on mahdollista valita "Yhtiö / Yritys". Lasku lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tämä ei ehkä ole mahdollinen tapa monille kaupungeille ja kunnille.

2. Manuaalinen tilaus. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kumiukko.fi ja kerro meille mitä tuotteita ja määriä haluat tilata sekä toimitus- ja laskutustiedot.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 20,00 € ja yli Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen