Osta suuseksisuojat - Näin käytät suuseksisuojat

Suuseksisuoja on tuote, jota on melko vaikea tai itse asiassa mahdoton löytää päivittäistavarakaupoista. Se on tuote, joka on erittäin hyödyllinen moniin tarkoituksiin.

suuseksisuoja

Se tarjoaa mekaanisen suojan suuseksin ja peräaukon stimulaation aikana.

Glyde:n suuseksisuoja on lateksiliina, jonka koko on 25 x 15 cm. Liina laitetaan alueen yli, jota haluat nuolla tai stimuloida muilla tavoin. Liinat ovat käsitelty mukavilla aromeilla lisämaun vuoksi.

Enkö voi vain leikata kondomia auki saksilla?

Kondomin leikkaaminen saksilla ja sen käyttäminen suuseksisuojana ei ole asia, jota suosittelemme, ellei se ole hätätilanne. Lateksikondomit voivat olla hyvin hauraita saksien leikkaamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voi olla vaikea varmistaa, että ne todella antavat tehokkaan suojan.

Leikattu kondomi on myös paljon pienempi kuin sertifioitu suuseksisuoja.

Milloin on hyvä käyttää suuseksisuojaa?

Ilmeisin syy suojauksen käyttöön on estää sukupuolitautien leviämisen. Monet sukupuolitaudit voivat levitä myös suuseksin kautta.

On myös muita syitä, miksi haluat suojella arvokasta aluettasi. Jos sinulla on ollut intiimejä infektioita tai ongelmia sheivaamisen jälkeen (esimerkiksi tulehtuneet karvatupet tai sisäänpäin kasvavat ihokarvat), alueesi voi olla hyvin herkkä bakteereille.

Näissä tilanteissa voi olla mukavaa käyttää suuseksisuojaa, jotta voit keskittyä täysin hetken nauttimiseen.

Huulien ja kielten käyttäminen peräaukon stimuloimiseksi on jotain, jota yhä useammat ihmiset kokeilevat. Se tunnetaan myös nimellä annilingus tai analingus.

Peräaukossa on suhteellisen korkea hermopäätteiden pitoisuus ja se voi olla erogeeninen vyöhyke, ja vastaanottaja voi saada iloa peräaukon ulkoisesta stimulaatiosta. Ihmiset voivat harjoitella annilingusta, ennen peräaukon sormittamista tai osana esileikkiä.

Koska tällaisen seksuaalisen toiminnan aikana on suuri bakteerien leviämisriski, on suositeltavaa noudattaa hyvää hygieniaa sekä käyttää jonkinlaista suojaa. Suuseksisuoja on loistava suoja jos haluat stimuloida kumppaniasi.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 100,00 € ja yli Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen