Maku- ja värikondomit

Tervetuloa maukkaamman suuseksin maailmaan!

Makukondomit ovat itse asiassa tavallisia kondomeja, jotka on käsitelty maustetulla liukuvoiteella. Maustetut liukuvoiteet eivät ole haitallisia terveydellesi, mikä tarkoittaa, että jos saat ne suuhusi, se ei ole hätää.

Koska makuja on niin paljon, tämä on yksi suurimmista tuoteryhmistä. Yleisin maku on mansikanmakuiset kondomit.

Makukondomit ovat monipuolisia. Voit käyttää niitä suuseksin aikana tai vain tavalliseen seksiin. Miksi? Koska tuoksu on niin mahtava! Kuvittele, että avaat kondomikääreen ja koko huone tuoksuu mansikoilta!

Kategorian uusin tulokas on Sultan Salmiakki, joka loi otsikoita kaikkialle maailmaan, kun se tuli markkinoille vuonna 2019.

Makukondomit ovat normaalisti värillisiä. Väri on useimmissa tapauksissa hyvin luonnollinen, esimerkiksi mansikan kondomit ovat punaisia, mintun kondomit vihreitä jne. Mustat kondomit ovat erittäin mielenkiintoisia, ja suosittelemme kokeilemaan niitä piristämään seksielämääsi.

Kondomit ovat luonnollinen tapa kääriä penis suuseksiä varten, mutta entä suoja jos annat naiselle suuseksiä? Sitten voit käyttää suuseksisuoja, joka tunnetaan myös nimeillä nuolemisliina, nuolemislaput, suuseksiliina tai suuseksilappu. Näitä on saatavana tuotemerkiltä Glyde, 4 kappaleen pakkaus, jossa on sekoitettuja makuja.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
 1. Hinta 10,00 € - 19,99 € Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. RFSU Mixed, 30 kpl
  19,90 €
 2. RFSU Sweet, 8 kpl
  10,90 €
 3. EXS Variety Pack 2, 42 kpl
  16,90 €
 4. EXS Variety Pack 1, 42 kpl
  16,90 €
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen