Evelina kuukuppi, Small & Medium

Varastossa
Tuotenro.
18151
24,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Kuukuppi on hyvä vaihtoehto tamponeille, siteille ja muille kuukautissuojille. Sillä on muita pikkuhousunsuojia suurempi tilavuus, minkä ansiosta sinun ei tarvitse käydä vessassa yhtä usein kuukautisten aikana. Tavalliset pikkuhousunsuojat toimivat imemällä nestettä. Valitettavasti ne myös imevät nesteitä, jotka mielellään saisivat pysyä emättimessä. Tämä aiheuttaa limakalvojen kuivumista, ja niistä saattaa tulla kosketukselle yliherkkiä. Kuukuppi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista eikä se ime nestettä, vaan se kerää nesteet joita et halua pitää emättimessäsi.

Kuukupin päässä on pieni ulkoneva osa pienellä pallolla, jonka ansiosta on helppoa laittaa kuukuppi sisään ja ottaa se ulos. Voit käyttää kuukuppia nukkuessasi, treenatessasi ja uidessasi.

Ennen jokaisen kuukautiskierron ensimmäistä käyttökertaa, muista keittää kuukuppia 5-7 minuuttia tavallisessa vedessä tai käytä Belladot Cleansing Geliä kupin puhdistamiseen. Jos haluat olla oikein hygieeninen voit ostaa kaksi kuppia, jotta voit puhdistaa toisen kunnolla ja siten vuorotella, kumpaa kuppia käytät.

Vinkki: käytä alussa pikkuhousunsuojaa kun olet vielä tottumaton, etkä välttämättä saa kuukuppia kunnolla laitettua paikalleen, välttääksesi vuotoa.

  • Allergiatestattua lääketieteellistä silikonia
  • Kierrätettävä
  • Löytyy kahdessa koossa:
    • Small/Medium (Size 1) - kevyisiin/normaaleihin kuukautisiin
    • Medium/Large (Size 2) - normaaleihin/runsaisiin kuukautisiin, suositellaan äideille