RFSU Intim - Ingrown Hair Cream, 40ml

Varastossa
Tuotenro.
1132-RFSU4001
7,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Intiimialueiden siistimisen jälkeen on tavallista tuntea kirvelyä tai kärsiä ongelmista kuten tulehtuneista hiustupeista ja sisäänkasvaneista karvoista. Nämä ovat epämukavia ongelmia alapäässä. Ingrown Hair Cream RFSU:n Intim:lta on kehittänyt hoitavan voiteen, joka vaikuttaa sisäänkasvaneita karvoja vastaan.

Käytä voidetta säännöllisesti ennen karvanpoistoa sekä karvanpoistojen välissä, välttäen näin sisäänkasvavia karvoja bikinirajalla, reisissä ja kainaloissa. Älä huuhdo voidetta pois.

Ingrown Hair Cream on hellävarainen voide, joka sisältää hedelmä- (eli AHA-) happoa, joka hellävaraisesti kuorii ihon. Näin ollen se vaikuttaa hiustuppien tulehdusta vastaan. Voide on hajusteeton ja dermatologisesti testattu. Parabeeniton.

Keskeytä käyttö mahdollisen ihoärsytyksen sattuessa.

Sisältö: 50ml

Tämä tuote on mitoiltaan yli 30mm, joten sitä ei voi toimittaa suoraan postiluukusta/postilaatikkoon. Siksi se toimitetaan pakettina.

Ainesosat:

Aqua (Water), PPG-11iStearyl Ether, GlycoliclAcid, Cetyl Alcohol,lStearyl Alcohol, Ceteareth-20,iHelianthus Annuus, PropylenelGlycol, Allantoin, VacciniumiMyrtillus (Bilberry) Extract,iSaccharum Officinarum (SugarlCane) Extract, CitrusiAurantium Dulcis (Orange)lFruit Extract, CitruslMedica Limonum (Lemon)lExtract, Acer Saccharumi(Sugar Maple) Extract,lChamomilla Recutita (Matricaria)iFlower Extract, LimnanthesiAlba (Meadowfoam) SeedlOil, Sodium Hydroxide,lMaltodextrin, Phenoxyethanol, DisodiumiEDTA, Benzoic Acid,lDehydro Acetic Acid.