RFSU Klick Intim Cream, 40ml

Varastossa
Tuotenro.
2516-RFSU5001
8,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Klick Intim Cream on pehmentävä, mieto ja kosteuttava voide, joka ehkäisee alapään kuivuutta ja ärtymistä.

Kuivat ja ärtyneet limakalvot ovat tavallinen ongelma kaikenikäisille naisille. Yleisin syy siihen on hormonitasapainon muutokset, esim. kuukautisten aikana. Tietyt kuukautissuojat voivat aiheuttaa kuivumista, joka johtaa ärtyneisyyteen ja kutinaan. Klick Intim Cream on kaksoisvaikutteinen voide, jolla on matala pH-arvo ja joka sisältää maitohappoja. Voide vahvistaa ihon luonnollisia suojatoimintoja ja säilyttää optimaalisen tasapainon alapäässä. Matala pH-arvo (pH 5,5) ja maitohapot tekevät sen, että epätasapaino, haju ja ärtyneisyys eivät viihdy alapäässä.

Käsittele kuivia ja ärtyneitä limakalvoja hieromalla hellästi voidetta niiden päälle tarvittaessa.

Klick Intim Cream on gynekologisesti testattu, hajusteeton ja parabeeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se soveltuu myös vegaaneille.


Ainesosat (ingredients): Aqua, Propanediol, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Glycerides, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Phenoxyetethanol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Limnanthes Alba Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Stearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Squalane, Dimethiconol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Bisabolol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Sodium Hydroxide, Biosaccharide Gum-1, Chamomilla Recutita Flower Extract.