Mister Size

Mister Size - Tämä kondomi sopii sinulle!

Vaikka olisit kokeillut paljon erilaisia kondomeja elämässäsi, tuntuiko se rehellisesti koskaan hyvältä? Tuntuiko siitä, että kondomin koko oli oikea?

Luultavasti ei. Useimmat kondomimerkit eivät tarjoa erikokoisia kondomia. Mister Size on erilainen. Seitsemän erikokoisen kondomin avulla on taattu, että löydät kondomin, joka tuntuu paremmalta kuin mitä käytät tällä hetkellä!

On aika nauttia paremmasta seksistä. Täysikokoinen kondomi antaa sinulle seksuaalisen luottamuksen, jonka jopa kumppanisi huomaa.

Oikean kondomikoon löytäminen on helppoa Mister Size -työkalujen avulla! Saatavilla on monia resursseja täydellisen istuvuuden löytämiseksi. Hauskin ja intuitiivisin tapa on käyttää Mister Size -mittaharpia. Jos käytettävissäsi on tulostin ja sakset, voit ladata ja tulostaa Mister Size -brändin suunnitteleman paperin.

Paras tapa löytää oikea kondomi on kokeilla erilaisia kondomeja. Mister Size tarjoaa kolme erilaista testipakettia, joiden avulla voit kokeilla kolmea lähellä olevaa kokoa täydellisen istuvuuden löytämiseksi.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 1,00 € - 1,99 € Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. mister size testipakkaus 53-57-60 Uusi
    Mister Size Mittaharpi
    1,00 €
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen