Astroglide

ASTROGLIDE liukuvoiteet ovat vihdoin saatavilla Suomessa!

Vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen yritys BioFilm, Inc. valmistaa ja jakelee korkealaatuisia henkilökohtaisia terveystuotteita ASTROGLIDE-tuotemerkillä. BioFilm tutkii jatkuvasti kuluttajien tarpeita ja kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia terveydenhuollon tuotteita parantaakseen intiimiä toimintoja.

Tuotantolaitos ja pääkonttori sijaitsee Vistassa, Kaliforniassa. Siellä hoidetaan myynti, markkinointi, tutkimus ja kehitys, laadunvalvonta, sääntelyasiat ja jakelu.

ASTROGLIDE on olemassa innostamaan kaikkia ihmisiä tutkimaan nautintoa ja läheisyyttä toisin kuin muut tuotteillamme. Yhtenä maailman myydyimmistä henkilökohtaisista liukuvoiteista ASTROGLIDE® luo sujuvia, pitkäkestoisia seksikokemuksia liikesalaisuuskaavallamme, joka tarjoaa korkeimman mahdollisen liukkauden ja säilyttää voiteluominaisuutensa.

Vuonna 1977 nuori rakettitieteilijä, joka työskenteli Space Shuttle Enterprise -yrityksessä, teki löydön, joka parantaa läheisesti miljoonien elämää ympäri maailmaa. Työskennellessään Edwardsin ilmavoimien tukikohdassa lämmönsiirron parantamiseksi sukkulan kiertoradan jäähdytysjärjestelmässä hän löysi vesiliukoisen ja myrkyttömän ratkaisun. Se oli myös poikkeuksellisen liukas hydratoituna. Inspiraatio iski.

100% tyytyväisyystakuu

Takaamme, että Astroglide-tuotteita valmistetaan parhaista ainesosista. Bottom line: haluamme sinun olevan tyytyväinen. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 10,00 € ja yli Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen