Kondomit: Löydä sinulle sopiva kondomi

Mikä kondomi sopii sinulle? Kumiukko.fi-sivustolla voit kokeilla erityylisiä kondomeja, sillä kondomeja voi ostaa haluamansa määrän: yksittäin tai tuhansittain. Valikoimaamme kuuluu valtava määrä erilaisia kondomityyppejä, joten löydät varmasti itsellesi sopivat. Oikean kondomin valinnalla voit parantaa seksikokemustasi enemmän kuin arvaatkaan. Kun ostat kondomit netistä saat edullisia kondomeja!

Valitse laajasta valikoimasta eri kondomityyppejä, mm. superohut, sensitiivinen, nystyröillä, juomullinen ja paljon muuta. Meiltä löytyy yli 300+ erilaisia kondomeja!

Tärkein osa täydellisen kondomin valinnassa on oikean koon löytäminen. Käy katsomassa Löydä oikea kondomikoko-sivusto saadaksesi lisätietoja peniksen mittaamisesta ja siitä, miten voit käyttää näitä tietoja oikean kondomin löytämiseen.

Kondomi on turvallinen ja hormoniton ehkäisyväline

Kondomi on ainoa ehkäisymenetelmä, joka suojaa sekä ei-toivotulta raskaudelta että seksitaudeilta. Se on turvallinen menetelmä, jonka PEARL-indeksi on 98. Tämä tarkoittaa, että sadasta kondomia käyttävästä naisesta kaksi tulee raskaaksi VUODESSA. Huomaa: Se ei tarkoita, että kondomi olisi 98% turvallinen, koska PEARL-indeksi mittaa käytön koko vuodeksi. Mikään ehkäisymenetelmä ei tarjoa 100% suojaa.

Kondomien käytön riskit johtuvat enimmäkseen inhimillisistä virheistä. Tämä tarkoittaa, että sinä voit itse vaikuttaa suuresti ehkäisymenetelmän turvallisuuteen.

Tärkeintä on käyttää oikean kokoista kondomia. Tämä ei ole aina mahdollista, jos valitset kondomit paikalliselta supermarketilta. Ratkaisemme ongelman tarjoamalla kondomeja eri koossa jotka sopivat juuri sinulle.

Kondomin rikkoutuminen seksin aikana on hyvin harvinaista. Kondomien vetolujuus on erittäin korkea. Rikkoutuminen johtuu usein kondomin väärinkäytöstä. Älä koskaan käytä öljypohjaisia liukuvoiteita, kuten käsivoiteita tai muita tee-se-itse-liukuvoiteita.

Käyttämällä korkealaatuisia liukuvoiteita, kuten meiltä löytyviä tuotteita, pienennät myös kondomin rikkoutumisriskiä kitkan takia.

Jälkiehkäisypillereitä voit käyttää, jos kondomi on rikkoutunut ja pelkäät tulevasi raskaaksi. Jälkiehkäisypillereitä saa apteekista ilman reseptiä. Pilleri tulee ottaa mahdollisimman pian, viimeistään 72 tunnin kuluttua. Jälkiehkäisy on aina vain hätävara, eikä sillä pidä korvata varsinaista tehokasta raskauden ehkäisyä. Jälkiehkäisyä ei tulisi joutua käyttämään usein, joten on tärkeää hankkia luotettava ja omaan elämäntilanteeseen sopiva raskauden ehkäisy.

Kondomin ostolle ei ole ikärajaa Suomessa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-32 / 108

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. EXS Sensation 24 kpl
  Nyt vain 10,43 € Regular Price 14,90 €
 2. Pasante Taste

  Alkaen 1,75 €

 3. Pasante Unique, maailman ohuin kondomi, 3kpl
  Nyt vain 4,83 € Regular Price 6,90 €
 4. Durex Feel Ultra Thin

  Alkaen 5,53 €

 5. RFSU Beyond Thin, 8 kpl
  Nyt vain 11,13 € Regular Price 15,90 €
 6. RFSU Näkken

  Alkaen 5,46 €

 7. RFSU Thin

  Alkaen 5,04 €

 8. Sultan Ultra Thin

  Alkaen 4,83 €

 9. Egzo Dulche Bombero stimuloiva kondomi, 1 kpl
  Nyt vain 2,73 € Regular Price 3,90 €
 10. Glyde Suuseksisuoja Metsämarja, 4 kpl
  Nyt vain 6,93 € Regular Price 9,90 €
 11. Glyde Suuseksisuoja Mansikka, 4 kpl
  Nyt vain 6,93 € Regular Price 9,90 €
 12. Glyde Suuseksisuoja Vanilja, 4 kpl
  Nyt vain 6,93 € Regular Price 9,90 €
 13. Glyde Suuseksisuoja Cola, 4 kpl
  Nyt vain 6,93 € Regular Price 9,90 €
 14. Egzo Cocky Friend stimuloiva kondomi, 1 kpl
  Nyt vain 2,73 € Regular Price 3,90 €
 15. Durex Real Feel lateksiton kondomi 8 kpl
  Nyt vain 10,43 € Regular Price 14,90 €
 16. Egzo Tough Cat stimuloiva kondomi, 1 kpl
  Nyt vain 2,73 € Regular Price 3,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-32 / 108

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen