Paksut kondomit anaaliseksiin

Suosittelemme paksumpaa kondomia, joka on käsitelty ylimääräisellä voiteluaineella anaaliseksiä varten. Paksumpaa kondomia voidaan tietysti käyttää myös vaginaaliseen seksiin.

Tutustu anaalisen nautinnon ihanaan maailmaan!

Anaaliseksi voi tuntua ajatuksena jopa pelottavalta, mutta oikein valmistautumalla kokemus voi olla erittäin mukava. On tärkeää ymmärtää, että peräaukolla ei ole luonnollista liukuvoidetta. Liukuvoidetta kannattaa käyttää runsaasti peppuseksissä.

Tutustu nyt: Liukuvoiteet anaaliseksiin »

Pidä mielessä, että vaginaalisen seksin harrastaminen anaaliseksin jälkeen ei ole suositeltavaa bakteerien takia. Pidä siis huolta, että kumppanisi peseytyy huolellisesti tai vaihtaa kondomi ennen kuin jatkatte!

Paksun kondomin käyttäminen peppuseksissä on suositeltavaa, koska se helpottaa ja suojaa. Kondomit anaaliseksiin ovat yleensä paksumpia ja/tai ovat käsitelty ylimääräisellä liukuvoiteella.

Vaikka käytät kondomia ylimääräisellä liukuvoiteella, suosittelemme aina lisäämään liukuvoidetta anaaliseikkailuja nauttien.

Liukuvoiteiden lisäksi löydät tässä kategoriassa erilaisia geelejä ja tuotteita, jotka tekevät anaaliseksistä hauskempaa ja helpompaa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-17 / 17

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Pjur Analyse Me! Relaxing Glide, 100 ml
    19,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-17 / 17

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen