Liukuvoiteet

Vähempi kitka antaa parempaa seksiä!

Liukuvoide ei ole tarkoitettu vanhoille naisille. Tämä on vanha usko, jolla ei ole sijaa nykyaikana. Markkinatutkimusten mukaan suurin liukuvoiteiden asiakasryhmä on 20-35-vuotiaat.

Naisten keho on ihana monin tavoin. Luonnollinen voitelu voi vaihdella kuukautiskierron mukaan. Tämä tarkoittaa, että voi olla hyvä käyttää liukuvoidetta kuivempina päivinä. Liukuvoiteen käyttö voi myös lisätä sensaatiota, mikä saa kehosi luomaan enemmän luonnollista voiteluainetta.

Sano "EI" epämiellyttävälle seksille!

Tutustu erilaisten liukuvoiteiden ihmeelliseen maailmaan, jossa kaikki on suunniteltu saamaan seksielämäsi paljon paremmaksi! Käytä liukuvoidetta "käynnistäjänä" tai nauti siitä koko ajan. Sinun kehosi - sinä päätät!

Oikean liukuvoiteen löytäminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Olemme tehneet pienen aloitusoppaan, jos olet uusi liukuvoiteiden kanssa. Yksityiskohtaista tietoa erityyppisistä liukuvoiteista löytyy tietyltä kategoriasivulta.

Vesipohjaiset liukuvoiteet - Suosittelemme tämän tyyppisiä liukuvoiteita! Ne ovat edulliset, helppo pestä keholta eikä tahraa lakanoita tai vaatteita. Voidaan käyttää kaikkien kondomien ja seksilelujen kanssa.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet - Pitkäkestoiset liukuvoiteet, joita voit käyttää myös suihkussa. Jos olet joskus kokeillut seksiä suihkussa, olet ehkä huomannut, että vesi ei ole kovin hyvä voiteluaine. Silikonipohjaiset ovat hiukan kalliimpia, mutta kestävät paljon kauemmin kuin vesipohjaiset. Älä käytä silikoni-seksilelujen kanssa.

Hybriidi-liukuvoiteet - Hybriidiliukuvoiteet ovat sekoitetulla liuoksella, jossa vesi- ja silikonipohjaista. Tarjoavat molempien puolien parhaat puolet, luonnollisen tunteen vesipohjaisesta voiteluaineesta ja silikonipohjaisen pitkäkestoisen vaikutuksen.

---

Liukuvoiteen pohja ei ole kaikki. On olemassa erityisiä kaavoja, jotka ovat suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin ja tuntemuksiin. Tutustu näihin erikoisliukuvoiteiden kategorioihin:

Liukuvoiteet anaaliseksiin - Anaaliseksiä varten tarvitset korkealaatuista liukuvoidetta. Anaalialueelta puuttuu luonnollinen voitelu. Liukuvoidetta on käytettävä sitä, jotta se olisi mukavaa molemmille osapuolille.

Makuiset liukuvoiteet - Maustetut liukuvoiteet vievät suuseksin uudelle tasolle. Ne lisäävät makua seksielämäsi intiimimpään osaan.

Stimuloivat & lämmittävät voiteet - Tästä kategoriasta löydät todella mielenkiintoisia tuotteita. Meillä on geelejä ja suihkeita, jotka viivästyttävät siemensyöksyäsi ja saavat sinut kestämään pidempään. Meillä on myös orgasmigeelejä naisille, mikä lisää herkkyyttä. Tutustu näihin!